bunu misal haziranda ramazanda yapacaksın hem her yer sakin olur hem çok sıcak olmaz hem de fiyatlar acayip ucuzayy hayalimdeki tatil akdeniz sahil şeridinden egeye dura dura akmak ...
şimdikkkege ve akdeniz benden sorulursen tam tarihini ve ne tarz bi tatil istediğini söyle yeter
arabaya atlayıp ege akdeniz sahil şeridini mayo ile geze geze koylara gire çıka, antik kentleri geze geze hareketli bi tatil mi? -ki her sene 1 tatilimiz de böyle geçer- çok severiz...enfes bi otele gireyim her şey içinde olsun mu? otel konforu çok önemli değil doğa olsun mu????
hadi birlikte cumburlopppdedimya işte
sonsuzluk havuzunua atlayasım geldi diyeeeeeee
gökova ve didim aynen öneririmmmmmgökova-akyaka şahanedir.... al sevdiceğini bol bol yürü sahil şeridinde, orman içinde bungalovlarda var orada...tam huzur...
didimi çok severim nedensiz..kalabalık ve bi gariptir ama didim koyları şahanedir...
O zaman ya merkeze uzak bakayım yada dalyan ve fethiyeyi araştırayım. çünkü biz egeye takmış durumdayız bu yıl, antalya hiç istemiyor eşim :)benim de demek istediğim o canım, merkeze uzak bi otel dahi seçseniz, otellerin hep merkeze ve sahile ücretsiz servisleri olur...merkezde gezebilirsin
biz otele gidince denize inmiyoruz hiç, oteldeki havuzlar yetip artıyor..temmuzda antalya vıcık vıcık, ele bence...doğa en iyi fethiyede , fethiyedeki tesislere bi bak derim otel içinde bile yürüyüş yolları var...özelden bi otel ismi yazayım sana biz her sene 3-5 kez gitmezsek hatrımız kalır...denizi de zaten ölüdeniz...ama mesafesi ne kadar gitmediğim için bilemiyorumşimdikkk
1 temmuz 8 temmuz arası ( mali tatil eşimin işinden dolayı ana tatil bu oluyor bizde)
eğer kilo verirsem ve dinç olursam donla gezecek şekilde kafada olurum
yook eğer çok dinç olmazsam otel konforu olmalı
fakat muhakkak doğa olsun
çünkü sabah güneş doğmadan kalkıp yürürüm ben her tatilde
o yüzden benim için yürüyebileceğim kumsal, toprak vs ne varsa ki bunu bulmam zor oluyor bazen
eşim ve sıpam içinde denizin iyi olması lazım
derinlik vs önemli değil ikisi de iyi yüzücüdür.
bana doğa onlara deniz kısacası
laaaynnn tatile gidesim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrköyceğiz nisan ayında enfestir, günübirlik bile kaçılır...o devasa gölün etrafında buz gibi bira içmek ömre bedeldir....
uleyn öyle hayaller kurduk ki evin duvarları daha bi üstüme gelmeye başladıbunu misal haziranda ramazanda yapacaksın hem her yer sakin olur hem çok sıcak olmaz hem de fiyatlar acayip ucuz
hadi birlikte cumburloppp
sana özelden bizim favori fethiye otelimizi yazacağım, inanılmaz güzel bi otellll, otel içinde bir sürü farklı bar, animasyon, havuz var, biz çok seviyoruz burayı, şimdiden ramazan öncesine ve eylüle rezervasyon yapıp parasını bile ödedimlaaaynnn tatile gidesim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
offfffffffffffff
haydi bul bana bir yerde en azından hayalini kurayım biraz
bir kaç öneride bulun lütfennnnnn
ege akdeniz farketmezzzzz
deniz şart kuzummbiz otele gidince denize inmiyoruz hiç, oteldeki havuzlar yetip artıyor..temmuzda antalya vıcık vıcık, ele bence...doğa en iyi fethiyede , fethiyedeki tesislere bi bak derim otel içinde bile yürüyüş yolları var...özelden bi otel ismi yazayım sana biz her sene 3-5 kez gitmezsek hatrımız kalır...denizi de zaten ölüdeniz...ama mesafesi ne kadar gitmediğim için bilemiyorum
bu otelin denize servisi vardır mutlaka....doğası muhteşem...deniz şart kuzumm
sıpam ve eşim deniz ister,
ben sabahları girdiğimle yetinirim uyanmadan gün
fethiye son 3 yıldır gittiğimiz yer evet haklısın
ve havası bana çok iyi geliyor
puanına baksana 9,1 ...böyle tesis bulmak zor hakkaten , biz çok seviyoruz...no_name_ canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bayıldımmm
2 dakika baktım deli oldummmmm
iyice inceleyip sanırım buraya karar vereceğiiiimmmmmmmm
hemen kuzummmmno_name_ bana da yaz otelii
uleyn öyle hayaller kurduk ki evin duvarları daha bi üstüme gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?