- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
ohh ne güzel olmuşturiyi akşamlar kızlar
annem akşam yemeği için sarımsaklı köfte yapmıştı. Ama ben onu çakma içli köfteye çevirdim. Haşlanmış bulgur köftelerinin üstüne soğan ve kıyma kavurup döktüm. 1 kase ondan yedim. Yarım litrede ayran içtim
galeta çok yerdim benKızlar A101'in kepekli galetaları var. 200 gramlık paket. Ama minik minik galetalar. Bir tanesi 6 kaloriye denk geliyormuş. Atıştırmalık olarlar çayın yanında bir kaç tane tüketilebilir bence
Ben pek tüketmiyorum aslında. Gerçi galeta tüketmesemde başka şeyleri çok yiyorum :) Ama bunu instagramda bir diyetisyen hesabında paylaşmış o yüzden almıştım. Ama bayıldım. Tadı normal galeta gibi değil. Bir farklı sanki o yüzden çok hoşuma gitti.galeta çok yerdim ben
rejim olsun olmasın hele haşhaşlı olanları.
ama artık ihtiyaç duymuyorum şükür...
Tadi bir tuhaf dedifigin tatli gibi mi veya sanki yediriyor gibi miBen pek tüketmiyorum aslında. Gerçi galeta tüketmesemde başka şeyleri çok yiyorum :) Ama bunu instagramda bir diyetisyen hesabında paylaşmış o yüzden almıştım. Ama bayıldım. Tadı normal galeta gibi değil. Bir farklı sanki o yüzden çok hoşuma gitti.
Ama bir yandanda alışmamak lazım sanki. Bu tarz atıştırmalıklar yenince vücut sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı hissedermi diye düşünüyorum. İkilemdeyim
Canim naslsin ben piskoloji olarak cox kotuyum buraya giremiyordum cildirdim sinirlerim alt ust olduTadi bir tuhaf dedifigin tatli gibi mi veya sanki yediriyor gibi mi
bu tarz urunlere bszi maddeler ekliyorlar diye dusunuyorum
ve yiyemiyorum ben artik
zaten biskuvi cikolata vs paketlenmis urunleri yemezfim artik hic yiyemiyorum
mesela biskuvi vs yerken tuhaf bir tad aliyorum
yapay bir tad
insan bedenine uymayan bir tad
ac bile olsam yiyemitorum
Geliyor canım geliyor ama kimse yok sanırım :) bende şimdi gördüm. Hoşgeldin :) Hesabında yeniymiş şimdi farkettim. yönetimle görüşseydin keşke yardım etselerdi.Kizlar biriniz yazin ya allah askina yaziyorum yenedemi gelmiyormu size anlayamadim bir sey
Sinirlerim mahv oldu ne kadar yapdimsa giremiyordumGeliyor canım geliyor ama kimse yok sanırım :) bende şimdi gördüm. Hoşgeldin :) Hesabında yeniymiş şimdi farkettim. yönetimle görüşseydin keşke yardım etselerdi.
Yönetimden birilerine yazdın mı ne dedilerSinirlerim mahv oldu ne kadar yapdimsa giremiyordum
dene bakalım canımKiz bir bakim gorum cika bilirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?