Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
otel dendi mi, antalya gerçi...o ne yapılar o ne muazzam dekorasyonlar...kremlin, topkapı palas, venezia otel,titanic....neler neler.....

belekteki tatil köylerinin muazzamlığı.... kundu ve lara otellerinin lüksü, muhteşemliği....
vallahi cennet gibi bi ülke ve antalya otelleri dünyadaki muadilleri ile kafa kafaya yarışır resmen....

otel işinin sonu yok yaaaa

aradım konuştum
çocukcağızın kafasını şişirdim
ee satınalmacı olunca elli soru soruyon
2 km ye yakın denize uzaklık, servis var, temmuzun ilk haftası 25 derece civarı sıcaklık, yürüyerek inmek imkansız ki hatırlıyorum dağdan aşağı iniyorsun denize, fethiye ye 7 km uzaklık
odalardan suıt olanlar 720 dedi ister 5 kişi ister 3 kişi kal
4 kez sordum emin misin diye
evet dedi

dediğin otelde kalın diyorsun değil mi canımm
ahanda bunu not ettim

iyi yapmışsın, süpper...içine sindi inşallah? ayırttın mı? dönünce yaz bana...eminim çok beğeneceksin...fiyatta uygunmuş...

iyi yapmışsın, süpper...içine sindi inşallah? ayırttın mı? dönünce yaz bana...eminim çok beğeneceksin...fiyatta uygunmuş...
Akşam eşime gösterip sanırım orayı ayarlayacağım
ve dediğin rotayı da anlatacağım
akşama veya cumartesi rahat kafa ile konuşup netleştiririz.

canımmm çok sağolll
ne güzel oldu yaaaaaaaaaaaaaaaa

bunu kopyalayıp kendime mail attımmm

rica ederim tatlımmmm ne mutlu bana..inan vazgeçilmeziniz olacak..yemekler içecekler her şey çok kaliteli...

çamların içinde özel masaj alanı da var masjda yaptırın mutlaka öneririm

biz yazın hemen hemen her cumartesi pazar bi otele kaçmaya çalışıyoruz kışında giderdik ama benim malum şu bebek işlerinden bu sene gidemedik...eşinmde yoğun çalışıyor yıllardır yıllık izin kullanmadı...onun yerine tek gece ya da 2 gece konaklama kaçıyoruz artık, yakın da olunca....çok para olacak insan yazın 4 ay otellerden çıkmayacak....

evettttt

ahhh masajjj
yazarsın unutmaaaa diye gidince
kesin gideceğim evet
tamam denize uzak ama 3 4 gün buradayım aklıma koydum
ve senin dediğin rotayı takip edeceğim
hasta olacaksın inan bana...iyi ki yapmışız diyeceksin...biz özellikle bayramlarda eşim 3-4 gün tatil yapınca o dönem yapıyoruz bu rotayı...

gecesi 10 bine bile oteller var antalyada..bunlar ne ki denecek muazzamlıkta... turizm cenneti ülkemiz ama maalesef bizler çok tadını çıkaramıyoruz.maddi imkanlar , iş,güç stres vs yüzünden....

belekte bi otele gitmiştik 2 sene önce ama öyle böyle bi otel değil....içinde sinema salonu var film seçiyorsun özel gösterim yapıyor koca salonda 2 kişi için....ne yemekler, ömrümde görmediğim içecekler ki bu konuda çok bilgiliyimdir...anlatılmaz yaşanır...dünyadaki cennetler bunlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…