Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Evet canım 2 gün kaldı ve son 2 günüm rahat geçiyor bugünü atlatırsam rahatım yani.
Yulaflı tarif çok cezbetti beni eve gider gitmez yapıcam hemen :)

Akşm yürürken KAnada elçiliğinin önünden geçiyorum ve aklıma sen geliyorsun

bu arada eşine de hayırlı yolculuklar olsun, sağ salim gitsin gelsin inşallah...Amerika mevzusu hala gündemde sanırım?

biz de yarın akşamüstü yola çıkacağız, 1 aydır hediye topluyorum gidelim de hediyeler yerine ulaşsın pazartesiye kadar ben de olamayacağım...

artık 1-2 saat yürüyemiyorum bayılacak gibi oluyorum karnıma ağrı saplanıyor. yakın yerlere gidiyorum ama. hergün yürümeye çalışıyorum.
havuza hergün giriyorsan çok güzel zayıflatır çok iyi:)

geçen sene de ekime kadar hergün saatlerce yüzdüm ama diyet yapmadığım için iştahım daha da açıldı dikkat etmedim ve kilo veremedim...sitenin havuzu, hergün yüzüyorum tabi...

Ben ilk kez okuyorum bu tarifi
bu arada kabaklarım doğradım sabah kalkınca akşama pişireceğim dediğin gibi.
yulaf süt ile kaynat elma tarçın ceviz
bu çok güzel bir şey olur ya laaa
tam benlik

Yüzmeyi bende çok seviyorum havuzumuz falan yok ama yazın her hafta sonu görmemiş gibi denize gitmek istiyorum
Memleketimde deniz yok, bi öğrenciyken bide evlenince deniz olan bi şehirde yaşama fırsatı buldum. :)

Yüzmeyi bende çok seviyorum havuzumuz falan yok ama yazın her hafta sonu görmemiş gibi denize gitmek istiyorum
Memleketimde deniz yok, bi öğrenciyken bide evlenince deniz olan bi şehirde yaşama fırsatı buldum. :)
ben de kurbağa gibiyimdir, sudan çıkmam, deniz aşığı biri için denizi olan şehir şart hakkaten, onun yeri ayrı

amin canım sağol. şartlarda anlaşamadığımız için rafa kalkmıştı ama bu gidişinde nolur bilemem. bakarsın eşim bana hadi bilet al gel diyebilir:)
size de hayırlı yolculuklar olsun. yolculuğa bayılıyorum ya. eşim yıllık iznini alsa da denize falan gitsek piknik yapsak off

Kör göz ve akılla okudum o zaman demek ki
halbu ki hepp okurum
neden atladım bunu acaba
hatta mevzusu da oldu yulafı pişmiş yemem ben diyenler oldu, o dönem yulaf yemiyordun galiba sen, ondan ilgini çekmemiş olabilir...

ben de kurbağa gibiyimdir, sudan çıkmam, deniz aşığı biri için denizi olan şehir şart hakkaten, onun yeri ayrı
Bende doğdum büyüdüm deniz kenarı ama okul iş maalesef kurak bölgede geçiyor.
Şehir kulübünün havuzu tatil dönemi vs derken ancak bu şekilde atlatıyoruz

Gerçekten de öyle, ailemle yazın 15 gün tatile giderdik ama yetmezdi. Öğrenciyken bi baktım her hafta sonu denizdeyim. yine öyle olsun istiyorum. Gerçi eşim yüzme bilmiyor o pek sıcak bakmıyor bu düşünceme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…