- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 39
Salam canim samsunkardada var ben kulaniyorum superde pirogramdi SHelatih adli programdi icinde yediyinide kayd ediyorsun gunluk ayariyorsun seni kaza getiriyor sanki yurus yap deye ben1 senden beri kulaniyorum super pirogradi telfon sureklicebimdeyse atdigim her adimi yazoyor ve gun sonunda bakiyorum ne kadar kaloriharcamisim ben yurus yapdigim zamanlar benim adimm sayim 12065 falan oluyo mesala 7800 adim atdigim gunde oluyor kiznece km yuruduyunude oraya bakim anlarsinzinnia benim telefonumdada varmıs km gösterimi. Ben sadece adimsayar var saniyordum. Ayy cok mutlu oldum dizim iylesir iyilesmez acip yürüyüşe baslarım
Günaydın canım hepsini birden yapman sana zarar vermesin tek tek deneseydin keşke kürleri çaylarıKizlar gun aydin.gune sirkeli ilik suyla basladim 20 daka sonra yesil kahvemi icdim 30 dakakecdisogan kutumu icdim.
Ohhhhh cok sukur iyi gidiyor hiss ediyorum ki basarcam bu defa ben .
Yesil mercimegimi de isatdim sissin pisrcem sade suda haslicam sumak pul biber nane yogurtlada tatlandirib oylen onu yerim yagsiz tuzsuz.
canım geçmiş olsun keşke doktora gitseydin öyle ilaç alsaydınGünaydınnn
Çok halsizim kızlar, akşam 10 gibi titreyerek girdim yatağa, regl ağrısından ziyade tüm vücudum titriyor ağrıyordu.
sabah zor geldim işe
takviye yaptım vitamin vs
sanırım cuma günü kaptım, belki de kuzumdan bulaştı bilemedim.
Regl ile birleşince elim ayağım kalkmıyor yerinden.
Arkadaşa ilaç yazacak bakalım.
canım ben yandex haritadan ölçüyorum,zinnia bir şey sorcam. Her gün kaç km yürüdüğünü nasıl hesaplayabiliyorsun
Iphone'da varmış program ama benim telefonum samsung note 4. Androidler için bildiğin bir program varmı. Yürüyüşe başladığım yeri kaydetsem falan bende kaç km yürüdüğümü bilsem. Bunun için saatler bileklikler falan varmış ama onlara para vermek istemiyorum
Arkadaş dr canımmcanım geçmiş olsun keşke doktora gitseydin öyle ilaç alsaydın
Hava geçişlerinden de oluyor olabilir reglle birleşince ağır gelmiştir
Anladım canım dikkat et vitamin al bide bugün yorma kendini dinlen iyice hasta olmaArkadaş dr canımm
Aile hekimim arkadaşım aynı zamanda o yazar alırım.
Çok kötü değilim zaten antibiyotik vs kullanmam.
Atlatmam lazım hemen.
Yoksa ççok fena oluyorum ben hastalanınca artık.
Evet cnm o program telefonun kendinde varmiş zaten. Ama ayarlamam gerekiyormuş. Ben hic kurcalamamiştım. Şimdi bulup ayarladim. Bundan sonra ona kaydedecegim bende.Salam canim samsunkardada var ben kulaniyorum superde pirogramdi SHelatih adli programdi icinde yediyinide kayd ediyorsun gunluk ayariyorsun seni kaza getiriyor sanki yurus yap deye ben1 senden beri kulaniyorum super pirogradi telfon sureklicebimdeyse atdigim her adimi yazoyor ve gun sonunda bakiyorum ne kadar kaloriharcamisim ben yurus yapdigim zamanlar benim adimm sayim 12065 falan oluyo mesala 7800 adim atdigim gunde oluyor kiznece km yuruduyunude oraya bakim anlarsin
Günaydınnn
Çok halsizim kızlar, akşam 10 gibi titreyerek girdim yatağa, regl ağrısından ziyade tüm vücudum titriyor ağrıyordu.
sabah zor geldim işe
takviye yaptım vitamin vs
sanırım cuma günü kaptım, belki de kuzumdan bulaştı bilemedim.
Regl ile birleşince elim ayağım kalkmıyor yerinden.
Arkadaşa ilaç yazacak bakalım.
canım ben yandex haritadan ölçüyorum,
yani bildiğin şehir haritasından,
yürüyeceğim yol sokak belli zaten orayı ölçüyorum önceden, 6 km lik yolum farklı 4 lük 8 lik farklı
o gün hangisini yürüdü isem artık.
akşamları jillian da yapınca 4 km li,k olanı yürüyorum artık.
haftasonu ise yürüyüş yolundaki parkurun km si yazıyor üzerinde.
FakatGunel huseyinli nin söylediği bir program vardı onu yüklemiştim o da ölçüyor doğru olarak kmyi.
Benim şirket telimde seninkinden ve ona yüklemiştim.
Tühh canımmGünaydın kızlar evde ekmeğim bitmis. Sandvic yapamadim ve gec kaldigim icinde kahvalti etmeden ciktim.
Direk sinava girecegim. Sonrasindada mecbur kantinden beslenecegim. Bizim üniversitenin kantinide o kadar küçük ki adete bir bakkal. Hic bir sey bulunmuyor
Bu arada sabah tekrar tartıldım.
100,5 çıktım 11 günde hatta bugün 12. günüm toplamda 2.6 kilo vermişim.
cumartesi sabah tekrar tartılıcam.
nisan ayına 2 haneli girmeyi çok istiyorum çokta az kaldı ama 0,6 gitse olur mu bilmiyorum ama çok zorluycam kend
verirsin kuzummmm
böyle devam et inan bu yaz vereceksin tüm fazlalıklarını
işyerindeyimAnladım canım dikkat et vitamin al bide bugün yorma kendini dinlen iyice hasta olma
Eylülde tatile gidene kadar azcık inceleyim işte :)işyerindeyim
Selaam ben kulaniyorum 3 gun oldugunaydın
chia tohumunu deniyen varmı kızlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?