- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Çok şükür iyiyim canım ağrım tamamen geçmesede çok daha iyiyimGünaydın canım iyiyiz sen nasılsın
Daha iyiyim canım çok zor bi hafta geçirdim
Canımm benim bende çok özledim aklım hep burdaydı bir haftadır 2gün hastahanedeydim çok kötüydüm rabbim kimseye vermesin inşallah böylebi ağrıyıCanımmm özledim, iyi şükür biraz daha.
Sen nasılsınnn
sen protein ağırlıklı yiyosun ve aslında en sağlıklısı o bi ara dukan yapmıştım ben 10 kilo falan vermiştim hatta daha hafta sonu eşime dedim dukan mı yapsam ki diye.Canımm ben yeniyorum, evet var patates diyet vs.
bak ben yumurta,yoğurt. süt,peynir, zeytin, salata tavuk ve maalesef pek yiyemedim arada balık.
inan aç kalmadım bu rejim dönemimde.
Yoğurt ve süt mesela koca kaselerle yedim.
Bak ekmeği yeme yerine 2 tabak ye sebze yemeğini,
Ama sen sabah ekmeksiz yapamıyorum demiştin,
sabahları ye ama az sonra bunlarla beslenirsen inan tok ve dinç oluyorsun.
akşamları da yüryebildin mi tamamdır bu iş
Ekmek acıktırıyo canım git gide dahada iyi olcaksın protein hem tok tutuyo hem kas kaybını önlüyo kilo vermede çok yardımcı oluyo iş yerindemi yiyosun öğlen yoksa evdenmi getiriyosunsen protein ağırlıklı yiyosun ve aslında en sağlıklısı o bi ara dukan yapmıştım ben 10 kilo falan vermiştim hatta daha hafta sonu eşime dedim dukan mı yapsam ki diye.
Ekmeği sadece sabah yiyorm canım sonra akşama kadar yemiorm.
Dün kahvaltıda biraz kaçırdm mesela 2 dilim ekmek yumurta peynir derlen çok yedim sanıeım ama tüm gün başka hiç bişey yemedim akşam 7 gibi küçük bi kasede yoğurt yedim ve o kadar şaşırdım ki acıkmamama eşim kahvaltıda benden çok yediği halde 2 kere daha yemek yedi ben acıkmadım bile alışıyorum sanırım :)
İyice alışınca sabahda yemiycem ekmek
Evden getiriorum canım öğlen hiç ekmek yemiyorum ama tavuk getirmeye falan cesaret edemiyorum onlar çabuk bozulur diye burda ocak dolap falan yok çünküEkmek acıktırıyo canım git gide dahada iyi olcaksın protein hem tok tutuyo hem kas kaybını önlüyo kilo vermede çok yardımcı oluyo iş yerindemi yiyosun öğlen yoksa evdenmi getiriyosun
çOK EÇMİŞ OLSUN CANIMMÇok şükür iyiyim canım ağrım tamamen geçmesede çok daha iyiyim
Daha iyiyim canım çok zor bi hafta geçirdim
Canımm benim bende çok özledim aklım hep burdaydı bir haftadır 2gün hastahanedeydim çok kötüydüm rabbim kimseye vermesin inşallah böylebi ağrıyı
kızlar yarından itibaren 15 gün şehir dışında olacağım...gittiğim yerde telefon fazla çekmiyor, fırsat buldukça girip okumaya çalışırım..öptüm hepinizi..herkes kendine dikkat etsinnnno_name_ nerelerdesin nasıl oldun canım
hadi inşallah canımm,sen protein ağırlıklı yiyosun ve aslında en sağlıklısı o bi ara dukan yapmıştım ben 10 kilo falan vermiştim hatta daha hafta sonu eşime dedim dukan mı yapsam ki diye.
Ekmeği sadece sabah yiyorm canım sonra akşama kadar yemiorm.
Dün kahvaltıda biraz kaçırdm mesela 2 dilim ekmek yumurta peynir derlen çok yedim sanıeım ama tüm gün başka hiç bişey yemedim akşam 7 gibi küçük bi kasede yoğurt yedim ve o kadar şaşırdım ki acıkmamama eşim kahvaltıda benden çok yediği halde 2 kere daha yemek yedi ben acıkmadım bile alışıyorum sanırım :)
İyice alışınca sabahda yemiycem ekmek
işe getirme canımmEvden getiriorum canım öğlen hiç ekmek yemiyorum ama tavuk getirmeye falan cesaret edemiyorum onlar çabuk bozulur diye burda ocak dolap falan yok çünkü
Dün yine bir sürü salata yaptım bu hafta bolca salata yiycem gibi duruyor ben tembelim sanırım yemek yapmak zor geliyor salatayı doğrayıp doğrayıp dolduruyorumişe getirme canımm
yaz geliyor zaten,
evde yersin
Havalar ısındı onun yerine salatana yeşil mercimek kuru börürce ekleye bilirsin canım onlardada protein var hem lezzet verir sıkılmazsınEvden getiriorum canım öğlen hiç ekmek yemiyorum ama tavuk getirmeye falan cesaret edemiyorum onlar çabuk bozulur diye burda ocak dolap falan yok çünkü
Bitanemmmmm çok sağol güzelim benim yaa çok özlemişim senii nasıl alışmışım size onu anladım bu bir haftada hala tam geçmedi ağırlığı var hala o yüzden öok sık yazamıyorum ekran yoruyo tetikliyo canıçOK EÇMİŞ OLSUN CANIMM
Teşekkürler geriye dönük okuyamadım canım benimkızlar yarından itibaren 15 gün şehir dışında olacağım...gittiğim yerde telefon fazla çekmiyor, fırsat buldukça girip okumaya çalışırım..öptüm hepinizi..herkes kendine dikkat etsinnn
mesajını kopyaladım canımm
Ohh mis gibi afiyet olsun canımDün yine bir sürü salata yaptım bu hafta bolca salata yiycem gibi duruyor ben tembelim sanırım yemek yapmak zor geliyor salatayı doğrayıp doğrayıp dolduruyorum
olsun daha güzelllDün yine bir sürü salata yaptım bu hafta bolca salata yiycem gibi duruyor ben tembelim sanırım yemek yapmak zor geliyor salatayı doğrayıp doğrayıp dolduruyorum
en önemli haber o idi canımmBitanemmmmm çok sağol güzelim benim yaa çok özlemişim senii nasıl alışmışım size onu anladım bu bir haftada hala tam geçmedi ağırlığı var hala o yüzden öok sık yazamıyorum ekran yoruyo tetikliyo canı
tartıldımmmmmmmzinnia tartıldınmı canım benim diyet pek dikkat edenedim sende durumlar ne geçmişi okuyamadım
çok yürüüüüüügünaydın kızlarrr, yoldayım şuan bi ceee diyeyim dedim..mahremiyet bölgesine varmama az kaldıherkese iyi haftalar olsun...mümkün mertebe diyetime sahip çıkacağım ormana yakın gideceğimiz yer bol bol yürüyüş planlıyorum...interneti bulunca bi göz kırparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?