İyiyim kızlar çok şükür ...Özledim sizifırsat buldukça okumaya çalışıyorum,diyet de yolunda şimdilik.tavuk köfte yaptık bugün karnabahar ile yedik...
Afiyet olsun canımTaze fasülye ve yoğurt getirdim canım sen ne getirdin
Yoğurt sür yulaf yapabildim sabahTaze fasülye ve yoğurt getirdim canım sen ne getirdin
Süpersin canım afiyet olsun bol bol yürüyüş yap sabahları erkenden bizde özledik seniİyiyim kızlar çok şükür ...Özledim sizifırsat buldukça okumaya çalışıyorum,diyet de yolunda şimdilik.tavuk köfte yaptık bugün karnabahar ile yedik...
tamam canımmİnşallah durmaz tatlım böyle devam edersin
İyi canım sevimdim
Bende önümüzdeki hafta gidecem bakalım ne diycek mutlaka haber ver canım
Bende yarın köfte getirmeyi düşünüyorum ama soğuk nasıl yenir bilemedim:)Yoğurt sür yulaf yapabildim sabah
hiç halim yoktu
köfte yapacaktım halbuki yapamadım.
Yok ya büyümemiştir detaylı baktır güzelim ultrason verirler mutlaka detaylı sor troitlerinede baktır sadece nodül olarak deil tam tamhlil istetamam canımm
büyümemiştir umarım
Termoslu saklama çantaları var onlardan kullana bilirsin canımBende yarın köfte getirmeyi düşünüyorum ama soğuk nasıl yenir bilemedim:)
troidlere baktırdım sorun yok canımmYok ya büyümemiştir detaylı baktır güzelim ultrason verirler mutlaka detaylı sor troitlerinede baktır sadece nodül olarak deil tam tamhlil iste
soğukta güzel oluyor köfte yavv severim benBende yarın köfte getirmeyi düşünüyorum ama soğuk nasıl yenir bilemedim:)
Termoslu saklama çantaları var onlardan kullana bilirsin canım
Aaa benim bi tane öyle kabım vardı çeyizime heves edip almıştım pembe şirin bişey hiç kullanmadım aklıma geldi termos deyincesoğukta güzel oluyor köfte yavv severim ben
amaMevsimlerden roma nın dediği gibi termoslu kaplara koyabilirsin
Kiz Latis necasan canim benim Mercimek nasildi seni cok ozledim bende az az geliyorum burayamerhabaa nasılsınıız:)
özledim sizi
dünden itibaren direksiyon eğitimine başladım. cumartesiye kadar günde 1 buçuk saat.
annemde kalıyorum şu anda.
siz neler yaptınızzinnia 79 olmuşsun çook sevindimm:)
Mevsimlerden roma sen de kilo vermişsin:)
no_name_ iyi eğlenceler canısı:)
oinone27 sen nasılsın
İyi aman olmasın güzelim çok olduysa baktıralı tekrarla canımtroidlere baktırdım sorun yok canımm
iyiyiz canım sen nasılsın görüşmeyeli çocukların nasıl.Kiz Latis necasan canim benim Mercimek nasildi seni cok ozledim bende az az geliyorum buraya
ılık tutsun yeter tatlımmAaa benim bi tane öyle kabım vardı çeyizime heves edip almıştım pembe şirin bişey hiç kullanmadım aklıma geldi termos deyince
Yarın onu getireyim hatta sıcak durursa her gün onda bile getirebilirim
Iyiyiz cok sukur canim ellerinden operler bende bu ara az az geliyorumiyiyiz canım sen nasılsın görüşmeyeli çocukların nasıl.
Hayırlı olsun iyi yapmışsın canım bebiş nasıl genel durumun nasıl canım dikat et kendine canımmerhabaa nasılsınıız:)
özledim sizi
dünden itibaren direksiyon eğitimine başladım. cumartesiye kadar günde 1 buçuk saat.
annemde kalıyorum şu anda.
siz neler yaptınızzinnia 79 olmuşsun çook sevindimm:)
Mevsimlerden roma sen de kilo vermişsin:)
no_name_ iyi eğlenceler canısı:)
oinone27 sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?