- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
Ama bak bu çok doğru.jinekoloji kadınları gruplara ayırarak ele alıyor.30 yaşına kadar bi grup 30-34 35-38 39-42 ve üzeri olarak.35 ten sonra yumurta sayısı azalmaya kalitesi düşmeye başlıyor ve bundan sonraki gruplarda da hızla düşüyor..Bu da genetik bozukluğa sebep oluyor.benim down sendromlu bebek hikayem bende bu riski çok daha katlıyor..80 yaşında bile bi erkek 20 yaşında kadından sağlıklı bir bebek doğurabilir ama 35 yaş üstü kadınlar ciddi risk taşıyor.ahh ne diyeyimm
ya ne gzel dr um vardı kadın yaşlandı artık
zaten yaşlı idi ama muhteşemdi.
ondan önceki gittiğim senin gibi yok efendim mantardı yok efendim bilmemndeysdi diye ilaç vermişti
ve sakın bu sürede hamile kalma bebek genetik bozukluk olur vs lafları
sonra bu dr umu bulmuştum
kadın iyi ki kullanmamışsın o ilaçları demişti.
neyse can sıkıcı gereksiz insan her yerde
Karatay uygula canım.bol protein içerir,protein vücudun yapı taşıdır.hucreleri yeniler...Bakilmadiysa lütfen d ve b12 vitaminlerind de baktır benceno_name_ bu aşamada nasıl bir diyet uygulamalıyım
ben de hiç pişirmedim ama nefisyemektarifleri.com diye bi site var oradan bakabilirsin. tarif deneyenlerin yorumları da çok yardımcı oluyor. ben hep bu siteye bakarımHayatımda ilk kez enginar pişiricem nasıl yapsam ki
Tamam canım bakıcam ordanben de hiç pişirmedim ama nefisyemektarifleri.com diye bi site var oradan bakabilirsin. tarif deneyenlerin yorumları da çok yardımcı oluyor. ben hep bu siteye bakarım
teşekkür ederim:)Tamam canım bakıcam ordan
Kolay gelsin vede afiyet olsun şimdiden :)
92 yaşında idi arkadaşın dedesiAma bak bu çok doğru.jinekoloji kadınları gruplara ayırarak ele alıyor.30 yaşına kadar bi grup 30-34 35-38 39-42 ve üzeri olarak.35 ten sonra yumurta sayısı azalmaya kalitesi düşmeye başlıyor ve bundan sonraki gruplarda da hızla düşüyor..Bu da genetik bozukluğa sebep oluyor.benim down sendromlu bebek hikayem bende bu riski çok daha katlıyor..80 yaşında bile bi erkek 20 yaşında kadından sağlıklı bir bebek doğurabilir ama 35 yaş üstü kadınlar ciddi risk taşıyor.
ellerine sağlık haaaaaaaapazılarımı ocağa koydum çok şükür. pişince banyoya girecem. bulgurlu iç malzemem artmıştı, kısır gibi yiyorum:)
Olmaz canım ye gitsinkabaklı yumurtayı akşam yapıp 830 da yesem geç olur deeel mino_name_
sağol canımmm. ay hadi gözün aydın:) ee yarın cuma ama?ellerine sağlık haaaaaaaa
anamm mis gibi olmuştu.
ben de akşam eğer ayakta durabilirsem kabağımı yapacağım.
yarın izinliyim ya laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aynen kızlar ben de muhtemelen pazartesiye kadar yokum fırsat buldukça araara okumaya çalışırım.merak etmeyin.optum cokherkese iyi akşamlar. yarından itibaren giremeyebilrim.merak etmeyin. öptüm hepinizi allaha emanet olun canlar
iyi yolculuklarAynen kızlar ben de muhtemelen pazartesiye kadar yokum fırsat buldukça araara okumaya çalışırım.merak etmeyin.optum cok
inan halim kalmadıOlmaz canım ye gitsin
cuma izin aldımmmmmherkese iyi akşamlar. yarından itibaren giremeyebilrim.merak etmeyin. öptüm hepinizi allaha emanet olun canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?