yeme içmeyle o gecelik 1500 e geliyor işte maalesef, o fiyatlara da çok daha konforlu tatil yapmak pek mümkün800 ise uyar
rixos muhabbetinden sonra
ama oda kahvaltı kötüymüş
eskiden olsa sadece yatak verin yeter derdim ama artık istemiyorum, yorgun hissediyorum onu seç bunu seç vs vs o ayır ister diğeri ayrı ister
sen yine de iyice araştır tatlım..araba yok diye stres yapma her otelde mutlaka barlar sokağına servis oluyor..biz de alkol aldığımız için aracımızla gitmeyip servisle gidip geliyoruz..saat başı hem gidiş hem dönüş servisleri olur otellerinYaaa resmen fikrim değişti şimdi sevmem ben öyle kalabalığı bide otel gümbette barlar sokağının dibinde :/
Hemen eşimi vazgeçirme çalışmalarına giricem akşam
Barlar sokağından değil tatlım biz otelde de içeriz ben daha çok etrafı sağı solu gezmek istiyorum :) o otelde merkeze yakın diye seçtik barlar sokağının yakınında olması bizi gürültü açısından çok düşündürdü hattasen yine de iyice araştır tatlım..araba yok diye stres yapma her otelde mutlaka barlar sokağına servis oluyor..biz de alkol aldığımız için aracımızla gitmeyip servisle gidip geliyoruz..saat başı hem gidiş hem dönüş servisleri olur otellerin
senin yaşlarda ben de aynını düşünür ve uygulardım.benim tatil anlayışımda oteller yok. butik otel olacak veya bungalov. sakin olacak. Huzur bulabileceğim bi yer olmalı. len o değil de ben denize girebilecek miyim ki bu yaz
sonsuzluk havuzuna atlayasım geldi ya laaaa
neyi soracağım, kumsal uzaklığı ne kadar anlayamadımno_name_
Hoşgeldin canım :) kaç aylık ki bebişin :)Günaydın bende zayıflamak istiyorum bebek düşündüğümüz için spor yapamıyorum 76 kg oldumDoktor incir fındık fıstık yiyin hergün diyor onları yedikçe daha çok şişiyorum sankii
Çok haklısınbodrum çok it kopuk kaynıyor hele ki eylülde...eylül ayı zengin turistin geldiği aydır, dıları çıkayım dediğinde barlarda kafelerde hiç rahat edemezsiniz...barlar sokağında yürüyememiş nefret etmiştik resmen, o zamandan beridir de bodruma gitmez olduk
benim de demek istediğim o canım, merkeze uzak bi otel dahi seçseniz, otellerin hep merkeze ve sahile ücretsiz servisleri olur...merkezde gezebilirsinBarlar sokağından değil tatlım biz otelde de içeriz ben daha çok etrafı sağı solu gezmek istiyorum :) o otelde merkeze yakın diye seçtik barlar sokağının yakınında olması bizi gürültü açısından çok düşündürdü hatta
hadi öner biraz daha bana otel ve yeryeme içmeyle o gecelik 1500 e geliyor işte maalesef, o fiyatlara da çok daha konforlu tatil yapmak pek mümkün
biz de eskiden oda kalvaltı konaklar tüm gün otel dışında yer içer gezerdik..artık hem çok yorucu geliyor hem de gereksiz pahallıya çıkıyor...şimdi bi otele giriyoruz her birinde en az 5-6 havuz oluyor oteli keşfedip mutfağını restoranını barını bulana kadar tatil bitiyor...sidede bi otele girmiştik 28 ayrı mutfağı vardı otelin, gez gez bitiremedik, otelin içinde lunapark vardı...insan dışarı çıkmayı aklının ucundan bile geçirmiyor böyle oluncasenin yaşlarda ben de aynını düşünür ve uygulardım.
2 yaşında sıpa ile bungalovda kalınca
yeter ulaaaynnn diye böörüp tam pansiyon otellere geçtim
ege ve akdeniz benden sorulurhadi öner biraz daha bana otel ve yer
kafamdan sileyim karar vereyim
ayy hayalimdeki tatil akdeniz sahil şeridinden egeye dura dura akmak ...ege ve akdeniz benden sorulursen tam tarihini ve ne tarz bi tatil istediğini söyle yeter
arabaya atlayıp ege akdeniz sahil şeridini mayo ile geze geze koylara gire çıka, antik kentleri geze geze hareketli bi tatil mi? -ki her sene 1 tatilimiz de böyle geçer- çok severiz...enfes bi otele gireyim her şey içinde olsun mu? otel konforu çok önemli değil doğa olsun mu????
canım günlük bile değişiyor fiyatlar hangi tarihte gidecekseniz booking ya da tatilbudurdan takip et bazı gün 2 saat içinde %80 e kadar indirim bile yapıyorlar..takip etmek lazım
dedimya işte*******Bu tesis plaja 3 dakikalık yürüme mesafesinde. Kalamar Koyu'nun üzerinde yer alan ve su manzaralı bu otel, havuz, restoran içeren bir plaj kulübü ve teras sunmaktadır.
Kalamar'da su ve balıkçı köyünün beyaz boyalı evlerinin manzaralarını sunan, modern odalar bulunmaktadır. Odalar klima, mini bar ve özel banyo ile donatılmıştır.
Kalamarın koy manzaralı restoranında çeşitli uluslararası yemekler ve aperitifler servis edilmektedir. Konuklar içeride veya parlak renkli begonvillerin bulunduğu terasta yemek yiyebilir.
Ayrıca konuklar açık yüzme havuzunun etrafındaki şezlonglarda dinlenebilir veya 24 saat hizmet veren resepsiyonda dalış ya da şnorkelli yüzme için gezi düzenleyebilir.
Ücretsiz otopark sunan Kalamar Hotel, Kaş'a araçla 30 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Fethiye araçla yaklaşık 1,5 saat mesafededir.
gogıla kalamar otel kalkan yazsana havuzun manzaranın şahaneliğine bak...merkeze de servis var sürekli
o zaman kaş,kalkan, veeee pataraaaa, muteşem bi şerit, oradan fethiyeye akacaksınız....ayy hayalimdeki tatil akdeniz sahil şeridinden egeye dura dura akmak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?