- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Yap canım aşurelik bugday al haşla yoğurda kat yiyecegin kadarını haşlanmış bugdayı salatana ekleyebilirsin canım tok tutuyo denenmiştirBende yapcam hiç yemedim ama hemen bir merak saldı :)
Ewet canım başka bişey yok tatlandırmak istersen üzerine kuru nane veye taze nane ekleyebilirsin ben nohutda haşladım ekledim içineYapıcam ama tareif bulamadım bir sürü şey çıkıyor
Bu kadarcık mı aşurelik buğdayı yoğurtla mı karıştırcaz
Maşallah günlük ceviz ve badem ve süt bunları mutlaka tüketmeye dikjat et canım az az fazla deil 2 ceviz 10 badem 1 bardak süt içebilirsenaynen o artık bir fasulye :))
sağol canım deniycemEwet canım başka bişey yok tatlandırmak istersen üzerine kuru nane veye taze nane ekleyebilirsin ben nohutda haşladım ekledim içine
badem bitti almam lazım. yemeğe çalışıyorum sağol canımMaşallah günlük ceviz ve badem ve süt bunları mutlaka tüketmeye dikjat et canım az az fazla deil 2 ceviz 10 badem 1 bardak süt içebilirsen
Evet canımmevett aylardır eğitimi erteliyordum sonunda başladım şükür.
hamişlik iyi gidiyor arada az bulantılarım var bide eğilip kalkarken yada ani hareketlerde karnım acıyor. o da normal zaten.
srnin sonuçların temiz çıkmış çok şükür çok sevindim
canımm yapayım bendeEwet canım aşurelik bugdayı haşlıyosun yiyecegin kadarını yogurda katıp yiyosun hepsini yogurtlarsan ekşime yapabiliyo yoğurt sabah kahvaltı yapmış ekmeksiz öğlen yanında salatayla tüketmiş akşam sadece çorbayı yemiş spor yapmamış
aa bak salataya tokluk için eklemek iyi fikir buğdayı haşlayıpEwet canım sende tüket bugday faydalı canım ben bugdayı salatamada ekliyorum 2yk kadar güzel tok tutuyo
Bunuda tapib yapayim artik sinirlerim zipadi canim uste adim olan yerden tum seylerifde sildimde yenede geliyordu sen dediyini de tapib yapayimsağol canım deniycem
ıspanaklıyı zaten biliyorsunuz da ben içine bir de beyaz peynir koyup fırında pişirmiştim. hatta soğan da konulabilir.Aslında her sebze ile yumurtayı birleştirip protein miktarımızı artırabiliriz.
Tarif verseniz mesela neler üretilebilir.
Sebze ve yumurta ile
Canim tapdim etdim gorum yenede gelecekmibu konuda ki bildirmleri kapatmayı tıkla sonra da foruma geçince güncelle de düzeliyor
Bana gelmiyordu canım ben mailin içindeki altta o resmini çektiğim kısma tıklamıştım düzelmiştiCanim tapdim etdim gorum yenede gelecekmi
Dene canım tavsiye ederimsağol canım deniycem
Sıcaklarda daha güzel gidiyo serin serin buralar ısındı yazlıklar çıktı bile canım kombi 2 haftadır yakmıyoruzcanımm yapayım bende
gerçi hemen hemen her akşam yoğurt+süt+ylaf yaptım ben de
eğer buğdayın zayıflamaya farklı bir etkisi varsa bilemedim.
yapayım hemen cmt
herkes sever gerçi yazın daha çok tüketilir.
regl den midirıspanaklıyı zaten biliyorsunuz da ben içine bir de beyaz peynir koyup fırında pişirmiştim. hatta soğan da konulabilir.
Yün tay+bot+kalın kazak+hırkaDene canım tavsiye ederim
Sıcaklarda daha güzel gidiyo serin serin buralar ısındı yazlıklar çıktı bile canım kombi 2 haftadır yakmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?