bence de canım, herkesin çocuğu olacak diye de bir şey yok, benimde olmazsa olmasın ne yapalımevlilikler ve hayatlar çocuk üzerine kurulu değil olmamalıda elbette ki evlat sahibi olmak müthiş birşey ama insanın hayatının zamanının dolu dolu olması geriye baktığın zaman bolca mutluluklarının olduğunu görmesi ve en önemlisi sevdiklerinin yanında hayatta olması da paha biçilemez bişey...
İNŞALLAH CANIM :)Kizlar insallah tum malzemelerimi aldim yarindan siki diyete basliyorum burakmiycam kendime soz veriyorum .
Bu arada dun tartildim 80.600 cikdim.
Insallah tezlikle 75 gormek nasip olar sonra 70 daha sonra 65
60 hedefe catarim.
Kizlar ciha tohmu aldim sabah ac karna kaynar suyla akatdim icinede yulaf katdim yedim tadi pis deyildi acayib beni tok tutdu.
Yesil kahvemide almisim
Yarindan itbaren beni tuta bilene start goturuyorum insallah
Hadi bakalım en kısa zamanda 75 olursun sonra diğer hedeflerine geçersin canım :)Kizlar insallah tum malzemelerimi aldim yarindan siki diyete basliyorum burakmiycam kendime soz veriyorum .
Bu arada dun tartildim 80.600 cikdim.
Insallah tezlikle 75 gormek nasip olar sonra 70 daha sonra 65
60 hedefe catarim.
Kizlar ciha tohmu aldim sabah ac karna kaynar suyla akatdim icinede yulaf katdim yedim tadi pis deyildi acayib beni tok tutdu.
Yesil kahvemide almisim
Yarindan itbaren beni tuta bilene start goturuyorum insallah
Bak canim ben herden musilini yulafla katiyorum ustunede keten tohmu atiyorum sule islatib sabah kahvaltilarinda yiyorum.Kızlar müsli yiyen var mı aranızda?
Tadı nasıl yulaf gibi mi faydası var mı?
Bir arkadaşım müsliyle 1 ayda 5 kilo verdim spor falanda yapmadım dedi şaşırdım merak ettim
Yulaf yeKızlar müsli yiyen var mı aranızda?
Tadı nasıl yulaf gibi mi faydası var mı?
Bir arkadaşım müsliyle 1 ayda 5 kilo verdim spor falanda yapmadım dedi şaşırdım merak ettim
Bende merak ediyorum onu ama bi türlü alamadım buralarda aktar falanda hiç görmedim ama bi sorup soruşturmak lazım canım inşallh işe yarar :)Bak canim ben herden musilini yulafla katiyorum ustunede keten tohmu atiyorum sule islatib sabah kahvaltilarinda yiyorum.
Bak ne dicem dun ciha aldim ben .
Bu sabah 1 tatli kasiki yulafla katisdirdim yogurtla tedim ayol gunboyu bi tuhaf oldum hic acikmadim insallah yarindan sik diyet kati kurallarimla zayiflamaya niyyetlendim yarin ola hayir ola
yulaf zaten yiyorum canım ama arkadaşım müsliyi önerdi onu merak ettim.Yulaf ye
gercek tek yulaf ama
icinde ivir zivir olmayan yani yok meyvali yok bilmemneli olnlar hepsi katki maddeli
fakat sadece musli degil canim
o sadece bir ogunde yogurtla sutle beraber gibi ye
ben ordan yaptım diye hatırlıyorum canım ama emin olamadım ayarları kurcala mutlaka vardır bi yerlerdeSelem kizlar bana yardim edin eger bilyorsaniz yahu bu telefon sinrimi bozdu her deqiq meyil geliyor ki yaz yaklasiyor adli konu yanit verdi deye ne yapdimsa onu cikaramiyorum iletisim detaylardanda elektron postaya gelecek mesajida cikdim
Kiz inan sinir oldum tum gunu simdi yene sen yazdin bana yanit geldiben ordan yaptım diye hatırlıyorum canım ama emin olamadım ayarları kurcala mutlaka vardır bi yerlerde
Bak canim meyilden kadinlar kulubun mesajin engelesem buraya ayit olmaz ki korkdum onu ordan engelerim sonra buraya giremem deyeben ordan yaptım diye hatırlıyorum canım ama emin olamadım ayarları kurcala mutlaka vardır bi yerlerde
maili engelleme ama mailin içinde mail almak istemiyorum gibi bi seçenek vardır içinde onu tıklaBak ismin altinda olan ger terafin kurcaladim bir turlu duzeltemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?