Bak cidden bu düzeninin bozmaİyi olmana sevindim canım
Sen böyle söyleyince 20 kilo vermişim gibi gaza geldim
Vericem kararlıyım :)
Afiyet olsun canım aç kalmada su iç bol bolArkadaşim kendine poaça alirken bir tanede bana almış. Onu yedim kahvalti olarak. Simdi bir sise su alip onu icerim. Eger acikirsam 1 tane ayran icmeyi planliyorum
Yok sen koşma ben ipladım koştum menisküs oldum ekstıra zaten dizim problemliydi tam oldum te polu yürü canımAyy inşallah canım yaa çok istiyorum eve yürümeyip koşsam mı ki diye bile düşündüm
İnşallah canım 75 olsam razıyım yaza kadarSende çok iyi vermişsin maşallah diylim de daha çok ver :)
Nisan sonu 85 doyorum inşallah canım hedefim o şekil tutturabilirsemAnammm gitmişyaaaa önemli olan ooo
nisan sonu 88 diyom ben sana
sen ne diyonnn
Tam olmasada daha iyiyim canım hani bi ağırlık hissedersin başında hiç geçmeyen hafif bi ağrı ve agırlık var bu biray sürer canım ne yapsam geçmiyocanımm sen nasılsın düzeldin mi iyice
Tamam canımmmNisan sonu 85 doyorum inşallah canım hedefim o şekil tutturabilirsem
Offf canımmm benimTam olmasada daha iyiyim canım hani bi ağırlık hissedersin başında hiç geçmeyen hafif bi ağrı ve agırlık var bu biray sürer canım ne yapsam geçmiyo
Sen nisan 15 de görürsün canım fazlasıyla inanıyorum sanaTamam canımmm
bende 75 diyeyim nisan sonuna
haydiiii devammmm
Hamdolsun yok canım tansiyon migrende ufaklıktan dolayı hiç uyumadan ertesi gün ediyordum tetikledi uykusuzluk çok etkiliyoOfff canımmm benim
tansiyon vs de var mı sende
yüksek tansiyon yani
baktırdın mı hiç takip ettin mi?
Duruyor bazen canımm o yüzden 75 diyeyim benSen nisan 15 de görürsün canım fazlasıyla inanıyorum sana
Ben gittim jinekolojiey isorun yok.Hamdolsun yok canım tansiyon migrende ufaklıktan dolayı hiç uyumadan ertesi gün ediyordum tetikledi uykusuzluk çok etkiliyo
Sen ne zaman gideceksin kontrole
Bozmuycam canım kararlıyım bu seferBak cidden bu düzeninin bozma
sakince devam et
2 ayda 10 gider rahat emin ol
o vermişlikle rahatlar devam edersin
haziran temmuz ağustos
çook zamanın var
çook zaman var deyip sakın bırakma
5 ayda en az 20 bekliyorum senden
yok canımm biraz kilo ver sonra
yoksa dizler falan çok zorlanıyor sakatlanırsın.
Afiyet olsun canım aç kalmada su iç bol bol
Yok sen koşma ben ipladım koştum menisküs oldum ekstıra zaten dizim problemliydi tam oldum te polu yürü canım
İnşallah canım 75 olsam razıyım yaza kadar
Taze fasülye ve yoğurt getirdim canım sen ne getirdinoinone27 ne getiridn öğlen yemeğine
Bizde seni özledik canım bol bol eğlen iyi tatiller :)İyiyim kızlar çok şükür ...Özledim sizifırsat buldukça okumaya çalışıyorum,diyet de yolunda şimdilik.tavuk köfte yaptık bugün karnabahar ile yedik...
İnşallah durmaz tatlım böyle devam edersinDuruyor bazen canımm o yüzden 75 diyeyim ben
İyi canım sevimdimBen gittim jinekolojiey isorun yok.
Nodül için de cmt ye randevu aldım canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?