Kilo almadıysan güzel canım bu hafta diyetle sporla verirsin bi şekilde ama çok fazla yürümek seni halsiz bırakır onun yerine pilates daha mantıklı sankiDegisdim canim 1 L suseleri suyla doldurdum eskidende yapardim onla pilates haraketleri de yapiyorum .
Kizlar bizim buralarda nevruz bayrami cok tenteneli kecer spor ve bitgilerin sayesinde o kadar tatli yagli kalorili yememe ragmen yaga donusmedi
Bende mi alsamki aktarda var mıdırKizlar szler bir sey yazcam 2 gundur sabah kahhvaltimda ciha tohmun yogurta katib icinede yulaf katiyorum sonra yiyorum kizlar gun boyu insani tok tutuyor.
Super birseymis bu ciha tohmu
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
patates yeme canımmBurası çok kötü dün eşimle markete giderken yağmur bi başladı marketten çıktık hala yağıyordu kapıda bi cafe vardı orda yavaşlamasını bekledik biraz sonra eve geçebildik. Dünden beri kötü nedense hiç bahar gibi değil sanki kış
Haşlanmış patates ve yoğurt getirdim canım sen neler getirdin
Ben haşlanmış patatesi çok yiyorum 3-4 günde bi bi zararı varmıdır.
larenjit olmuş canımm.zinnia kusura bakma dun okumaga firsat bulamadim kuzuna nolmus cok kecmis oldun canim
Kiz patatesin haslamasin yeye biler.patates yeme canımm
bugün ye sonra rejim döneminde kullanma tatlım
nadir kullan.
Canımmm özledim, iyi şükür biraz daha.
Cok kecmis olsun canim bu aralar hepimiz kendimizede cocuklarada dikkat edelim bahar fesli en tehlikeli fesildi bir sicak oluyo bir tutkun ust basimizi iyi giynelimlarenjit olmuş canımm.
aynı zamanda alerjisi var kuzumun,
her ilacı veremiyorum.
antibiyotik vs hiç vermedim bu yaşına kadar.
işte şimdi ilk kez kullandık, alerji ilacı ile birelikte destekleyerek.
Şükür iyi idi biraz.
sabah okula gitmek istiyorum, dedi gönderdim.
Eğer kötüleşir ise okul doktoru arar beni.
Tatlim bu aralar firsat bulamiyorum giremiyorum amma aklim ureyim hep sizlerledir.Canımmm özledim, iyi şükür biraz daha.
Sen nasılsınnn
Üzme canınıTatlim bu aralar firsat bulamiyorum giremiyorum amma aklim ureyim hep sizlerledir.
Esimde akilli telfonun satmis evde oldumu benim tel onda oluyor internetden oyun oynuyo esas sepep esimdir o kendine tel alanda ben gun uzu gorcem insallah
Ayy ben bi ara patates diyeti yapmıştım çok güzel kilo vermiştim ondan sanırım tok tutuyo kalorisi düşük diye yiyip duruyordumpatates yeme canımm
bugün ye sonra rejim döneminde kullanma tatlım
nadir kullan.
Kizlar bugun o kadar islerim var evi kose bucak temizlerim makine durdu kizlar camasiri serim kirismasin opdum hepnizi vakit buldukca gelcem benÜzme canını
fırsat buldukça gir canımm,
Ayy ben bi ara patates diyeti yapmıştım çok güzel kilo vermiştim ondan sanırım tok tutuyo kalorisi düşük diye yiyip duruyordum
İyi ki sormuşum canım yoksa daha çok yerdim ben
kolay gelsin canımKizlar bugun o kadar islerim var evi kose bucak temizlerim makine durdu kizlar camasiri serim kirismasin opdum hepnizi vakit buldukca gelcem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?