Vayyyy ne güzelllllllmerhabaa nasılsınıız:)
özledim sizi
dünden itibaren direksiyon eğitimine başladım. cumartesiye kadar günde 1 buçuk saat.
annemde kalıyorum şu anda.
siz neler yaptınızzinnia 79 olmuşsun çook sevindimm:)
Mevsimlerden roma sen de kilo vermişsin:)
no_name_ iyi eğlenceler canısı:)
oinone27 sen nasılsın
Ne güzel işte kullanman için fırsat sana canım renkli ne güzelAaa benim bi tane öyle kabım vardı çeyizime heves edip almıştım pembe şirin bişey hiç kullanmadım aklıma geldi termos deyince
Yarın onu getireyim hatta sıcak durursa her gün onda bile getirebilirim
yok tatlım cmt baktılar işteİyi aman olmasın güzelim çok olduysa baktıralı tekrarla canım
İyi canım haber ver cumartesi gidinceyok tatlım cmt baktılar işte
sorun yokmuş
ama nodüllere usg ile baktıracağım
yoğrtlu olan mıİyi canım haber ver cumartesi gidince
Canım iş yeri için yada ewde yemen için bugday çorbası çok güzel olur denedinmi hiç çok iyi kilo verdiriyo tok tutuyo üstelik
Ewet canım yoğurtlu olan soguk yeniyo ayça kaya öneriyodu kilo vermek için halam uygulamış 2 kilo vermiş 1 haftada bende bugün pişirdim içine nohutda haşladın bıraktım güzel oldu akşamları onu tüketicemyoğrtlu olan mı
soğuk çorba mı
onu yazın çok yaparım
Hoşgeldin canııım iyiyim sen nasılsın :)merhabaa nasılsınıız:)
özledim sizi
dünden itibaren direksiyon eğitimine başladım. cumartesiye kadar günde 1 buçuk saat.
annemde kalıyorum şu anda.
siz neler yaptınızzinnia 79 olmuşsun çook sevindimm:)
Mevsimlerden roma sen de kilo vermişsin:)
no_name_ iyi eğlenceler canısı:)
oinone27 sen nasılsın
Bende yapcam hiç yemedim ama hemen bir merak saldı :)Ewet canım yoğurtlu olan soguk yeniyo ayça kaya öneriyodu kilo vermek için halam uygulamış 2 kilo vermiş 1 haftada bende bugün pişirdim içine nohutda haşladın bıraktım güzel oldu akşamları onu tüketicem
canımm buğdayı haşlayıp yoğrtla karıştırıyorumEwet canım yoğurtlu olan soguk yeniyo ayça kaya öneriyodu kilo vermek için halam uygulamış 2 kilo vermiş 1 haftada bende bugün pişirdim içine nohutda haşladın bıraktım güzel oldu akşamları onu tüketicem
Geçen benim yazdığım işe yaramadımı mailin içinden tıkla demiştim ya benim öyle düzeldiBakin kizlar ben ne yapdimsa yenede buraya yazilanlarin yaniti meylime geliyor onu ne yapayim gelmesin.
kizlar meyilden kadinlar kulubun engelesem olurmu .
Bi tarafdanda diyorum ki engelerim sonra burayada giremem offff ya iyice sinir oldum ben bilen varsa banada anlatsin ne yapim meyle gelmesin
sağol canım bebiş iyidir heralde. 1 hafta sonra kontrole gidecem bakalımHayırlı olsun iyi yapmışsın canım bebiş nasıl genel durumun nasıl canım dikat et kendine canım
evett aylardır eğitimi erteliyordum sonunda başladım şükür.Vayyyy ne güzelllllll
çok gerekli gerçektenn
ben kullanmıyorum o başka gerçüü
canım benim nasıl gidiyor hamişlik
bu konuda ki bildirmleri kapatmayı tıkla sonra da foruma geçince güncelle de düzeliyorBakin kizlar ben ne yapdimsa yenede buraya yazilanlarin yaniti meylime geliyor onu ne yapayim gelmesin.
kizlar meyilden kadinlar kulubun engelesem olurmu .
Bi tarafdanda diyorum ki engelerim sonra burayada giremem offff ya iyice sinir oldum ben bilen varsa banada anlatsin ne yapim meyle gelmesin
Ewet canım aşurelik bugdayı haşlıyosun yiyecegin kadarını yogurda katıp yiyosun hepsini yogurtlarsan ekşime yapabiliyo yoğurt sabah kahvaltı yapmış ekmeksiz öğlen yanında salatayla tüketmiş akşam sadece çorbayı yemiş spor yapmamışcanımm buğdayı haşlayıp yoğrtla karıştırıyorum
yağ nane falan eklemiyorum
benim yaptığım
bununla mı vermiş
ben bunu yazın çok yaparım
Artık mercimeklikten fasulyeye terfi etmiştir canım minnakkkksağol canım bebiş iyidir heralde. 1 hafta sonra kontrole gidecem bakalım
biz buna sıraysır diyoruz. yiyeceğimiz zaman kasemize koyduğumuz sıraysırı biraz sulandırıp tuz ekliyoruz. nefisss bişeyEwet canım aşurelik bugdayı haşlıyosun yiyecegin kadarını yogurda katıp yiyosun hepsini yogurtlarsan ekşime yapabiliyo yoğurt sabah kahvaltı yapmış ekmeksiz öğlen yanında salatayla tüketmiş akşam sadece çorbayı yemiş spor yapmamış
aynen o artık bir fasulye :))Artık mercimeklikten fasulyeye terfi etmiştir canım minnakkkk
Ewet canım sende tüket bugday faydalı canım ben bugdayı salatamada ekliyorum 2yk kadar güzel tok tutuyobiz buna sıraysır diyoruz. yiyeceğimiz zaman kasemize koyduğumuz sıraysırı biraz sulandırıp tuz ekliyoruz. nefisss bişey
Yapıcam ama tareif bulamadım bir sürü şey çıkıyorEwet canım aşurelik bugdayı haşlıyosun yiyecegin kadarını yogurda katıp yiyosun hepsini yogurtlarsan ekşime yapabiliyo yoğurt sabah kahvaltı yapmış ekmeksiz öğlen yanında salatayla tüketmiş akşam sadece çorbayı yemiş spor yapmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?