Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bence de canım, herkesin çocuğu olacak diye de bir şey yok, benimde olmazsa olmasın ne yapalım

Kizlar konuya simdi dahil oldum axirinci yaziyi okudum.
Guce rebbimden tek dileyim isteyibde olmayan her kese evlet versin .
Evlat sevincini her evde yasatsin sizlerde hepiniz o sevinci yasayasiniz cocugu olanlarinkin allah saxlasin olmayanlarada kismet etsin

Kizlar insallah tum malzemelerimi aldim yarindan siki diyete basliyorum burakmiycam kendime soz veriyorum .
Bu arada dun tartildim 80.600 cikdim.
Insallah tezlikle 75 gormek nasip olar sonra 70 daha sonra 65
60 hedefe catarim.
Kizlar ciha tohmu aldim sabah ac karna kaynar suyla akatdim icinede yulaf katdim yedim tadi pis deyildi acayib beni tok tutdu.
Yesil kahvemide almisim
Yarindan itbaren beni tuta bilene start goturuyorum insallah

İNŞALLAH CANIM :)

Hadi bakalım en kısa zamanda 75 olursun sonra diğer hedeflerine geçersin canım :)

Kızlar müsli yiyen var mı aranızda?
Tadı nasıl yulaf gibi mi faydası var mı?
Bir arkadaşım müsliyle 1 ayda 5 kilo verdim spor falanda yapmadım dedi şaşırdım merak ettim

Bir arkadaşım müsliyle 1 ayda 5 kilo verdim spor falanda yapmadım dedi şaşırdım merak ettim
Bak canim ben herden musilini yulafla katiyorum ustunede keten tohmu atiyorum sule islatib sabah kahvaltilarinda yiyorum.
Bak ne dicem dun ciha aldim ben .
Bu sabah 1 tatli kasiki yulafla katisdirdim yogurtla tedim ayol gunboyu bi tuhaf oldum hic acikmadim insallah yarindan sik diyet kati kurallarimla zayiflamaya niyyetlendim yarin ola hayir ola

Yulaf ye
gercek tek yulaf ama
icinde ivir zivir olmayan yani yok meyvali yok bilmemneli olnlar hepsi katki maddeli
fakat sadece musli degil canim
o sadece bir ogunde yogurtla sutle beraber gibi ye

Bende merak ediyorum onu ama bi türlü alamadım buralarda aktar falanda hiç görmedim ama bi sorup soruşturmak lazım canım inşallh işe yarar :)
Yulaf ye
gercek tek yulaf ama
icinde ivir zivir olmayan yani yok meyvali yok bilmemneli olnlar hepsi katki maddeli
fakat sadece musli degil canim
o sadece bir ogunde yogurtla sutle beraber gibi ye
yulaf zaten yiyorum canım ama arkadaşım müsliyi önerdi onu merak ettim.
bunlar aynı şey değil dimi müslinin sadece yulaflısı falan mı var şimdi yesem mi yemesem mi alsam mı almasam mı bilemediiimm

Bugün kahvaltıda 1 dilim buğday ekmeği biraz peynir ve süt içtim
öğlen bezelye yemeğim vardı ve bolca salatam
akşamda biraz kuru fasülye salata ve yoğurt yedim

ekmek yememeyi deniyorum öğlen ve akşam yemiyorum da ama sabahları yemek zorunda kalıyorum

Selem kizlar bana yardim edin eger bilyorsaniz yahu bu telefon sinrimi bozdu her deqiq meyil geliyor ki yaz yaklasiyor adli konu yanit verdi deye ne yapdimsa onu cikaramiyorum iletisim detaylardanda elektron postaya gelecek mesajida cikdim

Selem kizlar bana yardim edin eger bilyorsaniz yahu bu telefon sinrimi bozdu her deqiq meyil geliyor ki yaz yaklasiyor adli konu yanit verdi deye ne yapdimsa onu cikaramiyorum iletisim detaylardanda elektron postaya gelecek mesajida cikdim
ben ordan yaptım diye hatırlıyorum canım ama emin olamadım ayarları kurcala mutlaka vardır bi yerlerde

Menüm
08.00 tabak menemen+1/2 dilim ekmek+2 kk peynir
17,30 tavuklu salata
su 5 lt
spor: 6 km yürüyüş+ akşam 30 dk jillian level1 gün 5 :)

gün içinde yürüdüğüm için jiilian ypamamıştım
8 oldu saat 9 oldu kalk kızım kıçını kaldır kendin için yapacaksın dedim ve az önce bitirdim duşa girdim.
KEndimle gurur duyuyorum
Efeerümmm baaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…