vallahi bence de hayır...1 tane var evladın tüm kaynaklarını onun için kullan... derim...arada gidip geliyor aklım inan
ama hayır bir çok arkadaşım için
evet gecikmeden gideceğimvallahi bence de hayır...1 tane var evladın tüm kaynaklarını onun için kullan... derim...
tam şimdi gezip tozup hayatın tadını çıkaracağınız dönem...ama illa olsun bi tane daha dersen gecikmeden bi jinekolga hemen git bebişim, şu regl geliş gidişlerin benim pek hoşuma gitmiyor...
3 yıl değil 3 ayda bile neler değişiyor yavruz, 3 günde bile yumurta kiste dönüşüveriyorevet gecikmeden gideceğim
ama 3 yılkadar önce böyle olmuştum
yine rejim dönemim idi
şimdi cumartesi günü için randevu aldımvallahi bence de hayır...1 tane var evladın tüm kaynaklarını onun için kullan... derim...
tam şimdi gezip tozup hayatın tadını çıkaracağınız dönem...ama illa olsun bi tane daha dersen gecikmeden bi jinekolga hemen git bebişim, şu regl geliş gidişlerin benim pek hoşuma gitmiyor...
yavrum korkutma beniiiiiiiiiiii3 yıl değil 3 ayda bile neler değişiyor yavruz, 3 günde bile yumurta kiste dönüşüveriyor
sen benim sözümü dinle ve git lütfen...
süppersinşimdi cumartesi günü için randevu aldım
korkma şekerim bak biraz korku iyidir harekete geçirdi hemen seniyavrum korkutma beniiiiiiiiiiii
canım ben 2 milyon ile hamile kaldım. benim de tavsiyem cakşır suyu.Eşimin değeri düşük 4milyon hareketli sayısı Benim yumurtam oluyor kendiliğinden çatlıyor ama döllenme olmuyor.Problem ettikçe stres oldukça kilo aydı başını gidiyor
ben de çakşır kökü suyu içirmiştim, doğuda keçiler çakşır otu yiyormuş 5-6 yavru doğuruyorlarmış diyeeecanım ben 2 milyon ile hamile kaldım. benim de tavsiyem cakşır suyu.
Stres de en büyük düşmanı. kolay değil biliyorum ama allaha tevekkül et.
biz 13 ocakta doktora kontrole gittik, tüp bebek dediler. 10 gün sonra hamile kalmışım..
valla ben çakşır suyu içirdim, keçiboynuzu kaynattım, aktardan aldığım atom bombası gibi bi macunu ve arı sütü bal polen karışımı yedirdim. oldu çok şükür. resmen mucize gibiydi ya, nerdeyse 2 haftada etki etmiş. yada allahın bir takdiri..ben de çakşır kökü suyu içirmiştim, doğuda keçiler çakşır otu yiyormuş 5-6 yavru doğuruyorlarmış diyeeeama bazı kaynaklarda sperm sayısını düşürdüğü de yazdığı için çok güvenip devam ettirmemiştim....yani çakşırdan çok emin olamıyorum nedense
yaptırıyorum canımmsüppersinregl olsaydın 3.günü mutlaka gidip hormon değerlerine baktır derdim ama değilsin...git bi baksın foliküllere genel duruma...yılda bir smear yaptırıyorsun di mi? gitmişken onu da aradan çıkart bu yıl yapmadıysan canım
araştırmalarıma ve de deneyimlerime dayanarak en çok keçiboynuzu suyu ve arı sütü bal polen faydalı diyebilirim ben de...hayırlısı Allahtanvalla ben çakşır suyu içirdim, keçiboynuzu kaynattım, aktardan aldığım atom bombası gibi bi macunu ve arı sütü bal polen karışımı yedirdim. oldu çok şükür. resmen mucize gibiydi ya, nerdeyse 2 haftada etki etmiş. yada allahın bir takdiri..
kızım kistsiz kadın mı var, en kolay kist rahim kisti..ilaçla sökülür regl ile atılır....dert etme ama gecikme deyaptırıyorum canımm
ama kist düşündürdü beni yavv
ne durumda acaba?
ulan tansiyon için 3 6 ayda bir gidip kontrol ettiriyorum ama bunu aksattım haaa
şimdi de düşünüyom cumartesi geç mi olur diye haaaakorkma şekerim bak biraz korku iyidir harekete geçirdi hemen senikist bir şey değil ki, bi ilaçla 15 günde çözülür regline kavuşursun..korkacak bir şey yokkkk
düşünme yahu bir şeycik olmazzz.... amma pimpirikliymişsin..benim tam damar üstünde miyom vardı ne kadar zor ameliyatla alındı onda bile gıkım çıkmadı, kistte bir şey yok..çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor, o da ilaçla sökülüp atılıyor...2 aydır diyoruz sana git doktora diyeeeeşimdi de düşünüyom cumartesi geç mi olur diye haaaa
yarın ağda için arkadaşıma gidecektim.
az önce indirdim taytımı çok mu uzun kıllarım diye
hee uzun kappatt böyle gidilmez doktora felannn didimm.
cumartesiye kadar düşünür dururum artık.
:)) alttan mı bakıyorlar kişimdi de düşünüyom cumartesi geç mi olur diye haaaa
yarın ağda için arkadaşıma gidecektim.
az önce indirdim taytımı çok mu uzun kıllarım diye
hee uzun kappatt böyle gidilmez doktora felannn didimm.
cumartesiye kadar düşünür dururum artık.
yavvv heeekızım kistsiz kadın mı var, en kolay kist rahim kisti..ilaçla sökülür regl ile atılır....dert etme ama gecikme de
alttan üstten her yerden kontrol:)) alttan mı bakıyorlar ki
bekaret ve hamilelik harici hep vajinal kontrol yaparlar..hatta hamileliğin ilk aylarında şüpheli bi durum görürse de vajınal yapar:)) alttan mı bakıyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?