Aynen favorim fethiye benimdeeylül her yer için en keyifli tatil zamanıdır, deniz suyu en sıcak halindedir, denizler geç ısınır geç soğur...bodrumda gümüşlük tarafına gidiyoruz biz ama bodrumu sevmem ben bana biraz daha sakin ve huzurlu tatil yeri lazım, marmaris, fethiye gibi..antalya da felaket oluyor elini sallasan japona rusa çarpıyor
biz de hep fethiyeyi tercih ederiz..ama kaş ve kalkan da enfestirAynen favorim fethiye benimde
savah yine fethiye dedim
ya bıkmıyorsun şu fethiye den dedi eşim
Biz eylülde bayramdan hemen sonra düşünüorz canım soğumaz umarım. Ben alışkınımda eşim bilmiyor yeni öğrenmeye çalışıyor o alışkn değil ama sorun yapmaz sanırım :)ekimde hatta 29 ekimde girmiştim ben
fakat ben karadenizden soğuk suya alışığım canım bilemedim şimdi
Fethiyeye mi gitsek ki kararsız kaldm şimdiAynen favorim fethiye benimde
savah yine fethiye dedim
ya bıkmıyorsun şu fethiye den dedi eşim
Eşim bir otelde md yapmış bekarlık dönemindehaziran temmuz ağustos hem inanılmaz sıcak hem de turist kaynıyor yerli ve yabancı..huzur olmuyor yani...
Hee temmuza ayarla görüşürüz hemFethiyeye mi gitsek ki kararsız kaldm şimdi
allahım sahile bak denizin rengine bak amanınnn
Benim dediğim karadeniz canımmdeniz suyu geç ısınır, geç soğur o sebeple aralık ocakta falan hep girilir özellikle ege ve akdenizde
kaş mı kalkan mı? kesinlikle kalkan o halde...kalamar otel vardır favorimiz, doğası hizmetleri çok güzeldir.tek sıkıntı oda kahvaltı konaklama...bizim ektralarla çok pahalıya geliyor ama şu an fiyatları inanılmaz ucuz,yazın 2 kişi 700-800 e çıkıyor 1 gecesi....Eşim bir otelde md yapmış bekarlık döneminde
aynen dediğini söylüyor.
fakat almanlar vs iptallere başlamış diyor şu an
o sanırım geçmişi yad edecek eski sevgililerini mi anacak neeedecekse bilemiyorum artıkkk.
ben de bodruma gidelim o zaman dedim yoook dedi.
Kaş'a gitmedim bak ve ısrarla üst komşum git diyor
sende öneriyorsun.
temmuzun sonunda gittik nefes alamadk antalyada canım siz eylülde gelin :)Hee temmuza ayarla görüşürüz hem
fiyatınıda geçtim biz akşam üstü çıkıp gezmek istioruz aracımızda yok o yüzden hafif bir serinlik arıyorum :)mayıs veya eylül ayında tatil yapmanın avantajları:
hava aşırı sıcak olmaz
kalabalık olmaz
ucuz olur :)
olymposa gitmiştim orasıda böyle mükemmeldi dağların arasında pırıl pırıl bir deniz :) ama çakıldı işte
Bak
girarsin hamilelikte serbest...fethiyede yeldeğirmeni bungalov var çok severiz huzur için güzel oluyor..ufak bi havuzu var, sessiz sakin nezih...biz içtiğimiz için her şey dahil oteller hoşumuza gidiyorbenim tatil anlayışımda oteller yok. butik otel olacak veya bungalov. sakin olacak. Huzur bulabileceğim bi yer olmalı. len o değil de ben denize girebilecek miyim ki bu yaz
bodrum çok it kopuk kaynıyor hele ki eylülde...eylül ayı zengin turistin geldiği aydır, dıları çıkayım dediğinde barlarda kafelerde hiç rahat edemezsiniz...barlar sokağında yürüyememiş nefret etmiştik resmen, o zamandan beridir de bodruma gitmez olduktemmuzun sonunda gittik nefes alamadk antalyada canım siz eylülde gelin :)
fiyatınıda geçtim biz akşam üstü çıkıp gezmek istioruz aracımızda yok o yüzden hafif bir serinlik arıyorum :)
olymposa gitmiştim orasıda böyle mükemmeldi dağların arasında pırıl pırıl bir deniz :) ama çakıldı işte
800 ise uyarkaş mı kalkan mı? kesinlikle kalkan o halde...kalamar otel vardır favorimiz, doğası hizmetleri çok güzeldir.tek sıkıntı oda kahvaltı konaklama...bizim ektralarla çok pahalıya geliyor ama şu an fiyatları inanılmaz ucuz,yazın 2 kişi 700-800 e çıkıyor 1 gecesi....
Girersin canım şimdi kaç aylık ki bebişbenim tatil anlayışımda oteller yok. butik otel olacak veya bungalov. sakin olacak. Huzur bulabileceğim bi yer olmalı. len o değil de ben denize girebilecek miyim ki bu yaz
eylül maalesef ucuz olmuyor, fiyatlar yüksek oluyor eylülde tatlım...bu sene ramazan hazirana denk geldiği için haziranda çok ucuz otellermayıs veya eylül ayında tatil yapmanın avantajları:
hava aşırı sıcak olmaz
kalabalık olmaz
ucuz olur :)
Yaaa resmen fikrim değişti şimdi sevmem ben öyle kalabalığı bide otel gümbette barlar sokağının dibinde :/bodrum çok it kopuk kaynıyor hele ki eylülde...eylül ayı zengin turistin geldiği aydır, dıları çıkayım dediğinde barlarda kafelerde hiç rahat edemezsiniz...barlar sokağında yürüyememiş nefret etmiştik resmen, o zamandan beridir de bodruma gitmez olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?