- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 39
Sanki içinde bir baharat varmış gibi. Tadı azıcık haşhaş azıcık mahlebi andırıyor. Ama ne olduğu tam olarak belli olmuyor. Dediğin gibi yedikçe yiyesi geliyor sanki insanın.Tadi bir tuhaf dedifigin tatli gibi mi veya sanki yediriyor gibi mi
bu tarz urunlere bszi maddeler ekliyorlar diye dusunuyorum
ve yiyemiyorum ben artik
zaten biskuvi cikolata vs paketlenmis urunleri yemezfim artik hic yiyemiyorum
mesela biskuvi vs yerken tuhaf bir tad aliyorum
yapay bir tad
insan bedenine uymayan bir tad
ac bile olsam yiyemitorum
Sanada canim nasilsin canimHayırlı cumalar....
özledik vallahi tatlım hoşgeldin @Gunel huseynli bugün de ben gidiyorum :) şehir dışına çıkacağız 2-3 gün olamayacağımno_name_ kiz bilyorum beno hepiniz merak etmisindiniz ben burdayim yeniden inanin hepinizi ozledim kizlar 3 gundur ki tum sinirlerim harab oldu ne kadar etdimse buraya giremedim
çift rahimle ilgili bir bilgin varmı bende çift rahim var doktorum bebeğin erken doğumunu buna bağlamıştı hep ama biz enfeksiyondan kaybettik karnımdayken benden enfeksiyon kapmış ve doğumu bu tetiklemiş yenidoğan doktorunun sölediği buydu..ikisinin arasında kaldık nedeni neydi diye şimdi toparlanmadan da tekrar gebelik düşünemiyorum ama bu sefer hakikaten en iyi hekime gitmek istiyorum gerekirse şehir dışı...bu konuyla ilgili bilgin varmı canım?sor canım sorrrr, iddia ediyorum sağlık ocağındaki hekimlerden hatta bir çok jinekologdan daha fazla bilgiye sahibim..kitap yazabilirim bu konuda
canım çift rahimde gebelikte sorun olmadığını biliyorum, çok nadir durumlarda olabiliyor ama çift rahim kaynaklı değil diye okumuştum..bi arkadaş vardı yıllar önce kk da onda da vardı ve sezeryanla doğum gerçekleşmişti.ama riskli gebelik uzmanı tarafından sıkı takipteydi...belki gebelik öncesi bi operasyonla birleştirilebilir....çift rahimle ilgili bir bilgin varmı bende çift rahim var doktorum bebeğin erken doğumunu buna bağlamıştı hep ama biz enfeksiyondan kaybettik karnımdayken benden enfeksiyon kapmış ve doğumu bu tetiklemiş yenidoğan doktorunun sölediği buydu..ikisinin arasında kaldık nedeni neydi diye şimdi toparlanmadan da tekrar gebelik düşünemiyorum ama bu sefer hakikaten en iyi hekime gitmek istiyorum gerekirse şehir dışı...bu konuyla ilgili bilgin varmı canım?
Allah sabır versin çok zor hakkaten....Kuzenimin hamileydi
Çok sorunlu bir hamilelik geçirdi 5 aylıktı ama 2 ayını hastanede yatarak geçirdi.
Sürekli kanaması oluyordu. 2.5 aylıkken bebek plasentadan ayrıldı dediler. aradan 2 ay geçti plasenta birleşmiş ama 7 ay dolunca alırız yine de dediler.
kanaması hiç durmadı her hastaneye gittiğinde 3 gün 1 hafta 10 gün gibi hastaneye yatırdılar. Daha geçen 1 saate yakın konuştuk, o doğsun da başka bişey istemiyorum demişti. Kilo almak bi yana 2-3 kilo verdi zaten incecikti. Dün gece hastanaye kaldırmışlar bebek düşmüş
O kadar uğraştı emek verdi, bebeğin anneyi zehirleme riski vardı yinede aldırmam dedi vazgeçmedi şimdi gitmiş
o kadar üzüldüm ki içim sızladı resmen..
leslie teyze iyidir bi ara yapıyordum ben dekızlar dün leslie ile evde yürümeye başladım direk 5mil ile başladım çok eğlenceli ve pratik öyle çok zorlamıyor bilenler biliyordur zaten bilmeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...
canım çift rahimde gebelikte sorun olmadığını biliyorum, çok nadir durumlarda olabiliyor ama çift rahim kaynaklı değil diye okumuştum..bi arkadaş vardı yıllar önce kk da onda da vardı ve sezeryanla doğum gerçekleşmişti.ama riskli gebelik uzmanı tarafından sıkı takipteydi...belki gebelik öncesi bi operasyonla birleştirilebilir....
hamilelik çok komplike bi süreç...bende sadece fsh hormonu yüksek, yani yumurta kalitesi düşük çıkmasına rağmen tüm gebeliğim boyunca 17 hafta karnımdan kan sulandırı iğne yaptım, progestan hormon hapı kullandım ve kortizon kullandım bağışıklık sistemini baskılamak için...hep önlem içindi...
o kadar değişik sebepleri olabilir ki, gerçekten çok iyi araştırılmalı...
enfeksiyon çok riskli gebeliklerde düşüğe sebep olabiliyor..bence çift rahim kaynaklı değil de enfeksiyon kaynaklı dediğin gibi senin kaybın....
****************Çift rahimde gebelik nasıl olur?
Çift rahmi olan kadınlar genellikle normal bir yaşam sürebilir, cinsel hayatından sorun çıkmaz, gebeliği ve doğumunda sorun yaşanmaz. Ancak bazı etkenlerle kısırlık ve düşük gibi sorunlar yaşanabilir. Gebelikte erken doğum ya da bebeğin anne karnında anormal bir pozisyon alma gibi sorunlar yaşanabilir. Bu yüzden çift rahmi olan kadınların gebelikte sürekli olarak doktor kontrolünde olması tavsiye edilir. Bebeğin pozisyonu nedeniyle doğumda makattan gelme riski olduğundan, genellikle doğumun sezaryenle yapılması tavsiye edilir. Bu durumdaki kadınlarda gebe kalma sorunu yaşanıyorsa, gebe kalınmasına rağmen bu düşükle sonuçlanıyorsa, çift rahim cerrahi bir girişimle birleştirilebilir.*****************
canım senin kaybın kaçıncı haftadaydı? F fatos87fatos
tam 25 haftalıktı canım normal doğumla dünya ya geldicanım çift rahimde gebelikte sorun olmadığını biliyorum, çok nadir durumlarda olabiliyor ama çift rahim kaynaklı değil diye okumuştum..bi arkadaş vardı yıllar önce kk da onda da vardı ve sezeryanla doğum gerçekleşmişti.ama riskli gebelik uzmanı tarafından sıkı takipteydi...belki gebelik öncesi bi operasyonla birleştirilebilir....
hamilelik çok komplike bi süreç...bende sadece fsh hormonu yüksek, yani yumurta kalitesi düşük çıkmasına rağmen tüm gebeliğim boyunca 17 hafta karnımdan kan sulandırı iğne yaptım, progestan hormon hapı kullandım ve kortizon kullandım bağışıklık sistemini baskılamak için...hep önlem içindi...
o kadar değişik sebepleri olabilir ki, gerçekten çok iyi araştırılmalı...
enfeksiyon çok riskli gebeliklerde düşüğe sebep olabiliyor..bence çift rahim kaynaklı değil de enfeksiyon kaynaklı dediğin gibi senin kaybın....
****************Çift rahimde gebelik nasıl olur?
Çift rahmi olan kadınlar genellikle normal bir yaşam sürebilir, cinsel hayatından sorun çıkmaz, gebeliği ve doğumunda sorun yaşanmaz. Ancak bazı etkenlerle kısırlık ve düşük gibi sorunlar yaşanabilir. Gebelikte erken doğum ya da bebeğin anne karnında anormal bir pozisyon alma gibi sorunlar yaşanabilir. Bu yüzden çift rahmi olan kadınların gebelikte sürekli olarak doktor kontrolünde olması tavsiye edilir. Bebeğin pozisyonu nedeniyle doğumda makattan gelme riski olduğundan, genellikle doğumun sezaryenle yapılması tavsiye edilir. Bu durumdaki kadınlarda gebe kalma sorunu yaşanıyorsa, gebe kalınmasına rağmen bu düşükle sonuçlanıyorsa, çift rahim cerrahi bir girişimle birleştirilebilir.*****************
canım senin kaybın kaçıncı haftadaydı? F fatos87fatos
hiç kolay değil hiiç yaşayan biri olarak bilirim acısını inan benimde içim sızladı şimdi okuyunca Allah sabır versin Başınız sağolsun..Kuzenimin hamileydi
Çok sorunlu bir hamilelik geçirdi 5 aylıktı ama 2 ayını hastanede yatarak geçirdi.
Sürekli kanaması oluyordu. 2.5 aylıkken bebek plasentadan ayrıldı dediler. aradan 2 ay geçti plasenta birleşmiş ama 7 ay dolunca alırız yine de dediler.
kanaması hiç durmadı her hastaneye gittiğinde 3 gün 1 hafta 10 gün gibi hastaneye yatırdılar. Daha geçen 1 saate yakın konuştuk, o doğsun da başka bişey istemiyorum demişti. Kilo almak bi yana 2-3 kilo verdi zaten incecikti. Dün gece hastanaye kaldırmışlar bebek düşmüş
O kadar uğraştı emek verdi, bebeğin anneyi zehirleme riski vardı yinede aldırmam dedi vazgeçmedi şimdi gitmiş
o kadar üzüldüm ki içim sızladı resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?