canım marka vermek istemiyorumBende merak ediyorum onu ama bi türlü alamadım buralarda aktar falanda hiç görmedim ama bi sorup soruşturmak lazım canım inşallh işe yarar :)
yulaf zaten yiyorum canım ama arkadaşım müsliyi önerdi onu merak ettim.
bunlar aynı şey değil dimi müslinin sadece yulaflısı falan mı var şimdi yesem mi yemesem mi alsam mı almasam mı bilemediiimm
Tamam canım :) bulursam alıcamcanım
canım marka vermek istemiyorum
ma içerisinde bir sürü ıvır zıvır olanlrdan yeme
onu anlatmaya çalışıyorum
Bak canım alttaki bu konuda ki bildirmleri kapatmayı tıkla sonra da foruma geçince güncelle de düzeliyorBak ismin altinda olan ger terafin kurcaladim bir turlu duzeltemedim
güzel bir menü tatlımmBugün kahvaltıda 1 dilim buğday ekmeği biraz peynir ve süt içtim
öğlen bezelye yemeğim vardı ve bolca salatam
akşamda biraz kuru fasülye salata ve yoğurt yedim
ekmek yememeyi deniyorum öğlen ve akşam yemiyorum da ama sabahları yemek zorunda kalıyorum
Sağol canım sana da afiyet olsun :) sabahları yemeye çalışıyorum zamanla onuda yemem belki.güzel bir menü tatlımm
ekmeği sbahları ye canımm
bende senin yaşlarda iken sabah yemesem yapamıyprdum ve gayet güzel kilo veriyordum
hatta akşam yoğurdun içine doğrardım.
öğle ve akşam yeme sabah ye canım
iyi pişmiş taş ekmeğin kabuğunu ye mesela
misssss gibidir yavvvv
çok iyi hisler var içimdeSağol canım sana da afiyet olsun :) sabahları yemeye çalışıyorum zamanla onuda yemem belki.
Bu arada senin tartılmana az kaldı sanırım kendini nasıl hissediyosun :)
Şimdi baktım da canım ben daha basit şeylerle başlamalıyım spora :) yürüyüş dışında bişey yapmıyorum ama birz alışınca yapılabilir duruyor :)çok iyi hisler var içimde
karnım farketti şu Jillian a başlayalı inan
yıllarca yürüdüm ağırlık çalıştım ara ara ama hiç bu kadar güzel sonuç vermemişti.
Ve daha 5. gündeyim.
Tavsiye derim bir bak videosuna yotube da 1 ve 2 var 3 izlesene.com da var.
KAdına hasta oldum yaaaaa
yarın belki trtılırım
yarın olmazsa pazar
önce yürü canım 15 20 gün rahat hatta 1 ay falan yürü sonra buna başlaŞimdi baktım da canım ben daha basit şeylerle başlamalıyım spora :) yürüyüş dışında bişey yapmıyorum ama birz alışınca yapılabilir duruyor :)
Allah acil şifalar versin cnmmerhaba kızlarr
kuzum ateşli idi gece saat 4 gibi düşürebildim
öğleden sonra dr a götrdüm
kendimde jinekolojiye muayeneye oldum.
hormon testlerimi verdim, smear vs.
ilaç kullanma 30 marta kadar bekle eğer regl olmaz isen başla dedi
Kuzum da larenjit olmuş
saat 5 den bu yana ınternet bağlantısı ypktu genel arıza imiş vs
Çok geçmiş olsun canım mevsim geçişlerinde insan illa hasta oluyor dikkat edin, sende bi an önce regl olursun umarmmerhaba kızlarr
kuzum ateşli idi gece saat 4 gibi düşürebildim
öğleden sonra dr a götrdüm
kendimde jinekolojiye muayeneye oldum.
hormon testlerimi verdim, smear vs.
ilaç kullanma 30 marta kadar bekle eğer regl olmaz isen başla dedi
Kuzum da larenjit olmuş
saat 5 den bu yana ınternet bağlantısı ypktu genel arıza imiş vs
Bende öyle yapmayı planlıyorum canjm havalar ısındı yemekten sonra parkada iner yürürümönce yürü canım 15 20 gün rahat hatta 1 ay falan yürü sonra buna başla
çok geçmiş olsun canım ihmal etme doktora gidene kadar iyice zedelenebilir kaslarn çok hareket etmemeye çalış ve bi an önce doktora git benceSelam kızlar,
Malum sınavlar başladı diye belirtmiştim. Çok yoğunum bu yüzden.
Bu arada sol dizimde bir yırtık var diye bahsetmiştim. Ağrılarım artmıştı zaten. O da yetmezmiş gibi bu sabah itibari ile sağ dizimide sakatladım. Dizimden kalçama kadar berbat bir ağrı var. Hatta ağrı gibi değilde içten ince çizgi halide bir acı var. Yürümeyi geçtim artık hareket ederken bile canımdan can gidiyor. Muhtemelen kaslarım gitti. Hafta içine randevu alacağım şimdi ama o zamana kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum. Geceye kadar geçmezse muhtemelen acile giderim.
offf cok gecmis olsun kuzummmSelam kızlar,
Malum sınavlar başladı diye belirtmiştim. Çok yoğunum bu yüzden.
Bu arada sol dizimde bir yırtık var diye bahsetmiştim. Ağrılarım artmıştı zaten. O da yetmezmiş gibi bu sabah itibari ile sağ dizimide sakatladım. Dizimden kalçama kadar berbat bir ağrı var. Hatta ağrı gibi değilde içten ince çizgi halide bir acı var. Yürümeyi geçtim artık hareket ederken bile canımdan can gidiyor. Muhtemelen kaslarım gitti. Hafta içine randevu alacağım şimdi ama o zamana kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum. Geceye kadar geçmezse muhtemelen acile giderim.
Afitet olsunSabah, bir haşlanmış yumurta bi dilim buğday ekmeği biraz peynir
Öğlen, kuru fasülye ve yoğurt
Akşam 6 gibi haşlanmış patates ve bi parça börek
Komşumuz börek getirmişti dayanamadım tadına baktım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?