Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Dizlerinde sorun varsa zor oluor canımm.
Ben de sağ dizimin yanında bir problem yaşıyorum. cmt pazar günü zor yaptım cardioları, zıplayamadım tam üzerinde.
bakalım bugün nasıl geçecek.

saat 4 daha
bugün hakikatten zor geçiyor benim içinde
abuk sabuk işlerle uğraşmak sinirimi zıplatıyor.
Benim patronumda bugün olur olmadık şeyler istiyor 1 yıl öncesinin teklifleri fatura bilgileri hiç çalışmadığımız firmaların adresleri vs bide adam en ufak bişey isterken bile gergin diğerlerinde daha da geriliyor ve geriyor kafam allak bullak

Aminnn canım her çocuğu korusun Rabbimm

sakin ol canımm
biter bugün
patronun yerine koy kendini
1 yıl öncesine döndü ise ne arıyor allah bilir adamcağız.
Ben de finansmanın bulması gereken 4 yıl öncesinin leasing sözleşmelilerin arıyorum proforma faturalarını vs

Adamcağız demeyelim lütfen çünkü hiç öyle anlayışı hakeden birisi değildir kendisi
Genel olarak memnun değilim zaten pek sevmem kendisini, bağırmayı terslemeyi çok seven bir tip tabi ben baş kaldırınca istifa edicem diye tutturunca gitme tamam sakin ol dedi geçen ay, daha iyiydi son zamanlarda yada ofise çok uğramıyor diye bana öyle gelmişti.
Bugün sabahtan beri başımda :/

Sanırım havalar da beni etkiledi gerginlik ondan arttı :)

Yine de adamcağız
sevgisiz insan
eksik bir çok yönü demek ki

Kızlar yemekten sonra tartıldım 2.4 kilo vermişim acaba tokum diyemi böyle çıktı aç tartılsam ne kadar fark eder ki
Çok mu az vermişim 11 günde :/

Kızlar yemekten sonra tartıldım 2.4 kilo vermişim acaba tokum diyemi böyle çıktı aç tartılsam ne kadar fark eder ki
Çok mu az vermişim 11 günde :/
yemekten sonra tartılınır mı hiç
hey allahımm
ne yediğine bağlı canımm
11 günde çokkk iyi kilo vermişsin
aç karnına mümkünse wc ye çıktıktan sonra tartıl.
tok karnına tartılma

MEnüm
08.00 1 yumurta+15 zeytin+2 kk peynir
12,00 kerevili marullu peynirli salata+mantar çorbası
21,00 1 lt yoğurt+süt+ 1/2 kse şehriye çorbası+1/2 parmak fırın ıspanak böreği

su 6 lt

spor akşam, 4,5 km yürüyüş+ 30 dk jillian level 1 8. gün

yorgunummm
regl oldum nihayet
kesinn bu sefer
ağrılarım var biraz
ama hiç öenmli değil
yoğurt ve sütüm bitmişti unutmuşum kuzumun derdine almayı
eşimden istedim o getirecekte ayran yapıp içeceğim
resmen ayrannn ayraannnnn diye yanıyor içimm

yemekten sonra tartılınır mı hiç
hey allahımm
ne yediğine bağlı canımm
11 günde çokkk iyi kilo vermişsin
aç karnına mümkünse wc ye çıktıktan sonra tartıl.
tok karnına tartılma
Tartım bozuktu ya yenisini aldı eşim bu akşam bi heves yemekten sonra çıkıverdim işte yoksa hep sabah tartılırım korkudan çok çıkmıyım diye sabah tekrar tartılcam bakalm kaç çıkcam çok merak ediorm :/

Afiyet olsun canım

Sabah, 1 yumurta 1 dilim buğday ekmeği 4 zeytin çok az peynir
Öğlen, haşlanmış patates ve yoğurt
Öğleden sonra 1 bardak ayran
Akşam, tavuk suyu çorba ıspanak ve yoğurt

Iyi aksamlar kizlar bugun 40 dakika pilates agrlikda calisdim karinnbacak kol calisdim15 daka dans etdim 40 dakikada yurus
Super spor yapdim bu gun .kizlar aneme resim atdim anemde kardesim yengemde dedi suzulmusen annem deyir cok zayiflamisan drdim anem 1 kq gedib deyir inanmiyorum kizlar bir hafta tartilmicam hafta tamainda tartilcam bakalim nolur son tartildigimda 80,600 idim.
Oglen lahana corbasi icdim kuru sogan yedim 1 dilim kepek ekmeyin yarsin yedim.
Oglenden sonra ciha tohmu katdim 1 bardak sut icdim.
Bugun yesil kahvede icdim sabaah tezden .
Oglen de turk kahvesi icdim aksamda yarim kabak halka haka dogradim uzerina azca tuz serpdim yarim limon sikdim sumakda ekledim onu yedim yarim kase yogurt yedim.
Ekmek yemedim aksam .simdi tarcin zencefil pul biber karisik kurumu yeyecem .bugunluk bu kadar hepinize iyi geceler.

İyi geceler canım, afiyet olsun iyi gidiosn kürler sporlar falan :)

Hemen menümü paylaşıyorum;

SABAH
2 kaşık kavrulmuş kıyma, 2 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt

AKŞAM
1 tane karnıyarık, 3 kaşık makarna, 3kaşık yoğurt

Yarın 2 tane sınavım var. Tüm gün okulda olacağım.Bu yüzden yarın akşama kadar giremem muhtemelen. Ama kahvaltı olarak yanıma sandviç alacağım. Yanında da bitki çayı içerim. Akşam yemeği içinde salata ve çorba düşünüyorum

zinnia bir şey sorcam. Her gün kaç km yürüdüğünü nasıl hesaplayabiliyorsun

Iphone'da varmış program ama benim telefonum samsung note 4. Androidler için bildiğin bir program varmı. Yürüyüşe başladığım yeri kaydetsem falan bende kaç km yürüdüğümü bilsem. Bunun için saatler bileklikler falan varmış ama onlara para vermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…