mayıstan sonra çok ideal piknikler ve deniz için..biz deniz için sezonugenelde 19 mayıs tatillerinde açıyoruz...amin canım sağol. şartlarda anlaşamadığımız için rafa kalkmıştı ama bu gidişinde nolur bilemem. bakarsın eşim bana hadi bilet al gel diyebilir:)
size de hayırlı yolculuklar olsun. yolculuğa bayılıyorum ya. eşim yıllık iznini alsa da denize falan gitsek piknik yapsak off
yakın deniz de yok ki size di mi? o da kötü...1 saat mesafede falan olsa insan üşenmez erken kalkar gider...Bende doğdum büyüdüm deniz kenarı ama okul iş maalesef kurak bölgede geçiyor.
Şehir kulübünün havuzu tatil dönemi vs derken ancak bu şekilde atlatıyoruz
Demek kihatta mevzusu da oldu yulafı pişmiş yemem ben diyenler oldu, o dönem yulaf yemiyordun galiba sen, ondan ilgini çekmemiş olabilir...
belki havuz falan organize edip haftasonları kaçabilirsiniz, otellerin havuzlarına falanGerçekten de öyle, ailemle yazın 15 gün tatile giderdik ama yetmezdi. Öğrenciyken bi baktım her hafta sonu denizdeyim. yine öyle olsun istiyorum. Gerçi eşim yüzme bilmiyor o pek sıcak bakmıyor bu düşünceme :)
evet biz de sezonu erken açıyoruz deniz faslı için. ben günübirlik değil de şöyle enaz bi hafta sakin sessiz biyerde kalmak istiyorum eşimlemayıstan sonra çok ideal piknikler ve deniz için..biz deniz için sezonugenelde 19 mayıs tatillerinde açıyoruz...
Heee yavv bende aynıyım.amin canım sağol. şartlarda anlaşamadığımız için rafa kalkmıştı ama bu gidişinde nolur bilemem. bakarsın eşim bana hadi bilet al gel diyebilir:)
size de hayırlı yolculuklar olsun. yolculuğa bayılıyorum ya. eşim yıllık iznini alsa da denize falan gitsek piknik yapsak off
aslında şu an yaz için oteller çok ucuz, ben bir çok tesiste rezervasyon yaptım bile haftasonu kaçamakları için..tatil dönemi belliyse erkenden almak inanılmaz avantajlı oluyor, fiyatlar yarı yarıyaevet biz de sezonu erken açıyoruz deniz faslı için. ben günübirlik değil de şöyle enaz bi hafta sakin sessiz biyerde kalmak istiyorum eşimle
Yok yok ben denize gidicem taktım o isterse havuza da gidebiliriz :)belki havuz falan organize edip haftasonları kaçabilirsiniz, otellerin havuzlarına falan
sabah tatil planı yapıyordukmayıstan sonra çok ideal piknikler ve deniz için..biz deniz için sezonugenelde 19 mayıs tatillerinde açıyoruz...
çok iyi yapmışsın. belli değil ki tatil tarihi.. geçen sene mayıs ayında tatil yapmıştık dediğin gibi yarıdan da az fiyat ödemiştikaslında şu an yaz için oteller çok ucuz, ben bir çok tesiste rezervasyon yaptım bile haftasonu kaçamakları için..tatil dönemi belliyse erkenden almak inanılmaz avantajlı oluyor, fiyatlar yarı yarıya
Oyyy afiyet olsun ceviz finduk yeeee akıl küpü olsun kuzuuukahvaltı hazırlayayım benim fasulye acıkmış ben değil yani
eylül her yer için en keyifli tatil zamanıdır, deniz suyu en sıcak halindedir, denizler geç ısınır geç soğur...bodrumda gümüşlük tarafına gidiyoruz biz ama bodrumu sevmem ben bana biraz daha sakin ve huzurlu tatil yeri lazım, marmaris, fethiye gibi..antalya da felaket oluyor elini sallasan japona rusa çarpıyorYeri gelmişken bana da bi fikr verin bizde bu yıl bodruma gitmek istiyoruz ama mayıs haziranda su ısınmaz dediler. Eylülde nasıl olur ki hiç gittiniz mi eylül ayında bodruma?
aynen canım fethiye-marmaris tarafları ya da kaş,kalkan tarafları benim favorim ...denizi ve doğası muhteşemmmmçok iyi yapmışsın. belli değil ki tatil tarihi.. geçen sene mayıs ayında tatil yapmıştık dediğin gibi yarıdan da az fiyat ödemiştik
3 saati buluyor ve karadeniz kenarıyakın deniz de yok ki size di mi? o da kötü...1 saat mesafede falan olsa insan üşenmez erken kalkar gider...
Balayı için antalyaya gitmiştik temmuz ayıydı ve sıcaktan nefes alamadık. bu yıl o yüzden eylül düşündüm eşimde tutturdu bodrum diye. gidicez bakalım hiç görmemiştim zaten bodrumu iyi olur benim içinde :)eylül her yer için en keyifli tatil zamanıdır, deniz suyu en sıcak halindedir, denizler geç ısınır geç soğur...bodrumda gümüşlük tarafına gidiyoruz biz ama bodrumu sevmem ben bana biraz daha sakin ve huzurlu tatil yeri lazım, marmaris, fethiye gibi..antalya da felaket oluyor elini sallasan japona rusa çarpıyor
haziran temmuz ağustos hem inanılmaz sıcak hem de turist kaynıyor yerli ve yabancı..huzur olmuyor yani...sabah tatil planı yapıyorduk
Sizin oraları konuştuk
temmuzun ilk haftaları
yanıyodur dedim oralar ben dayanamam
öyle değil mi?
ekimde hatta 29 ekimde girmiştim benYeri gelmişken bana da bi fikr verin bizde bu yıl bodruma gitmek istiyoruz ama mayıs haziranda su ısınmaz dediler. Eylülde nasıl olur ki hiç gittiniz mi eylül ayında bodruma?
deniz suyu geç ısınır, geç soğur o sebeple aralık ocakta falan hep girilir özellikle ege ve akdenizde3 saati buluyor ve karadeniz kenarı
ve kuzum deniz manyağı kasım aralık denize girecemm diye tutturur ve girerde dayısı ile
hee dayısı kar yağarken denize giren bir başka delüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?