emin misin yahutatlım süpper olur öyle kilo gidiyor ben 16 dan sonra kesiyorum biliyorsun...malum leptin hormonuuuu
haydi kolay gelsin canımmmmbirsürü işim var çakıldım kaldım gitmem gerek...yarın yolculuk için hazırlık işlerim var, evi temizlemem gerek offff
olabilir ben 16: 00 gibi bırakıyorum ertesi gün 13:00 e dogru yiyorum hiç dikkat etmiyor musun sen benim menü paylaşımımaaaaemin misin yahu
2 diyor saat 2
nerede ise 18 saat açlık demek bu
laa oolum sen hafta sonu yiyorsunolabilir ben 16: 00 gibi bırakıyorum ertesi gün 13:00 e dogru yiyorum hiç dikkat etmiyor musun sen benim menü paylaşımımaaaa
eğer böyle olur diyorsan yapayım ben deolabilir ben 16: 00 gibi bırakıyorum ertesi gün 13:00 e dogru yiyorum hiç dikkat etmiyor musun sen benim menü paylaşımımaaaa
.................laa oolum sen hafta sonu yiyorsun
bunu her gün uygulasan vücut delirir bence
sıvı alabilirsin, ayran süt serbest bunu çok yazıştık katı bir şey yememek gerekeğer böyle olur diyorsan yapayım ben de
çünkü akşam eve gidince açlık olmuyor
o kadar yürüyüş spordan sonra sızıyorum zaten
dün akşam zorla içtim ayranı
ama sen çok spor yapıyorsun sıkıntı orada biz spor yapmıyoruz... bi de sabah öğlen çok az yiyorsuneğer böyle olur diyorsan yapayım ben de
çünkü akşam eve gidince açlık olmuyor
o kadar yürüyüş spordan sonra sızıyorum zaten
dün akşam zorla içtim ayranı
bende sarkma olurtatlım bu 3 ay konsantre olamadım önceki diyetlerimde hep öyle kilo verdim ben akşam 18:00 den sonra su harici hiç bir şey yemeyerek 3 ayda 22 kiloya yakın gitti...asıl sistem o, leptin hormonu ne kadar uzun çalışırsa o kadar çok kilo veriliyor, yata yata kilo veriyorsun
ayırayım canımmmanammmm ayır 2 tabakkkk
haaa ok o zamansıvı alabilirsin, ayran süt serbest bunu çok yazıştık katı bir şey yememek gerek
yok ayran süt serbest..ben de dün gece süt içtim...haaa ok o zaman
ayranda sorun yok
o artık bir fasulye :))afiyet olsun kuzucuk sana ve mercimeğe
Hoşgeldin canım :) kaç aylık ki bebişin :)
sabah yiyorum da öğlen az oluyorama sen çok spor yapıyorsun sıkıntı orada biz spor yapmıyoruz... bi de sabah öğlen çok az yiyorsun
vDelphin palace delphin diva delphin imperial bu üçü de kundu da...Rixos grubuda çok iyidir Amara otelleri de Hatta bölge olarak Kemer ve Alanya vazgeçilmezim benim Alanyada gezecek eğlenecek okadar çok yer var ki kesinlikle tavsiye ederim...delphini bilirim...wow otellerini çok seviyorum ben... suenolar favorim belek, side vs sürekli gideriz...belek golf otelleri severek gittiğimiz otellerdir...lara da club otel sera favorimdir ayrı bi yeri var o otelin nedense bende... antalya muazzam otel konusunda illaki
kundudaki palace dı galiba gittiğimizi hatırlıyorum, lüks gruptur
yani ayran ve sütü yemekten saymıyoruzyok ayran süt serbest..ben de dün gece süt içtim...
hayırlı olsun tedavin inşallah canım, bebekle sonuçlansın...hormon iğneleri de kilo aldırıyor..ben de bu sene 4 kez hamile kaldım 10 ay içinde 3 ü düşük oldu 1 de ölü doğum 17.haftada...bence düşük olur diye hiç stres yapma tutunacak bebek tutunuyor emin ol...hafif tempo yürüyüşler öneriliyor bebekte..nasıl bi tedavidesin şu an?hamile değilim bebek için tedavi görüyorumOnun için her ay bir korku var acaba olurda düşer mi ki diye spor yapamıyorum. Önerileriniz var mı
sersem midir nedir....bazıları böyle oluyor ya gözünün kantarı bozuk ya da kıskanmıştıryani ayran ve sütü yemekten saymıyoruz
peki ayrana devam o zaman.
offff dün salağın biri gördü kaç kilo verdin dedi 7 8 gitti dedim
aaa hiç belli değil amaaaa demez mi
get lann sana yalan borcum mu var
sen kaç görüyorsan onu verdim dedim.
ulan o kadar yorgundum ki
akşam iş çıkışı kendimi adapte edip yürüyüşe başladığım sırada dedi bunu
alanya da güzel evet, kemer ayrı tabi..antalyanın her yeri cennet..şelaleri..her yeri ....ben manavgat ve titreyen göl tarafını da severim...huzur verir..vDelphin palace delphin diva delphin imperial bu üçü de kundu da...Rixos grubuda çok iyidir Amara otelleri de Hatta bölge olarak Kemer ve Alanya vazgeçilmezim benim Alanyada gezecek eğlenecek okadar çok yer var ki kesinlikle tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?