sabah terapisi oldu vallahiOtellere baktıkca bile içim açıldı ne ağrı kaldı ne sızı
bi an önce yaz gelse de gitsek :)
Aynen canımsabah terapisi oldu vallahiarasıra yapalım bunu
kesinlikle. inşallahh aminnnrica ederim tatlım ne demek, yılda sadece 1 kez yapılıyorsa özellikle en güzeli olmalı...huzur dolmalı insaninşallah gönlümüzce güzel tatiller yapabiliriz
dediğin otelde kalın diyorsun değil mi canımmaslında kızlar önerim, önce fethiyeye otele girin 3-4 gün kalıp sabah erkenden kalkana yola çıkın 80 km fethiye kalkan arası, kalkana giderken pataraya uğrayın enfes denizine girin çıkn, kalkanda kalamar otele girin, konaklayın orada günlük kalkan merkez ve kaş merkeze gidip gezin eğlenin...bu rota çok şahane oluyor
kaş kalkan arası kaputaj plajının enfes suyundan yutun...muazzam bi tatil planıııı
araçla canımm kafama esince kalkınn laayyn derim benservisle daha kolay olur ne uğraşacan park yeri vs
iyi yapmışsın, süpper...içine sindi inşallah? ayırttın mı? dönünce yaz bana...eminim çok beğeneceksin...fiyatta uygunmuş...aradım konuştum
çocukcağızın kafasını şişirdim
ee satınalmacı olunca elli soru soruyon
2 km ye yakın denize uzaklık, servis var, temmuzun ilk haftası 25 derece civarı sıcaklık, yürüyerek inmek imkansız ki hatırlıyorum dağdan aşağı iniyorsun denize, fethiye ye 7 km uzaklık
odalardan suıt olanlar 720 dedi ister 5 kişi ister 3 kişi kal
4 kez sordum emin misin diye
evet dedi
aynen canım, tek yere kapanma 1 hafta...geze geze tadını çıkara çıkara yap tatilinidediğin otelde kalın diyorsun değil mi canımm
ahanda bunu not ettim
Akşam eşime gösterip sanırım orayı ayarlayacağımiyi yapmışsın, süpper...içine sindi inşallah? ayırttın mı? dönünce yaz bana...eminim çok beğeneceksin...fiyatta uygunmuş...
bunu kopyalayıp kendime mail attımmmaslında kızlar önerim, önce fethiyeye otele girin 3-4 gün kalıp sabah erkenden kalkana yola çıkın 80 km fethiye kalkan arası, kalkana giderken pataraya uğrayın enfes denizine girin çıkn, kalkanda kalamar otele girin, konaklayın orada günlük kalkan merkez ve kaş merkeze gidip gezin eğlenin...bu rota çok şahane oluyor
kaş kalkan arası kaputaj plajının enfes suyundan yutun...muazzam bi tatil planıııı
rica ederim tatlımmmm ne mutlu bana..inan vazgeçilmeziniz olacak..yemekler içecekler her şey çok kaliteli...Akşam eşime gösterip sanırım orayı ayarlayacağım
ve dediğin rotayı da anlatacağım
akşama veya cumartesi rahat kafa ile konuşup netleştiririz.
canımmm çok sağolll
ne güzel oldu yaaaaaaaaaaaaaaaa
çamların içinde özel masaj alanı da var masjda yaptırın mutlaka öneririmAkşam eşime gösterip sanırım orayı ayarlayacağım
ve dediğin rotayı da anlatacağım
akşama veya cumartesi rahat kafa ile konuşup netleştiririz.
canımmm çok sağolll
ne güzel oldu yaaaaaaaaaaaaaaaa
ahhh masajjjçamların içinde özel masaj alanı da var masjda yaptırın mutlaka öneririm
evetttttbiz yazın hemen hemen her cumartesi pazar bi otele kaçmaya çalışıyoruz kışında giderdik ama benim malum şu bebek işlerinden bu sene gidemedik...eşinmde yoğun çalışıyor yıllardır yıllık izin kullanmadı...onun yerine tek gece ya da 2 gece konaklama kaçıyoruz artık, yakın da olunca....çok para olacak insan yazın 4 ay otellerden çıkmayacak....
hasta olacaksın inan bana...iyi ki yapmışız diyeceksin...biz özellikle bayramlarda eşim 3-4 gün tatil yapınca o dönem yapıyoruz bu rotayı...ahhh masajjj
yazarsın unutmaaaa diye gidince
kesin gideceğim evet
tamam denize uzak ama 3 4 gün buradayım aklıma koydum
ve senin dediğin rotayı takip edeceğim
Bende yeni başladım 1 hafta kadar oluyor :) Birlikte veririz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?