miyomda var bendedüşünme yahu bir şeycik olmazzz.... amma pimpirikliymişsin..benim tam damar üstünde miyom vardı ne kadar zor ameliyatla alındı onda bile gıkım çıkmadı, kistte bir şey yok..çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor, o da ilaçla sökülüp atılıyor...2 aydır diyoruz sana git doktora diyeeee
ben diyorum sana uzman hasta oldum diye...sen konuş bi de reglin 2 ya da 3 .günü geleyim hormonlarıma bakalım de mutlakayavvv heee
dr muayene edip kiste takınca ben
dışarı çıkıp odadan bak şurada oturan hastalarımın yüzde 90 ında var kist vızırama dimiştiiiii
Allah korusun aklına getirme öyle şeyler....miyomda var bende
ya jinekoloji konusunda pimpirikliyim
kanser çok aabi bizim sülalede neeediiim yaaavvv
hormonlara baktırıyorum canımmben diyorum sana uzman hasta oldum diye...sen konuş bi de reglin 2 ya da 3 .günü geleyim hormonlarıma bakalım de mutlaka
5 haftalık hamileyken ilk kontrolüme gittiğimde alttan bakmıştı doktor. ay ne gıcık bişey ya..bekaret ve hamilelik harici hep vajinal kontrol yaparlar..hatta hamileliğin ilk aylarında şüpheli bi durum görürse de vajınal yapar
allah korusun deme öyleemiyomda var bende
ya jinekoloji konusunda pimpirikliyim
kanser çok aabi bizim sülalede neeediiim yaaavvv
gerekli gördüğü her hafta vajinal bakabilir tatlım benim 12. haftada bile vajinal bakmıştı5 haftalık hamileyken ilk kontrolüme gittiğimde alttan bakmıştı doktor. ay ne gıcık bişey ya..
sen yine bu sefer de baktır benim her ay bakılıyordu..bi de belki bu diyet süreci olumsuz etkilemiş olabilir hormonları, kontrol altında tut yanihormonlara baktırıyorum canımm
en son regl dönemimde endokrinciye gidip baktırmıştım, ama ultrasyona girmedim yumurtalık vs.
o sıralar mr tomografi alt batın vs kafam dönmüştü ( ekim ayı)
öyle düşünme canımm,5 haftalık hamileyken ilk kontrolüme gittiğimde alttan bakmıştı doktor. ay ne gıcık bişey ya..
Allah korusun sen düşünme bunları...doktorlar bilemedikleri şeyler için endişeli ve saçma davranabiliyorlar...ben yıllarca korundum ve hiç jinekolog a gitmedim korunmayı bırakacağımız ay gideyimde smear falan yapılsın sonra hamile kalırım dedim..10 yaşımdan beri reglim hiç aksamaz 28 günde bir gelir falan..hiç rahatsızlığım da olmamıştı..dr a bi gittim bana demez mi sen menapoza girmişsin hamile kalman imkansız..ben şok, ne diyosun arkadaş sen dedim..kolay mı la öyle menapoza girmek..bi tomar ilaç verdi gönderdi...hiç birini kullanmadım..annem teyzelerim yazık isyan ettiler, düzenli regl gören kadına menapoz teşhisi mi konur gerzek mi o diye...böyle işte bu doktorlar hiç birine de tam olarak güvenmem...hepsi yedeklidir doktorların bende...ya hangi yıl hatırlamıyorum.
hastanenin birine gittim jinekoloğa muayene oldum vs.
sonra popomda bir acı var ki doğumdan kalan basurum delirtirdi o sıralar.
neyse ben dermatoloğa falan gideyim bundan çıkıp derken kadına sordum bunu.
bakayım muayenede dedi.
Cümle aynen şu abartmıyorum.
Ayyy bir şeyler var siz bir genel cerraha falan gidinn.
nooluyoo laann dedim.
ve abuk sabuk sorular vs
hastaneden nasıl çıktığımı dr arkadaşları nasıl aradığımı vs hatırlamıyorum.
arkadaşımın abisi cerrah iyi bir astanede hemen onu aradım vınnnn ona gittim.
abii ne olacak bende bir şey mi var diye sorup duruyorum.
kızdı ç.ok kadına hatta adını falan aldı.
neyse işte
bizde kolon ve bağırsak kanseri var canım dede, 2 amca
korkutuyor bu konu beni
işte o sırada kolonoskopiye falan takmıştım yap diye tutturmuştum.
keçiboynuzu pekmezi yanında sabah akşam aç karna suyunu da içsin inan bana faydasını göreceksiniz..daha gençsiniz çok şükür, olur illaki hiç stres yapma vallaha bak 3 ay içinde senden müjdeyi alırız..kimlere söylediysem geldi bebişleri...sen gönlünü ferah tut ve kesinlikle kafandan çıkar at bebek mevzusunu,stres en büyük engel canım...arı sütü bal polen karışımlarını daha çok öneriyorlar...yine de sen bilirsin tabiki..güzel haber alırız yakında senden, inanıyorum ben...sıkıntı değil bu rakamlar
kolay gelsinn iyi eğlenceler canım:)bu arada banyomu yaptım saçlarımı kuruttum yaptım makyajım hazır, ben hazır...kaçtım artık kızlar ben önce alış veriş, dönünce ev temizliği...görüşürüzzzz
soğuk almış olabilir misin?Bugün işyerine salata ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan getirmiştim.
Midem bi garip şimdi yemekten mi oldu bilmiyorum. Gurul gurul ediyor bide hafif bi ağrı hatta sancı var.
Regl olduğum için zaten ağrım vardı ama bu başka sanki yada buda psikolojik :/
ahh ne diyeyimmAllah korusun sen düşünme bunları...doktorlar bilemedikleri şeyler için endişeli ve saçma davranabiliyorlar...ben yıllarca korundum ve hiç jinekolog a gitmedim korunmayı bırakacağımız ay gideyimde smear falan yapılsın sonra hamile kalırım dedim..10 yaşımdan beri reglim hiç aksamaz 28 günde bir gelir falan..hiç rahatsızlığım da olmamıştı..dr a bi gittim bana demez mi sen menapoza girmişsin hamile kalman imkansız..ben şok, ne diyosun arkadaş sen dedim..kolay mı la öyle menapoza girmek..bi tomar ilaç verdi gönderdi...hiç birini kullanmadım..annem teyzelerim yazık isyan ettiler, düzenli regl gören kadına menapoz teşhisi mi konur gerzek mi o diye...böyle işte bu doktorlar hiç birine de tam olarak güvenmem...hepsi yedeklidir doktorların bende...
kolay gelsin canımmbu arada banyomu yaptım saçlarımı kuruttum yaptım makyajım hazır, ben hazır...kaçtım artık kızlar ben önce alış veriş, dönünce ev temizliği...görüşürüzzzz
Olabilirim çok üşüyordm 2-3 gündür canım ısıtıcıyıda kpattı patronum :/soğuk almış olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?