Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kızlar A101'in kepekli galetaları var. 200 gramlık paket. Ama minik minik galetalar. Bir tanesi 6 kaloriye denk geliyormuş. Atıştırmalık olarlar çayın yanında bir kaç tane tüketilebilir bence

ohh ne güzel olmuştur

Kızlar A101'in kepekli galetaları var. 200 gramlık paket. Ama minik minik galetalar. Bir tanesi 6 kaloriye denk geliyormuş. Atıştırmalık olarlar çayın yanında bir kaç tane tüketilebilir bence
galeta çok yerdim ben
rejim olsun olmasın hele haşhaşlı olanları.
ama artık ihtiyaç duymuyorum şükür...

galeta çok yerdim ben
rejim olsun olmasın hele haşhaşlı olanları.
ama artık ihtiyaç duymuyorum şükür...
Ben pek tüketmiyorum aslında. Gerçi galeta tüketmesemde başka şeyleri çok yiyorum :) Ama bunu instagramda bir diyetisyen hesabında paylaşmış o yüzden almıştım. Ama bayıldım. Tadı normal galeta gibi değil. Bir farklı sanki o yüzden çok hoşuma gitti.

Ama bir yandanda alışmamak lazım sanki. Bu tarz atıştırmalıklar yenince vücut sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı hissedermi diye düşünüyorum. İkilemdeyim

Tadi bir tuhaf dedifigin tatli gibi mi veya sanki yediriyor gibi mi
bu tarz urunlere bszi maddeler ekliyorlar diye dusunuyorum
ve yiyemiyorum ben artik
zaten biskuvi cikolata vs paketlenmis urunleri yemezfim artik hic yiyemiyorum
mesela biskuvi vs yerken tuhaf bir tad aliyorum
yapay bir tad
insan bedenine uymayan bir tad
ac bile olsam yiyemitorum

Ohhh cok sukur kizlar benim hesabimda piroblem vardi bir kac gundur giremiyordum nasilsiniz ya anlayamadim nedenini giremiyordum hesabimo sildim yeniledim daha neler yapdim ki buraya gire bileyim deye

Canim naslsin ben piskoloji olarak cox kotuyum buraya giremiyordum cildirdim sinirlerim alt ust oldu

Kizlar biriniz yazin ya allah askina yaziyorum yenedemi gelmiyormu size anlayamadim bir sey
Geliyor canım geliyor ama kimse yok sanırım :) bende şimdi gördüm. Hoşgeldin :) Hesabında yeniymiş şimdi farkettim. yönetimle görüşseydin keşke yardım etselerdi.

Simdide burda kim yazsa meyl adresime geliyor ekiden boyle degildi kizlar bunu ne yapsam oraya gelmez bana anlatin ne yapayim ki yazilan burda kalsin meyile gelmesin

Canım üst tarafta isminin stüne geldiğinde forum seçenekleri çıkıyor orda seçenekler var onun altında Açtığım ve/veya yorum yaptığım konuları otomatik olarak takibe al... yazıyor onun altındaki ve cevapları e posta ile gönderdeki tiki kaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…