Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canim acil sefa dileyirem yaz geldi bu fesil yatannher hastalik bas kaldiriyor bol vitamin al.insallah kecer kizlar ben hala regil olmadim bikdim artik yenede gecikdi .
Sogan kurunu uygulamaga basladim bir haftaya kalmaz regil olaram insallah

Çok iyi canım haftaya görürsün rahat 90ları su bol iç yeşil çay iç rahstlıkla görürsün

Kuzum mevsim geçişi tam dikkat et canım ıhlamur filan iç yada bi gripin al çok geçmiş olsun

Allah kolaylık versin canım bişeyler atıştır halsiz düşme kantinde varsa sandeviç al

Canim acil sefa dileyirem yaz geldi bu fesil yatannher hastalik bas kaldiriyor bol vitamin al.insallah kecer kizlar ben hala regil olmadim bikdim artik yenede gecikdi .
Sogan kurunu uygulamaga basladim bir haftaya kalmaz regil olaram insallah
Bekle canımm olursun
bak bende 2 ay sonunda oldum
Ee rejimdeyiz vücut şaşırdı iyice ne yapacağını

Kiz boyle vicudumu sasirtmasam aylardi kilolar direnc gosteriyor kiz bazen hevesden dusmek istiyorum .boyle seyler yapiyorum ki kilo yerinden oynasin kizlar bikdim ayni cekini gormekden bu hafta 70 lerden gormek istiyorum
Sen yine de dikkatli iç canım hepsi birden bide zarar vermesin kendini kötü hissedersen 1-2 tanesini bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…