Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
12 senelik otelciyim 2 sene öncesine kadar antalyadaydım şu anda kocaelide devam ediyorum evlenip buraya yerleştim maalesef yerleşmek zorunda kaldım..gerçekten söylediğiniz doğru çok çok ii oteller var antalyada Orada Delphin hotellerinde çalışıyordum en son 5 otelin rezervasyon şefliğini yapıyordum ki bizim grupta çok iyi bilinir antalyada...tatil düşündüğünüz zaman acente ve otel konusunda yardımcı olabilirim kızlar aklınızda olsun

süppersin tamam canım sen öner bize en güzel otelleri

ah ulan para.. keşke aylık 10 bin lira maaşımız olsa ve yıllık iznimiz de 3 ay:)) ben ve eşim öğretmen olsaydık bunlar yine yapılırdı. çok pahalı yerlere bile gerek yok. 3 ay hem tatil yapardık hem de üstüne para alırdık.. hayaller hayatlar..

şu ingilizlerin kaldığı bir otel vardı niydiii ooo

delphini bilirim...wow otellerini çok seviyorum ben... suenolar favorim belek, side vs sürekli gideriz...belek golf otelleri severek gittiğimiz otellerdir...lara da club otel sera favorimdir ayrı bi yeri var o otelin nedense bende... antalya muazzam otel konusunda illaki

kundudaki palace dı galiba gittiğimizi hatırlıyorum, lüks gruptur

aynen tatlımmm
her türlü yapılırr

kızlar dün öğlen 14:00den sonra hiç bişi yemedim bugün ki yiyeceklerimi dün akşamdan hazırladım şöyle bir menü;
sabah kahvaltı iki parmak uzunluğunda dil peyniri siyah zeytin 5 adet 1köy yumurtası kayısı kıvamında maydonoz domates ve 5adet ceviz...
öğle menüm:kimyonlu kereviz yemeği yaptım ve patlıcan kırmızı biber közledim hazırladım bugün yine saat 14:00de keseceğim yemeyi

14 çok erken olmuyor mu ben 16:00 gibi kesiyorum...

saat 2 den sonra yemek yememek ?
zor olur böyle
daha doğrusu iyi olmaz

yemekler güzel gayet
ama akşam saatine ayran vs ayarla fikrimce yani artı olarak

birsürü işim var çakıldım kaldım gitmem gerek...yarın yolculuk için hazırlık işlerim var, evi temizlemem gerek offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…