Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
mayıstan sonra çok ideal piknikler ve deniz için..biz deniz için sezonugenelde 19 mayıs tatillerinde açıyoruz...

Bende doğdum büyüdüm deniz kenarı ama okul iş maalesef kurak bölgede geçiyor.
Şehir kulübünün havuzu tatil dönemi vs derken ancak bu şekilde atlatıyoruz
yakın deniz de yok ki size di mi? o da kötü...1 saat mesafede falan olsa insan üşenmez erken kalkar gider...

hatta mevzusu da oldu yulafı pişmiş yemem ben diyenler oldu, o dönem yulaf yemiyordun galiba sen, ondan ilgini çekmemiş olabilir...
Demek ki
belki de ilk zamanlardı.
yulaf hastası oldum çıktım
tok tutuyor ciddi.
tarçın da öyle
süt zaten malum
yani bu muhteşem bir tatlı krizi çözücü.

Haa dolapta 3 gündür bekleyen limonlu tart var.
Eşim ben çok sevdiğim için almış
dokunmadımya laaaa
kuzum ve eşim yemiş birer parça o kadar.

belki havuz falan organize edip haftasonları kaçabilirsiniz, otellerin havuzlarına falan

mayıstan sonra çok ideal piknikler ve deniz için..biz deniz için sezonugenelde 19 mayıs tatillerinde açıyoruz...
evet biz de sezonu erken açıyoruz deniz faslı için. ben günübirlik değil de şöyle enaz bi hafta sakin sessiz biyerde kalmak istiyorum eşimle

Heee yavv bende aynıyım.
Eşime geçen gün sabah işe gelirken.
yaa şu an işe değilde tatile gidiyor olsa idik.
ve yine sabah aynı şeyi hissettim

evet biz de sezonu erken açıyoruz deniz faslı için. ben günübirlik değil de şöyle enaz bi hafta sakin sessiz biyerde kalmak istiyorum eşimle
aslında şu an yaz için oteller çok ucuz, ben bir çok tesiste rezervasyon yaptım bile haftasonu kaçamakları için..tatil dönemi belliyse erkenden almak inanılmaz avantajlı oluyor, fiyatlar yarı yarıya

aslında şu an yaz için oteller çok ucuz, ben bir çok tesiste rezervasyon yaptım bile haftasonu kaçamakları için..tatil dönemi belliyse erkenden almak inanılmaz avantajlı oluyor, fiyatlar yarı yarıya
çok iyi yapmışsın. belli değil ki tatil tarihi.. geçen sene mayıs ayında tatil yapmıştık dediğin gibi yarıdan da az fiyat ödemiştik

Yeri gelmişken bana da bi fikr verin bizde bu yıl bodruma gitmek istiyoruz ama mayıs haziranda su ısınmaz dediler. Eylülde nasıl olur ki hiç gittiniz mi eylül ayında bodruma?
eylül her yer için en keyifli tatil zamanıdır, deniz suyu en sıcak halindedir, denizler geç ısınır geç soğur...bodrumda gümüşlük tarafına gidiyoruz biz ama bodrumu sevmem ben bana biraz daha sakin ve huzurlu tatil yeri lazım, marmaris, fethiye gibi..antalya da felaket oluyor elini sallasan japona rusa çarpıyor

yakın deniz de yok ki size di mi? o da kötü...1 saat mesafede falan olsa insan üşenmez erken kalkar gider...
3 saati buluyor ve karadeniz kenarı
ve kuzum deniz manyağı kasım aralık denize girecemm diye tutturur ve girerde dayısı ile
hee dayısı kar yağarken denize giren bir başka delüüüüü

Balayı için antalyaya gitmiştik temmuz ayıydı ve sıcaktan nefes alamadık. bu yıl o yüzden eylül düşündüm eşimde tutturdu bodrum diye. gidicez bakalım hiç görmemiştim zaten bodrumu iyi olur benim içinde :)

Yeri gelmişken bana da bi fikr verin bizde bu yıl bodruma gitmek istiyoruz ama mayıs haziranda su ısınmaz dediler. Eylülde nasıl olur ki hiç gittiniz mi eylül ayında bodruma?
ekimde hatta 29 ekimde girmiştim ben
fakat ben karadenizden soğuk suya alışığım canım bilemedim şimdi

3 saati buluyor ve karadeniz kenarı
ve kuzum deniz manyağı kasım aralık denize girecemm diye tutturur ve girerde dayısı ile
hee dayısı kar yağarken denize giren bir başka delüüüüü
deniz suyu geç ısınır, geç soğur o sebeple aralık ocakta falan hep girilir özellikle ege ve akdenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…