Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Aynen favorim fethiye benimde
savah yine fethiye dedim
ya bıkmıyorsun şu fethiye den dedi eşim

ekimde hatta 29 ekimde girmiştim ben
fakat ben karadenizden soğuk suya alışığım canım bilemedim şimdi
Biz eylülde bayramdan hemen sonra düşünüorz canım soğumaz umarım. Ben alışkınımda eşim bilmiyor yeni öğrenmeye çalışıyor o alışkn değil ama sorun yapmaz sanırım :)

haziran temmuz ağustos hem inanılmaz sıcak hem de turist kaynıyor yerli ve yabancı..huzur olmuyor yani...
Eşim bir otelde md yapmış bekarlık döneminde
aynen dediğini söylüyor.
fakat almanlar vs iptallere başlamış diyor şu an
o sanırım geçmişi yad edecek eski sevgililerini mi anacak neeedecekse bilemiyorum artıkkk.
ben de bodruma gidelim o zaman dedim yoook dedi.
Kaş'a gitmedim bak ve ısrarla üst komşum git diyor
sende öneriyorsun.

kaş mı kalkan mı? kesinlikle kalkan o halde...kalamar otel vardır favorimiz, doğası hizmetleri çok güzeldir.tek sıkıntı oda kahvaltı konaklama...bizim ektralarla çok pahalıya geliyor ama şu an fiyatları inanılmaz ucuz,yazın 2 kişi 700-800 e çıkıyor 1 gecesi....

benim tatil anlayışımda oteller yok. butik otel olacak veya bungalov. sakin olacak. Huzur bulabileceğim bi yer olmalı. len o değil de ben denize girebilecek miyim ki bu yaz

Hee temmuza ayarla görüşürüz hem
temmuzun sonunda gittik nefes alamadk antalyada canım siz eylülde gelin :)

mayıs veya eylül ayında tatil yapmanın avantajları:
hava aşırı sıcak olmaz
kalabalık olmaz
ucuz olur :)
fiyatınıda geçtim biz akşam üstü çıkıp gezmek istioruz aracımızda yok o yüzden hafif bir serinlik arıyorum :)

Eki Görüntüle 1972123

bence ülkenin en güzel koyu, kaş-kalkan arası kaputaş plajı, tek geçerim
olymposa gitmiştim orasıda böyle mükemmeldi dağların arasında pırıl pırıl bir deniz :) ama çakıldı işte

benim tatil anlayışımda oteller yok. butik otel olacak veya bungalov. sakin olacak. Huzur bulabileceğim bi yer olmalı. len o değil de ben denize girebilecek miyim ki bu yaz
girarsin hamilelikte serbest...fethiyede yeldeğirmeni bungalov var çok severiz huzur için güzel oluyor..ufak bi havuzu var, sessiz sakin nezih...biz içtiğimiz için her şey dahil oteller hoşumuza gidiyor

bodrum çok it kopuk kaynıyor hele ki eylülde...eylül ayı zengin turistin geldiği aydır, dıları çıkayım dediğinde barlarda kafelerde hiç rahat edemezsiniz...barlar sokağında yürüyememiş nefret etmiştik resmen, o zamandan beridir de bodruma gitmez olduk

800 ise uyar
rixos muhabbetinden sonra
ama oda kahvaltı kötüymüş
eskiden olsa sadece yatak verin yeter derdim ama artık istemiyorum, yorgun hissediyorum onu seç bunu seç vs vs o ayır ister diğeri ayrı ister

Yaaa resmen fikrim değişti şimdi sevmem ben öyle kalabalığı bide otel gümbette barlar sokağının dibinde :/
Hemen eşimi vazgeçirme çalışmalarına giricem akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…