Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
tam 25 haftalıktı canım normal doğumla dünya ya geldi
Allah sabır versin tatlım, ama meraklanma tekrar hamile kalırsın 2 aydan fazla korunma yapmayın diyor doktorlar, bu süreçte gebelik şansı daha yüksekmiş...bence arayı çok açma...en azından doğal yolla hamile kalabiliyorsun, bu da önemli...

afiyet olsun bende çok severim bide kuru domates kuru biber olunca için de öylede çok ii oluyor tavsiye ederim

amin inşallah tatlım ben de çok yoruldum ve bunaldım bu süreçte..bi de benim yaş 39..artık oldukça yüksek riskli gruptayım
canım doktorun kim senin annemin kuzeni de aynı sıkıntıları yaşadı fsh falan yüksekti onunda bir kaç kayıbı oldu gitmediği doktor kalmadı fransada ingilterede isveçde almanyada istanbul da birini buldu geçen sene ve hamile kaldı tekrar bir iki ay önce aldı bebeğini kucağına..senin için adını öğrenebilirim istersen

yok canım çok saol hiç gerek yok..ben tüp bebeğe karşıyım genelde tüp bebeğe yönlendirmeye çalışıyorlar ama ben istemiyorum benim hep normal gebelik oldu, izmirde kaan bozkurt bu anlamda çok iyi takibi o yapıyordu genelde fakat benim bebekte down sendromu oldu ve bundan dolayı kalbi durdu...ben zaten bir kez daha hamile kalırsam asla doktora gidip ilaç kullanmayacağım kesin kararlıyım sadece 16.hafta gidip amniyosentez yaptıracağım

Laaayynn kuafordeyimmmm
gece kuzum atesli idi sabahta kalktik okula gondermedim
babasi ile ofise gonderdim
bende fuafordeyim
bugun izin aldimya yarin dr a hidecegim
agda msnikur oedikur sac noyatma vs devammmm

Laaayynn kuafordeyimmmm
gece kuzum atesli idi sabahta kalktik okula gondermedim
babasi ile ofise gonderdim
bende fuafordeyim
bugun izin aldimya yarin dr a hidecegim
agda msnikur oedikur sac noyatma vs devammmm
yaaa işte öyle oluyor evde olunca iş bitmiyorrrrr, insan bilgisayar başına geçemiyorrr, naberrrrrr
sıhhatler olsun tatlım

Hadi ordan
ben izinki oldugum hafta hepppp size yazdiydimmm bi keremmmm
yqrin nisan var esimin unv hocasinin oglunun
elbise giyecemmmmm
hadi canım hadi, iş yerinde zorunlu pc başında olunca herkes girer yazar, bas istifayı otur evde, günde kaç mesaj yazıyosun bakalım

foto gönder kısssss

Bygun birde yuruyecegim cikip buradan uzuuuun bir yuruyus olacak
bu arada kuzlarr tam rejime basladiktam 3 gun sonra gelmistim kuafor arkadasim ayni zamanda
anammmm nasil zayiflamisin dedi
foto cekti
1 veya 1.5 ay sonra tekrar gelunce cekecek

çok bunalttılar, ilaçlar,testler, iğneler vs...ben ki iğne yapan birine bakamam, her gün kendime ağlaya ağlaya iğne yaptım istemiyorum artık hiçbirini
evlilikler ve hayatlar çocuk üzerine kurulu değil olmamalıda elbette ki evlat sahibi olmak müthiş birşey ama insanın hayatının zamanının dolu dolu olması geriye baktığın zaman bolca mutluluklarının olduğunu görmesi ve en önemlisi sevdiklerinin yanında hayatta olması da paha biçilemez bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…