birileri geldi odaya muhabbetin içine etti yaadenizin yeri çok ayrı olsa da biz artık çok muazzam bi koy bulmadıkça denizi tercih etmiyoruz...kumu , rüzgarı, tozu, pisliği vs yerine otelde güzel manzaralı bi havuzda içeceğimi yudumlamak daha çok hoşuma gidiyor...
Günaydın canım, koaly gelsin :)Günaydın kızlar,
Ohhh tatiller konuşulmuş. Yaşadığım yer itibariyle bana her zaman tatil diyorum ve köşeye çekiliyorumAma tabiki dalyan ve fethiyenin yeri ayrı benim içinde. İkisininde denizi muhteşemmmmm
Arkadaşımlar dersten önce buluşup sınava çalışacağız. Anlayacağınız bugün yokum buralarda
günaydın tatlımmm, kolay gelsinnnGünaydın kızlar,
Ohhh tatiller konuşulmuş. Yaşadığım yer itibariyle bana her zaman tatil diyorum ve köşeye çekiliyorumAma tabiki dalyan ve fethiyenin yeri ayrı benim içinde. İkisininde denizi muhteşemmmmm
Arkadaşımlar dersten önce buluşup sınava çalışacağız. Anlayacağınız bugün yokum buralarda
başarılar kuzum şimdidennGünaydın kızlar,
canım deniz arabaya 5 dakika, ölüdenize iniliyor..ben servisi sor demiştim...deniz olmaz mı fethiyede otel olur dano_name_ deniz olsun olmasın sanırım buradan 3 4 günlük bir tatil ayarlayacağım
eğer deniz yok ise 3 4 gün
sonrası için fethiyeye devam ederiz
ben buranın doğasına hasta oldummmmm
otel zaten muhteşem gözüküyor.
Çok teşekkür ederim canım akşam eşime göstereyim beğenirse bende gidicm bu otele .)
gidin vallahi otel birim birim olduğu için ne kadar kalabalık olsa da asla bunaltmıyor, 3 farklı havuzu var bi tanesi gizli gibi arada kalmış cennet gibiydi vallahi...insan orada yaşlanmaz...orman içinde...sadece hazirandan sonra gitmeye özen gösterin çünkü öncesinde soğuk oluyor merkez ile bile arası 5 derece fark ediyorÇok teşekkür ederim canım akşam eşime göstereyim beğenirse bende gidicm bu otele .)
evet çam ağaçları vsgidin vallahi otel birim birim olduğu için ne kadar kalabalık olsa da asla bunaltmıyor, 3 farklı havuzu var bi tanesi gizli gibi arada kalmış cennet gibiydi vallahi...insan orada yaşlanmaz...orman içinde...sadece hazirandan sonra gitmeye özen gösterin çünkü öncesinde soğuk oluyor merkez ile bile arası 5 derece fark ediyor
servisle daha kolay olur ne uğraşacan park yeri vsevet çam ağaçları vs
soğuk olacağını tahmin ediyorum
denize araçla ineriz sanırım
Biz zaten eylülde gidebilicez canım onun dışında ayarlamamız çok zor temmuzda kardeşimin düğünü var ağustostada eşim izin alamıyor. bizde kurban bayramı sonrasına attık o yüzden :) aklına otel gelirse gönder bana onlarıda inceleyelim :)gidin vallahi otel birim birim olduğu için ne kadar kalabalık olsa da asla bunaltmıyor, 3 farklı havuzu var bi tanesi gizli gibi arada kalmış cennet gibiydi vallahi...insan orada yaşlanmaz...orman içinde...sadece hazirandan sonra gitmeye özen gösterin çünkü öncesinde soğuk oluyor merkez ile bile arası 5 derece fark ediyor
rica ederim tatlım ne demek, yılda sadece 1 kez yapılıyorsa özellikle en güzeli olmalı...huzur dolmalı insanno_name_ sağol canım ya uğraştın. valla muhteşem bir tatil planı..
yazarım canım aklıma geldikçeBiz zaten eylülde gidebilicez canım onun dışında ayarlamamız çok zor temmuzda kardeşimin düğünü var ağustostada eşim izin alamıyor. bizde kurban bayramı sonrasına attık o yüzden :) aklına otel gelirse gönder bana onlarıda inceleyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?