- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 39
Aaaaaayyyyyyy mükemmelsin süpersintartıldımmmmmmm
79
Çok iyi canım haftaya görürsün rahat 90ları su bol iç yeşil çay iç rahstlıkla görürsünBu arada sabah tekrar tartıldım.
100,5 çıktım 11 günde hatta bugün 12. günüm toplamda 2.6 kilo vermişim.
cumartesi sabah tekrar tartılıcam.
nisan ayına 2 haneli girmeyi çok istiyorum çokta az kaldı ama 0,6 gitse olur mu bilmiyorum ama çok zorluycam kendimi
Kuzum mevsim geçişi tam dikkat et canım ıhlamur filan iç yada bi gripin al çok geçmiş olsunGünaydınnn
Çok halsizim kızlar, akşam 10 gibi titreyerek girdim yatağa, regl ağrısından ziyade tüm vücudum titriyor ağrıyordu.
sabah zor geldim işe
takviye yaptım vitamin vs
sanırım cuma günü kaptım, belki de kuzumdan bulaştı bilemedim.
Regl ile birleşince elim ayağım kalkmıyor yerinden.
Arkadaşa ilaç yazacak bakalım.
Allah kolaylık versin canım bişeyler atıştır halsiz düşme kantinde varsa sandeviç alGünaydın kızlar evde ekmeğim bitmis. Sandvic yapamadim ve gec kaldigim icinde kahvalti etmeden ciktim.
Direk sinava girecegim. Sonrasindada mecbur kantinden beslenecegim. Bizim üniversitenin kantinide o kadar küçük ki adete bir bakkal. Hic bir sey bulunmuyor
Ayy inşallah canım yaa çok istiyorum eve yürümeyip koşsam mı ki diye bile düşündümÇok iyi canım haftaya görürsün rahat 90ları su bol iç yeşil çay iç rahstlıkla görürsün
Sende çok iyi vermişsin maşallah diylim de daha çok ver :)Sabah tartıldım 93 olmuşum 1.5kilo gitmiş 2 haftada hiç yoktan iyi ağrıdan dikkat edemidim spor hiç yapmadım bu hafta başlıcam tekrar spora
Afiyet olsun canım aç kalmakta kötü iyi yapmışsınArkadaşim kendine poaça alirken bir tanede bana almış. Onu yedim kahvalti olarak. Simdi bir sise su alip onu icerim. Eger acikirsam 1 tane ayran icmeyi planliyorum
Eylülde tatile gidene kadar azcık inceleyim işte :)
Ee izin alıp eve gitme şansın yok mu canım alamazsan da eve giderken yürüme bugünlük daha da halsiz kalırsın
Bekle canımm olursunCanim acil sefa dileyirem yaz geldi bu fesil yatannher hastalik bas kaldiriyor bol vitamin al.insallah kecer kizlar ben hala regil olmadim bikdim artik yenede gecikdi .
Sogan kurunu uygulamaga basladim bir haftaya kalmaz regil olaram insallah
Sen yine de dikkatli iç canım hepsi birden bide zarar vermesin kendini kötü hissedersen 1-2 tanesini bırakKiz boyle vicudumu sasirtmasam aylardi kilolar direnc gosteriyor kiz bazen hevesden dusmek istiyorum .boyle seyler yapiyorum ki kilo yerinden oynasin kizlar bikdim ayni cekini gormekden bu hafta 70 lerden gormek istiyorum
Heeee ben de çok sevinçliyiimmmmmmmAaaaaayyyyyyy mükemmelsin süpersinkendim versem bukadar sevinmezdim canım çok mutlu oldum kırdın direnci sonunda
Anammm gitmişyaaaa önemli olan oooSabah tartıldım 93 olmuşum 1.5kilo gitmiş 2 haftada hiç yoktan iyi ağrıdan dikkat edemidim spor hiç yapmadım bu hafta başlıcam tekrar spora
İyi olmana sevindim canımDaha iyiyim şu an :)
Eylüle kadar 20 kilo veririsn diyeyim sana
canımm sen nasılsın düzeldin mi iyiceGünaydın güzeller nasılsınız bakemm
Güzel böyle atlatmış olursunArkadaşim kendine poaça alirken bir tanede bana almış. Onu yedim kahvalti olarak. Simdi bir sise su alip onu icerim. Eger acikirsam 1 tane ayran icmeyi planliyorum
yok canımm biraz kilo ver sonraAyy inşallah canım yaa çok istiyorum eve yürümeyip koşsam mı ki diye bile düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?