- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
Bennnnn GEL-DİMMMMbişiiiiii diiiceeemmmmm kııızzzlarrrrrrrr
k,imse yoookkk miiiiiiii
nsılsın canımmBennnnn GEL-DİMMMM
Bana doktor yolları göründü. Daha iyiyim, artık yürüyebiliyorum. Ama hala ağrım var. Senin paşa nasıl oldu?nsılsın canımm
ağrın nasıl oldu?
PAşa değil canımm KElebek :)Bana doktor yolları göründü. Daha iyiyim, artık yürüyebiliyorum. Ama hala ağrım var. Senin paşa nasıl oldu?
Bana doktor yolları göründü. Daha iyiyim, artık yürüyebiliyorum. Ama hala ağrım var. Senin paşa nasıl oldu?
PAşa değil canımm KElebek :)
biraz daha iyi bugün
alerjik olduğu için antibiyotik veremeiyrdum
alerji lacı ile birlikte deneyelim dedi dr
başında bakledim gece reaksiyon olmasın diye
eczacı arkadaş gelmişti dozajı vs ayarladı
2 saat sonra kutu ama ilacı almıştı vücut
sabahki dozaj da sorun olmadı.
Bir dr a görün canımm sen de
iyi yolculuklar canımmmmçook geçmiş olsun canlar, kendinize dikkat edin...
İyi tatiller canım :)kızlar yarından itibaren 15 gün şehir dışında olacağım...gittiğim yerde telefon fazla çekmiyor, fırsat buldukça girip okumaya çalışırım..öptüm hepinizi..herkes kendine dikkat etsinnn
günaydın canımGünaydın kızlaaaarrr :))
Aslında hiç günaydınlık bir hava yok burda tam uyumalık, hava çok kötü yağmurlu kapalı ve hatta soğuk
ne güzellll bir ara fotosunu atsanaKizlar gune bomba gimi oyanmisimhadi gerisin allah biler.
Yaz havasi superdisiz ilk bahar diyorsunuz.
Ilk bahari ben cok seviyorum yesillikler insanin ruhun guzelesdiriyor.pencere onunde ki ciceklerimde canlanilar sanki.
Ay kizlar benim annem tam bir cicek tutkunudur simdi annemin bahcesi cicek boceklerle dolub dasdi ya uzakda olmakda boyledir o guzelliklerden mahrum kaliyorsun .
Benimde kendimi avitacax ve morel motovsyon edecek diyet arkadaslarim bacilarin var olsun bu gunumuzede sukur uzaklarda olsakda allah hepimize salik versin huzur versin hec bir evin huzurun bozmasin amin
canım,Selam kizlar hepinize gunaydin diyorum naslsiniz.
Yeni hafta hepimize bol eskili olsun tartida kecinin gitdiyin gorelim sevinelim bol bol
Ben bu defa cok kararliyim insallah bu defa olcak kimi geliyor bana .dun kizlar o kadar yurus yapdim ki dun toplam 11 km yurudum baya terledim lahana cayimi icdim aksam lahana corbami da icdim yatdim.
Kizlar bu sabahda gune ilik sirkeli suyla basladim.ardindan 15 dakka sonra lahana cayimi bitgi cayimla birlesdirdim 1 bardak icdim.
Yarim saat sonra yesil kahvemi icdim
Degisdim canim 1 L suseleri suyla doldurdum eskidende yapardim onla pilates haraketleri de yapiyorum .canım,
hani sana biraz fdeğiştir demiştim sporunu yapmadın değil mi?
şu jillian gibi mesela
youtube dan aç bir bak ona
kendine sağlığına hangisi uygun ise onu yap,
bazen artık yürümeye alışıyor vücut ve kilo veremiyorsun, ben yaşadım bunu inan.
Burası çok kötü dün eşimle markete giderken yağmur bi başladı marketten çıktık hala yağıyordu kapıda bi cafe vardı orda yavaşlamasını bekledik biraz sonra eve geçebildik. Dünden beri kötü nedense hiç bahar gibi değil sanki kışgünaydın canım
burası da soğuk hafiften ama henüz yağmur yok gn içinde yağmur yağacakmış, bakalım.
neler getirdin bugün.
Atarim canim insallahne güzellll bir ara fotosunu atsana
ben de çiçek ağaç hastasıyımmm
henüz tohumlarımı ekemedim.
bu hafta sonu ekmem lazım artık.
eksilere düşmesin hava diye bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?