- 4 Aralık 2016
- 82
- 68
- 38
- 40
Aramıza hoşgeldiniz. Başınız sağolsun. Rabbim gani gani rahmet eylesin...
amin..çok sağolun teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun cnm, Allah acil şifalar versin
12 senelik otelciyim 2 sene öncesine kadar antalyadaydım şu anda kocaelide devam ediyorum evlenip buraya yerleştim maalesef yerleşmek zorunda kaldım..gerçekten söylediğiniz doğru çok çok ii oteller var antalyada Orada Delphin hotellerinde çalışıyordum en son 5 otelin rezervasyon şefliğini yapıyordum ki bizim grupta çok iyi bilinir antalyada...tatil düşündüğünüz zaman acente ve otel konusunda yardımcı olabilirim kızlar aklınızda olsungecesi 10 bine bile oteller var antalyada..bunlar ne ki denecek muazzamlıkta... turizm cenneti ülkemiz ama maalesef bizler çok tadını çıkaramıyoruz.maddi imkanlar , iş,güç stres vs yüzünden....
belekte bi otele gitmiştik 2 sene önce ama öyle böyle bi otel değil....içinde sinema salonu var film seçiyorsun özel gösterim yapıyor koca salonda 2 kişi için....ne yemekler, ömrümde görmediğim içecekler ki bu konuda çok bilgiliyimdir...anlatılmaz yaşanır...dünyadaki cennetler bunlar....
süppersin tamam canım sen öner bize en güzel otelleri12 senelik otelciyim 2 sene öncesine kadar antalyadaydım şu anda kocaelide devam ediyorum evlenip buraya yerleştim maalesef yerleşmek zorunda kaldım..gerçekten söylediğiniz doğru çok çok ii oteller var antalyada Orada Delphin hotellerinde çalışıyordum en son 5 otelin rezervasyon şefliğini yapıyordum ki bizim grupta çok iyi bilinir antalyada...tatil düşündüğünüz zaman acente ve otel konusunda yardımcı olabilirim kızlar aklınızda olsun
ah ulan para.. keşke aylık 10 bin lira maaşımız olsa ve yıllık iznimiz de 3 ay:)) ben ve eşim öğretmen olsaydık bunlar yine yapılırdı. çok pahalı yerlere bile gerek yok. 3 ay hem tatil yapardık hem de üstüne para alırdık.. hayaller hayatlar..gecesi 10 bine bile oteller var antalyada..bunlar ne ki denecek muazzamlıkta... turizm cenneti ülkemiz ama maalesef bizler çok tadını çıkaramıyoruz.maddi imkanlar , iş,güç stres vs yüzünden....
belekte bi otele gitmiştik 2 sene önce ama öyle böyle bi otel değil....içinde sinema salonu var film seçiyorsun özel gösterim yapıyor koca salonda 2 kişi için....ne yemekler, ömrümde görmediğim içecekler ki bu konuda çok bilgiliyimdir...anlatılmaz yaşanır...dünyadaki cennetler bunlar....
şimdiden hayırlı olsunn :)ahhh masajjj
yazarsın unutmaaaa diye gidince
kesin gideceğim evet
tamam denize uzak ama 3 4 gün buradayım aklıma koydum
ve senin dediğin rotayı takip edeceğim
şu ingilizlerin kaldığı bir otel vardı niydiii ooogecesi 10 bine bile oteller var antalyada..bunlar ne ki denecek muazzamlıkta... turizm cenneti ülkemiz ama maalesef bizler çok tadını çıkaramıyoruz.maddi imkanlar , iş,güç stres vs yüzünden....
delphini bilirim...wow otellerini çok seviyorum ben... suenolar favorim belek, side vs sürekli gideriz...belek golf otelleri severek gittiğimiz otellerdir...lara da club otel sera favorimdir ayrı bi yeri var o otelin nedense bende... antalya muazzam otel konusunda illaki12 senelik otelciyim 2 sene öncesine kadar antalyadaydım şu anda kocaelide devam ediyorum evlenip buraya yerleştim maalesef yerleşmek zorunda kaldım..gerçekten söylediğiniz doğru çok çok ii oteller var antalyada Orada Delphin hotellerinde çalışıyordum en son 5 otelin rezervasyon şefliğini yapıyordum ki bizim grupta çok iyi bilinir antalyada...tatil düşündüğünüz zaman acente ve otel konusunda yardımcı olabilirim kızlar aklınızda olsun
bilmemşu ingilizlerin kaldığı bir otel vardı niydiii ooo
aynen tatlımmmah ulan para.. keşke aylık 10 bin lira maaşımız olsa ve yıllık iznimiz de 3 ay:)) ben ve eşim öğretmen olsaydık bunlar yine yapılırdı. çok pahalı yerlere bile gerek yok. 3 ay hem tatil yapardık hem de üstüne para alırdık.. hayaller hayatlar..
unuttum adını aradım bulamadımbilmemböyle sorunca garip geldi mardan palace mi ki?
anammmm ayır 2 tabakkkkpazı dolması yapıyorum bulgurlu buyruunn
afiyet olsun kuzucuk sana ve mercimeğepazı dolması yapıyorum bulgurlu buyruunn
14 çok erken olmuyor mu ben 16:00 gibi kesiyorum...kızlar dün öğlen 14:00den sonra hiç bişi yemedim bugün ki yiyeceklerimi dün akşamdan hazırladım şöyle bir menü;
sabah kahvaltı iki parmak uzunluğunda dil peyniri siyah zeytin 5 adet 1köy yumurtası kayısı kıvamında maydonoz domates ve 5adet ceviz...
öğle menüm:kimyonlu kereviz yemeği yaptım ve patlıcan kırmızı biber közledim hazırladım bugün yine saat 14:00de keseceğim yemeyi
saat 2 den sonra yemek yememek ?kızlar dün öğlen 14:00den sonra hiç bişi yemedim bugün ki yiyeceklerimi dün akşamdan hazırladım şöyle bir menü;
sabah kahvaltı iki parmak uzunluğunda dil peyniri siyah zeytin 5 adet 1köy yumurtası kayısı kıvamında maydonoz domates ve 5adet ceviz...
öğle menüm:kimyonlu kereviz yemeği yaptım ve patlıcan kırmızı biber közledim hazırladım bugün yine saat 14:00de keseceğim yemeyi
tatlım süpper olur öyle kilo gidiyor ben 16 dan sonra kesiyorum biliyorsun...malum leptin hormonuuuusaat 2 den sonra yemek yememek ?
zor olur böyle
daha doğrusu iyi olmaz
yemekler güzel gayetkızlar dün öğlen 14:00den sonra hiç bişi yemedim bugün ki yiyeceklerimi dün akşamdan hazırladım şöyle bir menü;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?