Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
birileri geldi odaya muhabbetin içine etti yaa

haaa denize uzaklığına bakacaktımm

Günaydın kızlar,
Ohhh tatiller konuşulmuş. Yaşadığım yer itibariyle bana her zaman tatil diyorum ve köşeye çekiliyorum Ama tabiki dalyan ve fethiyenin yeri ayrı benim içinde. İkisininde denizi muhteşemmmmm

Arkadaşımlar dersten önce buluşup sınava çalışacağız. Anlayacağınız bugün yokum buralarda

egede dalyan enfestir..iztuzu plajı vardır ki çok güzeldir, eylülde kareta karettaların çıkışına şahitlik edebilirsiniz..kaya mezarlarına bakar tüm pansiyonlar...çoook güzeldir

oteller hep su kenarında oraya motor yaklaşır sizi alır iztuzu plajına götürür, huzr için dalyannnn

Günaydın canım, koaly gelsin :)

Peki bişey daha sorucam size. Şimdi tur firmalarının bazılarında uçak bileti+transferde alabiliyoruz ya bunlar hangileri ben bazen denk geliyorum bazen gelmiyorum hepsinde yok sanırım kafam karıştı

günaydın tatlımmm, kolay gelsinnn

no_name_ deniz olsun olmasın sanırım buradan 3 4 günlük bir tatil ayarlayacağım
eğer deniz yok ise 3 4 gün
sonrası için fethiyeye devam ederiz
ben buranın doğasına hasta oldummmmm
otel zaten muhteşem gözüküyor.

başarılar kuzum şimdidenn

canım deniz arabaya 5 dakika, ölüdenize iniliyor..ben servisi sor demiştim...deniz olmaz mı fethiyede otel olur da muhteşem plajlar var otelin plajı da vardır, dur bi arayıp sorayım yazayım ben size

Çok teşekkür ederim canım akşam eşime göstereyim beğenirse bende gidicm bu otele .)

Çok teşekkür ederim canım akşam eşime göstereyim beğenirse bende gidicm bu otele .)
gidin vallahi otel birim birim olduğu için ne kadar kalabalık olsa da asla bunaltmıyor, 3 farklı havuzu var bi tanesi gizli gibi arada kalmış cennet gibiydi vallahi...insan orada yaşlanmaz...orman içinde...sadece hazirandan sonra gitmeye özen gösterin çünkü öncesinde soğuk oluyor merkez ile bile arası 5 derece fark ediyor

evet çam ağaçları vs
soğuk olacağını tahmin ediyorum
denize araçla ineriz sanırım

aslında kızlar önerim, önce fethiyeye otele girin 3-4 gün kalıp sabah erkenden kalkana yola çıkın 80 km fethiye kalkan arası, kalkana giderken pataraya uğrayın enfes denizine girin çıkn, kalkanda kalamar otele girin, konaklayın orada günlük kalkan merkez ve kaş merkeze gidip gezin eğlenin...bu rota çok şahane oluyor

kaş kalkan arası kaputaj plajının enfes suyundan yutun...muazzam bi tatil planıııı

Biz zaten eylülde gidebilicez canım onun dışında ayarlamamız çok zor temmuzda kardeşimin düğünü var ağustostada eşim izin alamıyor. bizde kurban bayramı sonrasına attık o yüzden :) aklına otel gelirse gönder bana onlarıda inceleyelim :)

yazarım canım aklıma geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…