Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189

Artık biz çatlatma iğneleri, yumurta olgunlaştırma evrelerini geçtik. Hsg çekildi, aşılamaya doğru gidiyoruz bu ay aşılama yaptırcaz.

Artık biz çatlatma iğneleri, yumurta olgunlaştırma evrelerini geçtik. Hsg çekildi, aşılamaya doğru gidiyoruz bu ay aşılama yaptırcaz.
hsg en başta çekilmişti benim..çatlatma iğnesi hiç yaptırmadım..bi kere aşılama yapalım dedik onda da yumurta kendiliğinden çatladı tedavi iptal oldu kendimiz denedik hamilelik tuttu o ay da...sorun ne sizdeki? benim fsh hormonu yüksekti...

kesin kıskanmıştır var öyle uyuzlar

çok uğraştım ben de 1 yıl boyunca neler yaşadım neler,hatta burada bi topiğim bile var yüksek fsh ile ilgili 4000 sayfaya yakın artık bıraktım uğraşmıyorum..ama bu süreçte resmen uzman hasta oldum okuyup araştırmaktan

bana tüp bebekle bile hamile kalman imkansız denmişti..doğal yoldan 4 gebelik atlattık..bakalım bundan sonra ne olur

Eşimin değeri düşük 4milyon hareketli sayısı Benim yumurtam oluyor kendiliğinden çatlıyor ama döllenme olmuyor. Problem ettikçe stres oldukça kilo aydı başını gidiyor

Eşimin değeri düşük 4milyon hareketli sayısı Benim yumurtam oluyor kendiliğinden çatlıyor ama döllenme olmuyor. Problem ettikçe stres oldukça kilo aydı başını gidiyor

erkek kaynaklı ise aşılama çok yararlı... yapmıyorsan eşine mutlaka her sabah ve akşam keçiboynuzu kaynat suyunu içir...
prooxed plus vitamin vermiştir zaten doktor eminim...bi de sabahları aç karna arı sütü bal polen...1 kaşık yutsun..ayrıca ilişkiden yarım saat önce sade şekersiz nescafe..hepsi uygulandı, denendi inşallah tutar tatlım...Allah bebek isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

bi de ben eşime bi macun hazırlamıştım kendim, içinde tahin,pekmez,keçiboynuzu pekmezi, fındık, badem kırığı,kuru incir... çörekotu vs aklıma ne gelirse karıştırıp yediriyordum macun olarak...

hiç gebelik olmadı mı? yoksa düşük, kimyasal gebelik falan yaşadınız mı? kaç yaşındasın canım? bi de kaç aydır korunmuyorsun

hiç gebelik olmadı mı? yoksa düşük, kimyasal gebelik falan yaşadınız mı? kaç yaşındasın canım? bi de kaç aydır korunmuyorsun

26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1 yıl doktora gitmiden kendimiz denedik. 1 yıldırda tedavi görüyorum. Eşimde 27 yaşında.

Şimdiye kadar hiç gebelik olmadı. Eşim Polen yiyor, keçiboynuzu pekmezi içiyor, prooxed de kulanıyor.

keçiboynuzu pekmezi yanında sabah akşam aç karna suyunu da içsin inan bana faydasını göreceksiniz..daha gençsiniz çok şükür, olur illaki hiç stres yapma vallaha bak 3 ay içinde senden müjdeyi alırız..kimlere söylediysem geldi bebişleri...sen gönlünü ferah tut ve kesinlikle kafandan çıkar at bebek mevzusunu,stres en büyük engel canım...arı sütü bal polen karışımlarını daha çok öneriyorlar...yine de sen bilirsin tabiki..güzel haber alırız yakında senden, inanıyorum ben...sıkıntı değil bu rakamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…