Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
Çok şükür iyiyim canım ağrım tamamen geçmesede çok daha iyiyim
Gunaydin canim naslsin
Mevsimlerden roma canim sen nasilsin
Daha iyiyim canım çok zor bi hafta geçirdim
Canımmm özledim, iyi şükür biraz daha.
Sen nasılsınnn
Canımm benim bende çok özledim aklım hep burdaydı bir haftadır 2gün hastahanedeydim çok kötüydüm rabbim kimseye vermesin inşallah böylebi ağrıyı

sen protein ağırlıklı yiyosun ve aslında en sağlıklısı o bi ara dukan yapmıştım ben 10 kilo falan vermiştim hatta daha hafta sonu eşime dedim dukan mı yapsam ki diye.
Ekmeği sadece sabah yiyorm canım sonra akşama kadar yemiorm.
Dün kahvaltıda biraz kaçırdm mesela 2 dilim ekmek yumurta peynir derlen çok yedim sanıeım ama tüm gün başka hiç bişey yemedim akşam 7 gibi küçük bi kasede yoğurt yedim ve o kadar şaşırdım ki acıkmamama eşim kahvaltıda benden çok yediği halde 2 kere daha yemek yedi ben acıkmadım bile alışıyorum sanırım :)
İyice alışınca sabahda yemiycem ekmek

Ekmek acıktırıyo canım git gide dahada iyi olcaksın protein hem tok tutuyo hem kas kaybını önlüyo kilo vermede çok yardımcı oluyo iş yerindemi yiyosun öğlen yoksa evdenmi getiriyosun

Ekmek acıktırıyo canım git gide dahada iyi olcaksın protein hem tok tutuyo hem kas kaybını önlüyo kilo vermede çok yardımcı oluyo iş yerindemi yiyosun öğlen yoksa evdenmi getiriyosun
Evden getiriorum canım öğlen hiç ekmek yemiyorum ama tavuk getirmeye falan cesaret edemiyorum onlar çabuk bozulur diye burda ocak dolap falan yok çünkü

çOK EÇMİŞ OLSUN CANIMM

no_name_ nerelerdesin nasıl oldun canım
kızlar yarından itibaren 15 gün şehir dışında olacağım...gittiğim yerde telefon fazla çekmiyor, fırsat buldukça girip okumaya çalışırım..öptüm hepinizi..herkes kendine dikkat etsinnn

mesajını kopyaladım canımm

hadi inşallah canımm,
ekmek acıktırıyorrrr
bu kesinlikle doğru

Evden getiriorum canım öğlen hiç ekmek yemiyorum ama tavuk getirmeye falan cesaret edemiyorum onlar çabuk bozulur diye burda ocak dolap falan yok çünkü
Havalar ısındı onun yerine salatana yeşil mercimek kuru börürce ekleye bilirsin canım onlardada protein var hem lezzet verir sıkılmazsın

en önemli haber o idi canımm
okuma zorlama kendini fazla
gözlerin rahatsızdır hala bilirimmm

günaydın kızlarrr, yoldayım şuan bi ceee diyeyim dedim..mahremiyet bölgesine varmama az kaldı herkese iyi haftalar olsun...mümkün mertebe diyetime sahip çıkacağım ormana yakın gideceğimiz yer bol bol yürüyüş planlıyorum...interneti bulunca bi göz kırparım...

çok yürüüüüüü
ağaçlara sarılll yerimeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…