- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 39
Sanada gunaydin iyi gezmeler kiz bol bol gez donunce yazarsin internet bulmasan canini sikma hadi opdum bacimgünaydın kızlarrr, yoldayım şuan bi ceee diyeyim dedim..mahremiyet bölgesine varmama az kaldıherkese iyi haftalar olsun...mümkün mertebe diyetime sahip çıkacağım ormana yakın gideceğimiz yer bol bol yürüyüş planlıyorum...interneti bulunca bi göz kırparım...
Havalar ısındı onun yerine salatana yeşil mercimek kuru börürce ekleye bilirsin canım onlardada protein var hem lezzet verir sıkılmazsın
öyle yapıcam kızlar dün lor falan aldım ton balığı vs ekleyerek yiyeceğim :)olsun daha güzelll
içine lor peynir vs at ama sadece salata çok acıktırır
içine mutşlaka bir şeyler koy
İyi tatiller iyi haftalar canım bol bol gez :)günaydın kızlarrr, yoldayım şuan bi ceee diyeyim dedim..mahremiyet bölgesine varmama az kaldıherkese iyi haftalar olsun...mümkün mertebe diyetime sahip çıkacağım ormana yakın gideceğimiz yer bol bol yürüyüş planlıyorum...interneti bulunca bi göz kırparım...
Oyyy çok sevindim canım benim emeklerin boşa çıkmadı :)tartıldımmmmmmm
79
iyi fikir canımmöyle yapıcam kızlar dün lor falan aldım ton balığı vs ekleyerek yiyeceğim :)
Yok direkt 69 falan :)Oyyy çok sevindim canım benim emeklerin boşa çıkmadı :)
Yeni hedefin ne peki 75 mi :)
Bende patatesi çok az getirmişim doymadım daha şimdiden acıktığımı hissediyorum :/kerevizli lor peynirli salata yapmıştım
doymayacağım sanırım.
çorba da içeceğim.
Yine regl başladı,
artık bu sefer oldum herhalde
akşama yürüyecek misin,Bende patatesi çok az getirmişim doymadım daha şimdiden acıktığımı hissediyorum :/
Regl olmanada sevindim en azından stresi kalkmış oldu üzerinden canım
Eee az kalmış 10 kilocuk nedir ki onuda verirsin kısa sürede azmin elinden bişey kurtulmuyor :)
ayran alabilirsen al iç iyi gelirBende patatesi çok az getirmişim doymadım daha şimdiden acıktığımı hissediyorum :/
Regl olmanada sevindim en azından stresi kalkmış oldu üzerinden canım
Eee az kalmış 10 kilocuk nedir ki onuda verirsin kısa sürede azmin elinden bişey kurtulmuyor :)
akşama yürüyecek misin,
nasıl hava,
hafif yağmur varsa yürü çok varsa yürüme.
içtim canım az önceayran alabilirsen al iç iyi gelir
PAşa değil canımm KElebek :)
biraz daha iyi bugün
alerjik olduğu için antibiyotik veremeiyrdum
alerji lacı ile birlikte deneyelim dedi dr
başında bakledim gece reaksiyon olmasın diye
eczacı arkadaş gelmişti dozajı vs ayarladı
2 saat sonra kutu ama ilacı almıştı vücut
sabahki dozaj da sorun olmadı.
Bir dr a görün canımm sen de
Aman Allahim bu nasil bir azim,tartıldımmmmmmm
79
yağmurluğun varsa ve ayağın sıkı ise yürü canımm.içtim canım az önce
şu an çok yağıyor ama azalırsa yürüycem canım
11 yaşında ablası, kendi kadar aklı da çok güzel, hayırlı bir evlat meleğimm.Benim aklimda oyle kalmiş demekki. Minik kelebek kaç yasinda peki :)
Aman Allahim bu nasil bir azim,
Hemen maşallah diyeyim, kendim kilo vermis kadar sevindim :)
Ben hala mont giyiorum kaşe ve onunla bile üşüyorum daha yağmurluk moduna giremedim tatlımyağmurluğun varsa ve ayağın sıkı ise yürü canımm.
Eğer bu zamanlarda yürürsen insan kendini iyi hissediyor,
o yağmurlu havalarda yürümüştüm şimdi haydi haydi yürürüm diyorsun mesela.
KEndine olan güvenin saygın artıyor.
Allah bağışlasın kuzuyu. Nazar değmesin inşalah.11 yaşında ablası, kendi kadar aklı da çok güzel, hayırlı bir evlat meleğimm.
Evet canımm yılmadım bu sefer aç kalmadan yürüyerek ve son 1 haftadır da jillian michael in hareketlerini yaparak vermeye başladım.
yağmurlşuk derkenBen hala mont giyiorum kaşe ve onunla bile üşüyorum daha yağmurluk moduna giremedim tatlım
Yürüycem sanırım yağmur azaldı
saat 4 dahaOff pazartesi sendromu mudur patronunun gerginliğimidir bilemedim çok sıkıldm bugün saatler geçmiyor sanki 6 olsada gitsem
çektim canım, bakalım neler olacak.Allah bağışlasın kuzuyu. Nazar değmesin inşalah.
Jillian'ı bir gun yapip 3 gun ağrı çekmistim ham vücut yüzünden.
Hafta sonuna sınavlarım bitiyor. Kaslarim zedelenmis benimde. Sınavlarım bitene kadar sağlığımda anca yerine gelmis olur benim. O zaman tam anlamıyla bir spora bende başlayacagim.
Resmini cektin degilmi. Hedefine ulasinca before - after görelim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?