Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
.günaydın kızlar

Sanki içinde bir baharat varmış gibi. Tadı azıcık haşhaş azıcık mahlebi andırıyor. Ama ne olduğu tam olarak belli olmuyor. Dediğin gibi yedikçe yiyesi geliyor sanki insanın.

Bende tüketmesem sanırım daha iyi olacak

günaydın kızlarrr, hayırlı cumalar olsun hepimizeee

sabahtan beri deli gibi koşturma halindeyim...sabah 6 da kalkıp duşumu alıp hazırlanıp anneme gittim...kardeşime gönderecekleri varmış onları almaya, annemde kahvaltı yaptık kahvemizi içtik saat 09:30 için özel bir hastane cildiye servisinden randevu aldım, hastaneye gittim...hem cildim ile ilgili öneri almak için hem de dün gece saç diplerimde hafif kızarıklıklar gördüm ve endişe ettim...doktor cildimi çok beğendi-maşallah-uygulamalarına devam et dedi ve cilt deformasyonumum 10 yıl geriden geldiğini söyledi, yani kırışıklık vs için 40 yaşa sahip olmadığımı söyledi, sevindim..uygulamalarımı anlattım aynen devam et dedi..hatta kırışıklıklar için bir öneri var mı dedim? hangi kırışıklıktan bahsediyorsun dedi :) sabah sabah moral oldu ...saç diplerimde egzama yani dermatit başlangıcı varmış, yoğun travma üzüntü ve sıkıntı sonrası oluşurmuş...onun için bi krem verdi 14 gün devam edilecek...saç dökmez ama kepekleneme yapar dedi....kan tahlili istedi, 2 saat sonra çıkacakmış telefon ile görüşeceğiz sonucu...

oradan çıktım geçen sene çok yüksek fiyata aldığım ve severek giydiğim bi bluzüm vardı fakat yaka kısmı oldukça açıktı hatta içine askılı t-shirt alıp askıları kesip ensemde bağlayarak dekolte kısmımı kapatarak giymiştim tüm yaz ama sıcaklarda 2 kat bunaltıcı olmuştu..onu terziye verdim omuzlardan daraltarak yakayı sıfır yaka yapacak, saat 12:00 de alacağım

çarşıda gezerken kuru patlıcan gördüm ve kuru biber ile 2 dizi aldım, eve geldim hemen haşlamaya attım...buzlukta biraz kıymam vardı mikrodalgada çözdürüyorum kıymalı kuru patlıcan yemeği ve pirinç pilavı yapacağım..ilk defa yapacağım umarım hayal ettiğim gibi olur..size de tarif vermiştim hatırlarsanız...

yemek pişerken evi toplayıp temizlik yapacağım..öğleden sonra kuzenimle buluşup 1-2 bira içeceğiz, yeğenime hediye almış onu verecek, akşam üstü yemek yiyip yola çıkacağızzz...

oyyyy amma uzun oldu...önümüzdeki günlerde giremeyeceğim ya acısını çıkardım resmen

no_name_ kiz bilyorum beno hepiniz merak etmisindiniz ben burdayim yeniden inanin hepinizi ozledim kizlar 3 gundur ki tum sinirlerim harab oldu ne kadar etdimse buraya giremedim
özledik vallahi tatlım hoşgeldin @Gunel huseynli bugün de ben gidiyorum :) şehir dışına çıkacağız 2-3 gün olamayacağım

hani kimse yoookkk???? zinnia neredesin tatlımmm???? baaak, gördün mü evde olunca girilemiyor, öncelikler farklı oluyor di mi şekerim, bize kızıyorsun da, evde olunca sürekli telefona ya da bilgisayara bakmak istemiyor insan iş yerindeyken ben de tüm gün kk da idim

bunca zaman bekledim gelen giden yokkk, ben kaçtım kızlar, öptüm hepinizi, fırsat buldukça gelirimmmm

sor canım sorrrr, iddia ediyorum sağlık ocağındaki hekimlerden hatta bir çok jinekologdan daha fazla bilgiye sahibim..kitap yazabilirim bu konuda
çift rahimle ilgili bir bilgin varmı bende çift rahim var doktorum bebeğin erken doğumunu buna bağlamıştı hep ama biz enfeksiyondan kaybettik karnımdayken benden enfeksiyon kapmış ve doğumu bu tetiklemiş yenidoğan doktorunun sölediği buydu..ikisinin arasında kaldık nedeni neydi diye şimdi toparlanmadan da tekrar gebelik düşünemiyorum ama bu sefer hakikaten en iyi hekime gitmek istiyorum gerekirse şehir dışı...bu konuyla ilgili bilgin varmı canım?

Kuzenimin hamileydi
Çok sorunlu bir hamilelik geçirdi 5 aylıktı ama 2 ayını hastanede yatarak geçirdi.
Sürekli kanaması oluyordu. 2.5 aylıkken bebek plasentadan ayrıldı dediler. aradan 2 ay geçti plasenta birleşmiş ama 7 ay dolunca alırız yine de dediler.
kanaması hiç durmadı her hastaneye gittiğinde 3 gün 1 hafta 10 gün gibi hastaneye yatırdılar. Daha geçen 1 saate yakın konuştuk, o doğsun da başka bişey istemiyorum demişti. Kilo almak bi yana 2-3 kilo verdi zaten incecikti. Dün gece hastanaye kaldırmışlar bebek düşmüş
O kadar uğraştı emek verdi, bebeğin anneyi zehirleme riski vardı yinede aldırmam dedi vazgeçmedi şimdi gitmiş
o kadar üzüldüm ki içim sızladı resmen..

canım çift rahimde gebelikte sorun olmadığını biliyorum, çok nadir durumlarda olabiliyor ama çift rahim kaynaklı değil diye okumuştum..bi arkadaş vardı yıllar önce kk da onda da vardı ve sezeryanla doğum gerçekleşmişti.ama riskli gebelik uzmanı tarafından sıkı takipteydi...belki gebelik öncesi bi operasyonla birleştirilebilir....

hamilelik çok komplike bi süreç...bende sadece fsh hormonu yüksek, yani yumurta kalitesi düşük çıkmasına rağmen tüm gebeliğim boyunca 17 hafta karnımdan kan sulandırı iğne yaptım, progestan hormon hapı kullandım ve kortizon kullandım bağışıklık sistemini baskılamak için...hep önlem içindi...

o kadar değişik sebepleri olabilir ki, gerçekten çok iyi araştırılmalı...

enfeksiyon çok riskli gebeliklerde düşüğe sebep olabiliyor..bence çift rahim kaynaklı değil de enfeksiyon kaynaklı dediğin gibi senin kaybın....

****************Çift rahimde gebelik nasıl olur?

Çift rahmi olan kadınlar genellikle normal bir yaşam sürebilir, cinsel hayatından sorun çıkmaz, gebeliği ve doğumunda sorun yaşanmaz. Ancak bazı etkenlerle kısırlık ve düşük gibi sorunlar yaşanabilir. Gebelikte erken doğum ya da bebeğin anne karnında anormal bir pozisyon alma gibi sorunlar yaşanabilir. Bu yüzden çift rahmi olan kadınların gebelikte sürekli olarak doktor kontrolünde olması tavsiye edilir. Bebeğin pozisyonu nedeniyle doğumda makattan gelme riski olduğundan, genellikle doğumun sezaryenle yapılması tavsiye edilir. Bu durumdaki kadınlarda gebe kalma sorunu yaşanıyorsa, gebe kalınmasına rağmen bu düşükle sonuçlanıyorsa, çift rahim cerrahi bir girişimle birleştirilebilir.*****************

canım senin kaybın kaçıncı haftadaydı? F fatos87fatos

kızlar dün leslie ile evde yürümeye başladım direk 5mil ile başladım çok eğlenceli ve pratik öyle çok zorlamıyor bilenler biliyordur zaten bilmeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...

Allah sabır versin çok zor hakkaten....

kızlar dün leslie ile evde yürümeye başladım direk 5mil ile başladım çok eğlenceli ve pratik öyle çok zorlamıyor bilenler biliyordur zaten bilmeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...
leslie teyze iyidir bi ara yapıyordum ben de

kan sonucum çıkmış, çok şükür sıkıntı yok, değerler normalmiş...terziden gittim bluzümü aldım, o da güzel olmuş

kıymalı kuru patlıcan yemeği oldukça lezzetli oldu, tavsiye ederim....

saat 14:30 da kuzenim gelip alacak....

tam 25 haftalıktı canım normal doğumla dünya ya geldi

hiç kolay değil hiiç yaşayan biri olarak bilirim acısını inan benimde içim sızladı şimdi okuyunca Allah sabır versin Başınız sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…