Allah kolaylık versin canımmOkuldan çıkınca evin 2 durak gerisinde inip faturlarımı yatırdım, market alışverişi yaptım kızlar.
MArketten gelirken aldığım yumurtaları kırmışım. Bari ziyan olmasın onları pişireyim dedim. 2 tam yumurta ve bir tanede yumurta sarısını 1 kaşık kavrulmuş kıymayla tavada pişirdim. 1 domates, yarım kk taze peynir, 10 yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yedim.
Çok uykum var. Biraz yatıp dinleneceğim. Sonra ders çalışmam lazım. Gece çok geç saate kadar ders çalışacağım için muhtemelen bu sön öğünüm olmaz.
Mevsimlerden roma buğdaylı salatayı bende çok seviyorum. Salatayı yemek olarak tüketeceğim zaman 2-3 kaşık eklemeyi uygun buluyorum bende. Ama herhangi bir yemeğin yanında yiyeceksem koymuyorum.
şekerli mi tuzlu mu? ne olduğunu bulup yap bari nefsin acık mutlu olsun:)regl den midir
yoksa 2 ayın sonundan mıdır nedir bilmiyoreum.
canım böyle değişik bir şeyler çekiyor
ama ne olduğunu bilmiyorum
Açlık falan değil başka bişiiii
yemek gibi bir şey canımmşekerli mi tuzlu mu? ne olduğunu bulup yap bari nefsin acık mutlu olsun:)
Kiz allah senden razi olsun qaliba oldu hala meyl gelmeyib cox sagol vallahBana gelmiyordu canım ben mailin içindeki altta o resmini çektiğim kısma tıklamıştım düzelmişti
Rica ederim canım düzelmiştir inşallahKiz allah senden razi olsun qaliba oldu hala meyl gelmeyib cox sagol vallah
Sabah halsiz hastayım derken akşam eşofmanları spor ayakkabımı giyip yürümeye bşldığımı gören şirketten arkadaşlar
Deliii laa buuuuuuu diyorlardı
harika bir menüSabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim buğday ekmeği biraz peynir
Öğlen
Taze fasülye ve yoğurt
Akşam
Yarım kase tavuk suyu çorba 5 köfte salata ve yoğurt
Sağol canım :)) ama açım gibi hissediyorum birazdan ayran içicem bi bardaktaharika bir menü
helal olsun kuzumm
çok iyi gidiyorsun
iç canımmSağol canım :)) ama açım gibi hissediyorum birazdan ayran içicem bi bardakta
Canım ortim benim bende çok istiyorum ama 5 dk fazla bakınca sızı başlıyo gözümde canım her şeye yorum bile yapamıyorum fazla resmen benden bi parça olmuşsun canım geçen hafta saate bakıp şimdi yemek yiyodur 6 olunca yürüyüşe çıktı ıştır diye hep aklımdaydınMevsimlerden roma hem seninle yazışmak istiyorum
hem de yorgunsun gözlerin başın ağrıyacak diye üzülüyorum.
Dinlen canımm arada yorma kendini
çok bakma ekrana
Allah kolaylık versin afiyet olsun canım gece atıştırmalık olarak kereviz dilimleyebilirsin hem yağ yakar hem tokOkuldan çıkınca evin 2 durak gerisinde inip faturlarımı yatırdım, market alışverişi yaptım kızlar.
MArketten gelirken aldığım yumurtaları kırmışım. Bari ziyan olmasın onları pişireyim dedim. 2 tam yumurta ve bir tanede yumurta sarısını 1 kaşık kavrulmuş kıymayla tavada pişirdim. 1 domates, yarım kk taze peynir, 10 yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yedim.
Çok uykum var. Biraz yatıp dinleneceğim. Sonra ders çalışmam lazım. Gece çok geç saate kadar ders çalışacağım için muhtemelen bu sön öğünüm olmaz.
Mevsimlerden roma buğdaylı salatayı bende çok seviyorum. Salatayı yemek olarak tüketeceğim zaman 2-3 kaşık eklemeyi uygun buluyorum bende. Ama herhangi bir yemeğin yanında yiyeceksem koymuyorum.
Gunaydin kiz sana noldu boyle allah yardimcin olsun canini sikma kotu gunun omru az olar canim benimCanım ortim benim bende çok istiyorum ama 5 dk fazla bakınca sızı başlıyo gözümde canım her şeye yorum bile yapamıyorum fazla resmen benden bi parça olmuşsun canım geçen hafta saate bakıp şimdi yemek yiyodur 6 olunca yürüyüşe çıktı ıştır diye hep aklımdaydınno_name_ sabah sabah temizlik yapıyodur flim izliyodur hepiniz aklımdaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?