Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Evet canımm
sayenizde koşarak gittim dr. a :)

canımm yapayım bende
gerçi hemen hemen her akşam yoğurt+süt+ylaf yaptım ben de
eğer buğdayın zayıflamaya farklı bir etkisi varsa bilemedim.
yapayım hemen cmt
herkes sever gerçi yazın daha çok tüketilir.

Aslında her sebze ile yumurtayı birleştirip protein miktarımızı artırabiliriz.
Tarif verseniz mesela neler üretilebilir.
Sebze ve yumurta ile
ıspanaklıyı zaten biliyorsunuz da ben içine bir de beyaz peynir koyup fırında pişirmiştim. hatta soğan da konulabilir.

sağol canım deniycem
Dene canım tavsiye ederim
Sıcaklarda daha güzel gidiyo serin serin buralar ısındı yazlıklar çıktı bile canım kombi 2 haftadır yakmıyoruz

ıspanaklıyı zaten biliyorsunuz da ben içine bir de beyaz peynir koyup fırında pişirmiştim. hatta soğan da konulabilir.
regl den midir
yoksa 2 ayın sonundan mıdır nedir bilmiyoreum.
canım böyle değişik bir şeyler çekiyor
ama ne olduğunu bilmiyorum
Açlık falan değil başka bişiiii

Dene canım tavsiye ederim

Sıcaklarda daha güzel gidiyo serin serin buralar ısındı yazlıklar çıktı bile canım kombi 2 haftadır yakmıyoruz
Yün tay+bot+kalın kazak+hırka
bööyle oturuyom ben
kombi yanıyor ve arada sigara içenler var yan odada cam açıyorlar klimayı da açıyorum
dışarısı bir nebze sıcak ama haziran ayını görmeli burası

Okuldan çıkınca evin 2 durak gerisinde inip faturlarımı yatırdım, market alışverişi yaptım kızlar.
MArketten gelirken aldığım yumurtaları kırmışım. Bari ziyan olmasın onları pişireyim dedim. 2 tam yumurta ve bir tanede yumurta sarısını 1 kaşık kavrulmuş kıymayla tavada pişirdim. 1 domates, yarım kk taze peynir, 10 yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yedim.

Çok uykum var. Biraz yatıp dinleneceğim. Sonra ders çalışmam lazım. Gece çok geç saate kadar ders çalışacağım için muhtemelen bu sön öğünüm olmaz.

Mevsimlerden roma buğdaylı salatayı bende çok seviyorum. Salatayı yemek olarak tüketeceğim zaman 2-3 kaşık eklemeyi uygun buluyorum bende. Ama herhangi bir yemeğin yanında yiyeceksem koymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…