Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Degisdim canim 1 L suseleri suyla doldurdum eskidende yapardim onla pilates haraketleri de yapiyorum .
Kizlar bizim buralarda nevruz bayrami cok tenteneli kecer spor ve bitgilerin sayesinde o kadar tatli yagli kalorili yememe ragmen yaga donusmedi
Kilo almadıysan güzel canım bu hafta diyetle sporla verirsin bi şekilde ama çok fazla yürümek seni halsiz bırakır onun yerine pilates daha mantıklı sanki

Kahvaltim.
1 tatli k Ciha
Azacik keten tohmu
2 corba k yulaf
2 kasikda yogurt.
1 ceviz icin yarsi 2 badem
Marul
1 kucuk domates
Bir kasik lor peyniri
6 tane siyah kuru uzum.
4 yesil 4 de siyah zeytin.
1 haslanmis yumurta pul biberle
1 kupa demli cay.
1 kepek ekmek.
Kizlar bu ciha beni oyle tok etdi ki bakin kahvalti tabagimda
Domatezin yarsi kaldi
Marul kaldi zeytinin 4 tanesi kaldi
Kuru uzum ve badrmimde kaldi .
Ben anladim ki gercekden ciha tohmu midede sisiyor mide tez doluyor bence guzel seymis

patates yeme canımm
bugün ye sonra rejim döneminde kullanma tatlım
nadir kullan.

zinnia kusura bakma dun okumaga firsat bulamadim kuzuna nolmus cok kecmis oldun canim
larenjit olmuş canımm.
aynı zamanda alerjisi var kuzumun,
her ilacı veremiyorum.
antibiyotik vs hiç vermedim bu yaşına kadar.
işte şimdi ilk kez kullandık, alerji ilacı ile birelikte destekleyerek.
Şükür iyi idi biraz.
sabah okula gitmek istiyorum, dedi gönderdim.
Eğer kötüleşir ise okul doktoru arar beni.

Cok kecmis olsun canim bu aralar hepimiz kendimizede cocuklarada dikkat edelim bahar fesli en tehlikeli fesildi bir sicak oluyo bir tutkun ust basimizi iyi giynelim

Canımmm özledim, iyi şükür biraz daha.
Sen nasılsınnn
Tatlim bu aralar firsat bulamiyorum giremiyorum amma aklim ureyim hep sizlerledir.
Esimde akilli telfonun satmis evde oldumu benim tel onda oluyor internetden oyun oynuyo esas sepep esimdir o kendine tel alanda ben gun uzu gorcem insallah

Tatlim bu aralar firsat bulamiyorum giremiyorum amma aklim ureyim hep sizlerledir.
Esimde akilli telfonun satmis evde oldumu benim tel onda oluyor internetden oyun oynuyo esas sepep esimdir o kendine tel alanda ben gun uzu gorcem insallah
Üzme canını
fırsat buldukça gir canımm,

patates yeme canımm
bugün ye sonra rejim döneminde kullanma tatlım
nadir kullan.
Ayy ben bi ara patates diyeti yapmıştım çok güzel kilo vermiştim ondan sanırım tok tutuyo kalorisi düşük diye yiyip duruyordum
İyi ki sormuşum canım yoksa daha çok yerdim ben

Ayy ben bi ara patates diyeti yapmıştım çok güzel kilo vermiştim ondan sanırım tok tutuyo kalorisi düşük diye yiyip duruyordum
İyi ki sormuşum canım yoksa daha çok yerdim ben

Canımm ben yeniyorum, evet var patates diyet vs.
bak ben yumurta,yoğurt. süt,peynir, zeytin, salata tavuk ve maalesef pek yiyemedim arada balık.
inan aç kalmadım bu rejim dönemimde.
Yoğurt ve süt mesela koca kaselerle yedim.
Bak ekmeği yeme yerine 2 tabak ye sebze yemeğini,
Ama sen sabah ekmeksiz yapamıyorum demiştin,
sabahları ye ama az sonra bunlarla beslenirsen inan tok ve dinç oluyorsun.
akşamları da yüryebildin mi tamamdır bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…