Evet canım 2 gün kaldı ve son 2 günüm rahat geçiyor bugünü atlatırsam rahatım yani.günaydın tatlım, akşamları yemek istemiyorum malum leptin hormonu, o sebeple sadece sıvı alınabiliyor...
ağrılı regl zordur, Allah kolaylık versin..neyseki 3 günü atlatmışsın
tarçınlı elma da tatlı isteğini bastırır...
ben daha önce defalarca vermiştim bi tarifim var çok tatlı istediğimde bunu yapıyordum:2 kaşık yulafı biraz süt ile kaynatıp içine elma rendeleyip, biraz ceviz atıp bol tarçın koyuyordum aşure gibi oluyor çok az da bal ekleyebilirsin...seversen bu da çok tok tutucu ve güzel bi tarif....
Akşm yürürken KAnada elçiliğinin önünden geçiyorum ve aklıma sen geliyorsungünaydınn:) evet hava mükemmel. dediğin gibi mart ve nisan ayında gezdin gezdin.. sonrasında felaket bir sıcak ve nem başlıyor. gez canımm yerime de gez:)
eşim bu pazar amerikaya gidiyor kısmetse. yarından itibaren de evde. yani buraya giremicem. pazar gününden itibaren de annemde kalacam.
zinnia bence de jinekoloğa gitmende fayda var.
no_name_ 42 bedene girmişsin tebrikleeer:)
Mevsimlerden roma canım ya çok geçmiş olsun iyice dinlen toparlan da dön aramıza özledik
oinone27 günaydın:)
Günaydın kızlaar nasılsınız :)Günaydın kızlarrr
bu arada eşine de hayırlı yolculuklar olsun, sağ salim gitsin gelsin inşallah...Amerika mevzusu hala gündemde sanırım?günaydınn:) evet hava mükemmel. dediğin gibi mart ve nisan ayında gezdin gezdin.. sonrasında felaket bir sıcak ve nem başlıyor. gez canımm yerime de gez:)
eşim bu pazar amerikaya gidiyor kısmetse. yarından itibaren de evde. yani buraya giremicem. pazar gününden itibaren de annemde kalacam.
artık 1-2 saat yürüyemiyorum bayılacak gibi oluyorum karnıma ağrı saplanıyor. yakın yerlere gidiyorum ama. hergün yürümeye çalışıyorum.sen de çık sokaklara tatlım evde hapsetme kendini, çarşı pazar da olsa 1-2 saat bacakların açılır...ben de duramıyorum artık evde...mayıstan itibaren havuz-deniz faslım başlar benim, sabah 9 da havuza bi iniyorum, akşamüstü 5 e kadar eve sadece wc için çıkıyorum, yoksa dışarı çıkmak imkansız tabi....
yap canım, lezzetli ve kalorisi düşük...Evet canım 2 gün kaldı ve son 2 günüm rahat geçiyor bugünü atlatırsam rahatım yani.
Yulaflı tarif çok cezbetti beni eve gider gitmez yapıcam hemen :)
geçen sene de ekime kadar hergün saatlerce yüzdüm ama diyet yapmadığım için iştahım daha da açıldı dikkat etmedim ve kilo veremedim...sitenin havuzu, hergün yüzüyorum tabi...artık 1-2 saat yürüyemiyorum bayılacak gibi oluyorum karnıma ağrı saplanıyor. yakın yerlere gidiyorum ama. hergün yürümeye çalışıyorum.
havuza hergün giriyorsan çok güzel zayıflatır çok iyi:)
Ben ilk kez okuyorum bu tarifigünaydın tatlım, akşamları yemek istemiyorum malum leptin hormonu, o sebeple sadece sıvı alınabiliyor...
ağrılı regl zordur, Allah kolaylık versin..neyseki 3 günü atlatmışsın
tarçınlı elma da tatlı isteğini bastırır...
ben daha önce defalarca vermiştim bi tarifim var çok tatlı istediğimde bunu yapıyordum:2 kaşık yulafı biraz süt ile kaynatıp içine elma rendeleyip, biraz ceviz atıp bol tarçın koyuyordum aşure gibi oluyor çok az da bal ekleyebilirsin...seversen bu da çok tok tutucu ve güzel bi tarif....
Günaydın kızlarrr
aşkolsun çok verdim bu tarifi ben...Ben ilk kez okuyorum bu tarifi
bu arada kabaklarım doğradım sabah kalkınca akşama pişireceğim dediğin gibi.
yulaf süt ile kaynat elma tarçın ceviz
bu çok güzel bir şey olur ya laaa
tam benlik
oyy tatlım yaAkşm yürürken KAnada elçiliğinin önünden geçiyorum ve aklıma sen geliyorsun
Kör göz ve akılla okudum o zaman demek kiaşkolsun çok verdim bu tarifi ben...
ben de kurbağa gibiyimdir, sudan çıkmam, deniz aşığı biri için denizi olan şehir şart hakkaten, onun yeri ayrıYüzmeyi bende çok seviyorum havuzumuz falan yok ama yazın her hafta sonu görmemiş gibi denize gitmek istiyorum
Memleketimde deniz yok, bi öğrenciyken bide evlenince deniz olan bi şehirde yaşama fırsatı buldum. :)
amin canım sağol. şartlarda anlaşamadığımız için rafa kalkmıştı ama bu gidişinde nolur bilemem. bakarsın eşim bana hadi bilet al gel diyebilir:)bu arada eşine de hayırlı yolculuklar olsun, sağ salim gitsin gelsin inşallah...Amerika mevzusu hala gündemde sanırım?
biz de yarın akşamüstü yola çıkacağız, 1 aydır hediye topluyorum gidelim de hediyeler yerine ulaşsınpazartesiye kadar ben de olamayacağım...
hatta mevzusu da oldu yulafı pişmiş yemem ben diyenler oldu, o dönem yulaf yemiyordun galiba sen, ondan ilgini çekmemiş olabilir...Kör göz ve akılla okudum o zaman demek ki
halbu ki hepp okurum
neden atladım bunu acaba
Bende doğdum büyüdüm deniz kenarı ama okul iş maalesef kurak bölgede geçiyor.ben de kurbağa gibiyimdir, sudan çıkmam, deniz aşığı biri için denizi olan şehir şart hakkaten, onun yeri ayrı
Gerçekten de öyle, ailemle yazın 15 gün tatile giderdik ama yetmezdi. Öğrenciyken bi baktım her hafta sonu denizdeyim. yine öyle olsun istiyorum. Gerçi eşim yüzme bilmiyor o pek sıcak bakmıyor bu düşünceme :)ben de kurbağa gibiyimdir, sudan çıkmam, deniz aşığı biri için denizi olan şehir şart hakkaten, onun yeri ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?