- 4 Aralık 2016
- 82
- 68
- 38
- 40
Kefir yapıyorum kendim ve yoğurt yapıyorum ya bir bardak kefir yada bir kase yoğurt iyi olur herhalde tavsiyen için sağolyemekler güzel gayet
ama akşam saatine ayran vs ayarla fikrimce yani artı olarak
biraz ne dediğini bilmez biridir.sersem midir nedir....bazıları böyle oluyor ya gözünün kantarı bozuk ya da kıskanmıştır
kefir falan muhteşemsin haaaKefir yapıyorum kendim ve yoğurt yapıyorum ya bir bardak kefir yada bir kase yoğurt iyi olur herhalde tavsiyen için sağol
hayırlı olsun tedavin inşallah canım, bebekle sonuçlansın...hormon iğneleri de kilo aldırıyor..ben de bu sene 4 kez hamile kaldım 10 ay içinde 3 ü düşük oldu 1 de ölü doğum 17.haftada...bence düşük olur diye hiç stres yapma tutunacak bebek tutunuyor emin ol...hafif tempo yürüyüşler öneriliyor bebekte..nasıl bi tedavidesin şu an?
hsg en başta çekilmişti benim..çatlatma iğnesi hiç yaptırmadım..bi kere aşılama yapalım dedik onda da yumurta kendiliğinden çatladı tedavi iptal oldu kendimiz denedik hamilelik tuttu o ay da...sorun ne sizdeki? benim fsh hormonu yüksekti...Artık biz çatlatma iğneleri, yumurta olgunlaştırma evrelerini geçtik. Hsg çekildi, aşılamaya doğru gidiyoruz bu ay aşılama yaptırcaz.
kesin kıskanmıştır var öyle uyuzlaryani ayran ve sütü yemekten saymıyoruz
peki ayrana devam o zaman.
offff dün salağın biri gördü kaç kilo verdin dedi 7 8 gitti dedim
aaa hiç belli değil amaaaa demez mi
get lann sana yalan borcum mu var
sen kaç görüyorsan onu verdim dedim.
ulan o kadar yorgundum ki
akşam iş çıkışı kendimi adapte edip yürüyüşe başladığım sırada dedi bunu
konuya göre değişiyor, ilgi alanım olunca çenem düşüyor..şu an tatil ve bebek profesyonelleştiğim alanlarben bir şeyler yiyeyim
no_name_ sende işe başla canımmm
bir yazınca deli gibi yazıyonnnnnnnnnnnnn
her işin böyle laaa seninnn
ya hep ya hiç yaaaaaaaaaaa
çok uğraştım ben de 1 yıl boyunca neler yaşadım neler,hatta burada bi topiğim bile var yüksek fsh ile ilgili 4000 sayfaya yakınArtık biz çatlatma iğneleri, yumurta olgunlaştırma evrelerini geçtik. Hsg çekildi, aşılamaya doğru gidiyoruz bu ay aşılama yaptırcaz.
tatile devammmkonuya göre değişiyor, ilgi alanım olunca çenem düşüyor..şu an tatil ve bebek profesyonelleştiğim alanlar
sor canım sorrrr, iddia ediyorum sağlık ocağındaki hekimlerden hatta bir çok jinekologdan daha fazla bilgiye sahibim..kitap yazabilirim bu konudatatile devammm
ama şu bebek konusundaki bilgilerinden mutlaka bende alacağım bir ara
farkındayımm canımmmsor canım sorrrr, iddia ediyorum sağlık ocağındaki hekimlerden hatta bir çok jinekologdan daha fazla bilgiye sahibim..kitap yazabilirim bu konuda
2.ye mi niyet var yoksaaaaaaaatatile devammm
ama şu bebek konusundaki bilgilerinden mutlaka bende alacağım bir ara
hsg en başta çekilmişti benim..çatlatma iğnesi hiç yaptırmadım..bi kere aşılama yapalım dedik onda da yumurta kendiliğinden çatladı tedavi iptal oldu kendimiz denedik hamilelik tuttu o ay da...sorun ne sizdeki? benim fsh hormonu yüksekti...
çok uğraştım ben de 1 yıl boyunca neler yaşadım neler,hatta burada bi topiğim bile var yüksek fsh ile ilgili 4000 sayfaya yakınartık bıraktım uğraşmıyorum..ama bu süreçte resmen uzman hasta oldum okuyup araştırmaktan
bana tüp bebekle bile hamile kalman imkansız denmişti..doğal yoldan 4 gebelik atlattık..bakalım bundan sonra ne olur
Eşimin değeri düşük 4milyon hareketli sayısı Benim yumurtam oluyor kendiliğinden çatlıyor ama döllenme olmuyor.Problem ettikçe stres oldukça kilo aydı başını gidiyor
hiç gebelik olmadı mı? yoksa düşük, kimyasal gebelik falan yaşadınız mı? kaç yaşındasın canım? bi de kaç aydır korunmuyorsunEşimin değeri düşük 4milyon hareketli sayısı Benim yumurtam oluyor kendiliğinden çatlıyor ama döllenme olmuyor.Problem ettikçe stres oldukça kilo aydı başını gidiyor
arada gidip geliyor aklım inan2.ye mi niyet var yoksaaaaaaaa
erkek kaynaklı ise aşılama çok yararlı... yapmıyorsan eşine mutlaka her sabah ve akşam keçiboynuzu kaynat suyunu içir...
prooxed plus vitamin vermiştir zaten doktor eminim...bi de sabahları aç karna arı sütü bal polen...1 kaşık yutsun..ayrıca ilişkiden yarım saat önce sade şekersiz nescafe..hepsi uygulandı, denendiinşallah tutar tatlım...Allah bebek isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
bi de ben eşime bi macun hazırlamıştım kendim, içinde tahin,pekmez,keçiboynuzu pekmezi, fındık, badem kırığı,kuru incir... çörekotu vs aklıma ne gelirse karıştırıp yediriyordum macun olarak...
hiç gebelik olmadı mı? yoksa düşük, kimyasal gebelik falan yaşadınız mı? kaç yaşındasın canım? bi de kaç aydır korunmuyorsun
keçiboynuzu pekmezi yanında sabah akşam aç karna suyunu da içsin inan bana faydasını göreceksiniz..daha gençsiniz çok şükür, olur illaki hiç stres yapma vallaha bak 3 ay içinde senden müjdeyi alırız..kimlere söylediysem geldi bebişleri...sen gönlünü ferah tut ve kesinlikle kafandan çıkar at bebek mevzusunu,stres en büyük engel canım...arı sütü bal polen karışımlarını daha çok öneriyorlar...yine de sen bilirsin tabiki..güzel haber alırız yakında senden, inanıyorum ben...sıkıntı değil bu rakamlar26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1 yıl doktora gitmiden kendimiz denedik. 1 yıldırda tedavi görüyorum. Eşimde 27 yaşında.
Şimdiye kadar hiç gebelik olmadı. Eşim Polen yiyor, keçiboynuzu pekmezi içiyor, prooxed de kulanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?