Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Allah kolaylık versin canımm

regl den midir
yoksa 2 ayın sonundan mıdır nedir bilmiyoreum.
canım böyle değişik bir şeyler çekiyor
ama ne olduğunu bilmiyorum
Açlık falan değil başka bişiiii
şekerli mi tuzlu mu? ne olduğunu bulup yap bari nefsin acık mutlu olsun:)

Kizlar iyi geceler yatmaga hazirlandim dedim sizlere iyi geceler deyim sonrayatim
Aksam yarim kase yesil mercimek haslamasiyarim kasede eristeli corba .
Tv baxarak susmli kirakerden yedim 2 L su icdim yesil cayda icdim .kizlar hepnize iyi geceler allah rahatlik versin .
Bende survoyrin oyununa bakiyorum yatcam simdi

Sabah erkenden sınav koymuşlar. İnternette fink atmaktan daha başlamadım çalışmaya. Hiç çalışma isteğim yok. Üstelik bu hoca devamsızlık almıyor diye dersinede tek bir gün gitmişliğim yok Anlayacağınız kaldım kızlar yarinki dersten.

Kiizzlaarr bende variim yeni basladim cok hırslıyımm ben pazartesi sabahi 1 haftaligina sadece sivi ile beslenme detoksuna basladim. 65 kiloydum 6bucuk ay once evlendim 78 kg oldum. Bugun detoksumun 2. Gunuydu 77 cktimm

Mevsimlerden roma hem seninle yazışmak istiyorum
hem de yorgunsun gözlerin başın ağrıyacak diye üzülüyorum.
Dinlen canımm arada yorma kendini
çok bakma ekrana
Canım ortim benim bende çok istiyorum ama 5 dk fazla bakınca sızı başlıyo gözümde canım her şeye yorum bile yapamıyorum fazla resmen benden bi parça olmuşsun canım geçen hafta saate bakıp şimdi yemek yiyodur 6 olunca yürüyüşe çıktı ıştır diye hep aklımdaydın no_name_ sabah sabah temizlik yapıyodur flim izliyodur hepiniz aklımdaydınız

Allah kolaylık versin afiyet olsun canım gece atıştırmalık olarak kereviz dilimleyebilirsin hem yağ yakar hem tok

Gunaydin kiz sana noldu boyle allah yardimcin olsun canini sikma kotu gunun omru az olar canim benim

Gunaydin kizlarbende yesilk kahvemi yudumlarken dedim gorum kizlar neler yapiyor.bahar ayinda adam yatakdan kalkasi gelmiyo sabahlari istiyorsun hep uyuyasan sbah erkenden kalkdim 6 da ilik sirkeli suyumu icdim yatdim sonra kalkdim sogan suyumu icdim yatdim simdidr yesil kahvemi iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…