Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
miyomda var bende

ya jinekoloji konusunda pimpirikliyim
kanser çok aabi bizim sülalede neeediiim yaaavvv

yavvv heee
dr muayene edip kiste takınca ben
dışarı çıkıp odadan bak şurada oturan hastalarımın yüzde 90 ında var kist vızırama dimiştiiiii
ben diyorum sana uzman hasta oldum diye...sen konuş bi de reglin 2 ya da 3 .günü geleyim hormonlarıma bakalım de mutlaka

ben diyorum sana uzman hasta oldum diye...sen konuş bi de reglin 2 ya da 3 .günü geleyim hormonlarıma bakalım de mutlaka
hormonlara baktırıyorum canımm
en son regl dönemimde endokrinciye gidip baktırmıştım, ama ultrasyona girmedim yumurtalık vs.
o sıralar mr tomografi alt batın vs kafam dönmüştü ( ekim ayı)

hormonlara baktırıyorum canımm
en son regl dönemimde endokrinciye gidip baktırmıştım, ama ultrasyona girmedim yumurtalık vs.
o sıralar mr tomografi alt batın vs kafam dönmüştü ( ekim ayı)
sen yine bu sefer de baktır benim her ay bakılıyordu..bi de belki bu diyet süreci olumsuz etkilemiş olabilir hormonları, kontrol altında tut yani

ya hangi yıl hatırlamıyorum.
hastanenin birine gittim jinekoloğa muayene oldum vs.
sonra popomda bir acı var ki doğumdan kalan basurum delirtirdi o sıralar.
neyse ben dermatoloğa falan gideyim bundan çıkıp derken kadına sordum bunu.
bakayım muayenede dedi.
Cümle aynen şu abartmıyorum.
Ayyy bir şeyler var siz bir genel cerraha falan gidinn.
nooluyoo laann dedim.
ve abuk sabuk sorular vs

hastaneden nasıl çıktığımı dr arkadaşları nasıl aradığımı vs hatırlamıyorum.
arkadaşımın abisi cerrah iyi bir astanede hemen onu aradım vınnnn ona gittim.
abii ne olacak bende bir şey mi var diye sorup duruyorum.

kızdı ç.ok kadına hatta adını falan aldı.
neyse işte
bizde kolon ve bağırsak kanseri var canım dede, 2 amca
korkutuyor bu konu beni
işte o sırada kolonoskopiye falan takmıştım yap diye tutturmuştum.

Allah korusun sen düşünme bunları...doktorlar bilemedikleri şeyler için endişeli ve saçma davranabiliyorlar...ben yıllarca korundum ve hiç jinekolog a gitmedim korunmayı bırakacağımız ay gideyimde smear falan yapılsın sonra hamile kalırım dedim..10 yaşımdan beri reglim hiç aksamaz 28 günde bir gelir falan..hiç rahatsızlığım da olmamıştı..dr a bi gittim bana demez mi sen menapoza girmişsin hamile kalman imkansız..ben şok, ne diyosun arkadaş sen dedim..kolay mı la öyle menapoza girmek..bi tomar ilaç verdi gönderdi...hiç birini kullanmadım..annem teyzelerim yazık isyan ettiler, düzenli regl gören kadına menapoz teşhisi mi konur gerzek mi o diye...böyle işte bu doktorlar hiç birine de tam olarak güvenmem...hepsi yedeklidir doktorların bende...

Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum inşallah

bu arada banyomu yaptım saçlarımı kuruttum yaptım makyajım hazır, ben hazır...kaçtım artık kızlar ben önce alış veriş, dönünce ev temizliği...görüşürüzzzz

Maşallah ne kadar çok konuşmuşsunuz :))

Bana da evlenmeden önce genel kontrol için hep doktora git dediler dediler gitmedim. Şimdi akıntım var ve adetim düzensizleşti evlendikten sonra, yine doktora git diyorlar gidemiyorum beni çok korkutuyor

@KumralAda__ kusura bakma canım ben yanlış anlamışım yanlış okudum nedense :/ inşallah hemen istediğin gibi bi bebişin olur hem belki Allah söyletmiştir olacağı vardır :)

Bugün işyerine salata ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan getirmiştim.
Midem bi garip şimdi yemekten mi oldu bilmiyorum. Gurul gurul ediyor bide hafif bi ağrı hatta sancı var.
Regl olduğum için zaten ağrım vardı ama bu başka sanki yada buda psikolojik :/

soğuk almış olabilir misin?

ahh ne diyeyimm
ya ne gzel dr um vardı kadın yaşlandı artık
zaten yaşlı idi ama muhteşemdi.
ondan önceki gittiğim senin gibi yok efendim mantardı yok efendim bilmemndeysdi diye ilaç vermişti
ve sakın bu sürede hamile kalma bebek genetik bozukluk olur vs lafları
sonra bu dr umu bulmuştum
kadın iyi ki kullanmamışsın o ilaçları demişti.
neyse can sıkıcı gereksiz insan her yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…