- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 39
Canım hep aynı şeyleri yiyorsun vücut deişiklik istiyo mercimekli köfte yap canım şöyle ekşili yanında ben salçalı soğan salatası ysparım yeşil salata olur ayranla uzun zamandır yemedin yada güzelbi et yemegi benim arada tutar senin gibi uzun zamandır yemediğim bi yemegi yiyince geçeryemek gibi bir şey canımm
İnşallah görürsün canımKizlar simdi 1 t kasik sumak 1 kase yogurtla katdim 1 t kasikda pul biber yedim 1 bardakda su icmeliyim insallah faydasin gorurum
Afiyet olsun canım maşallah sanaMEnüm
08.00 1 yumurta+ 2kk peynir+ 20 zeytin
12,00 1 lt yoğurt+süt yulaf ile yapılmış ayran
20.20 4 ızgara köfte+ 1/2 lt yoğyrt+sütlü ayran
su : 5 lt
spor: 4 km yürüyüş+ 30 dk jillian 9. gün
Afiyet olsun çok iyi gidiyosun canım su nekadar tükettinSabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim buğday ekmeği biraz peynir
Öğlen
Taze fasülye ve yoğurt
Akşam
Yarım kase tavuk suyu çorba 5 köfte salata ve yoğurt
Moral bozma sen başarırsın canım biraz daha gayret göstermeye ihtiyacın var canımSabah erkenden sınav koymuşlar. İnternette fink atmaktan daha başlamadım çalışmaya. Hiç çalışma isteğim yok. Üstelik bu hoca devamsızlık almıyor diye dersinede tek bir gün gitmişliğim yokAnlayacağınız kaldım kızlar yarinki dersten.
Günaydın canım bende migren var o tetikliyo bazen atak şeklinde ttutuyotutunca öyle hemen geçmiyo 6 ay baş ağrısıyla dolaştığımı biliyorum en erken 3 hafta sürüyo tamamen geçmesi güzelim rabbim düşman başına bile vermesin böyle bi agrıGunaydin kiz sana noldu boyle allah yardimcin olsun canini sikma kotu gunun omru az olar canim benim
Ders ne kuzummSabah erkenden sınav koymuşlar. İnternette fink atmaktan daha başlamadım çalışmaya. Hiç çalışma isteğim yok. Üstelik bu hoca devamsızlık almıyor diye dersinede tek bir gün gitmişliğim yokAnlayacağınız kaldım kızlar yarinki dersten.
Hic bir abarti yok bu cumlemdeCanım ortim benim bende çok istiyorum ama 5 dk fazla bakınca sızı başlıyo gözümde canım her şeye yorum bile yapamıyorum fazla resmen benden bi parça olmuşsun canım geçen hafta saate bakıp şimdi yemek yiyodur 6 olunca yürüyüşe çıktı ıştır diye hep aklımdaydınno_name_ sabah sabah temizlik yapıyodur flim izliyodur hepiniz aklımdaydınız
Hoşgeldin canım inşallah bol eksili günler görürsün :)Kiizzlaarr bende variim yeni basladim cok hırslıyımmben pazartesi sabahi 1 haftaligina sadece sivi ile beslenme detoksuna basladim. 65 kiloydum 6bucuk ay once evlendim 78 kg oldum. Bugun detoksumun 2. Gunuydu 77 cktimm
Günaydın canım :) bugün bende yataktan çok zor uyandım hiç işe gelesimde yoktu ama zorla morla kalktık işte :)Gunaydin kizlarbende yesilk kahvemi yudumlarken dedim gorum kizlar neler yapiyor.bahar ayinda adam yatakdan kalkasi gelmiyo sabahlari istiyorsun hep uyuyasan sbah erkenden kalkdim 6 da ilik sirkeli suyumu icdim yatdim sonra kalkdim sogan suyumu icdim yatdim simdidr yesil kahvemi iciyorum
Sağol canım 2,5 lt kadar içiyorum sabahtan 1.5 lt şişem var onu bitiriyorum sonra evde de 1 lt kadar içebiliyorum bol bol da çay :)Afiyet olsun çok iyi gidiyosun canım su nekadar tükettin
Günaydın canıımm :)günaaaydıınnnn
tatlım mercimek, nohut, kurufasulye çok dokunuyor banaCanım hep aynı şeyleri yiyorsun vücut deişiklik istiyo mercimekli köfte yap canım şöyle ekşili yanında ben salçalı soğan salatası ysparım yeşil salata olur ayranla uzun zamandır yemedin yada güzelbi et yemegi benim arada tutar senin gibi uzun zamandır yemediğim bi yemegi yiyince geçer
canımm benimGünaydın güzeller
3 aylara girdik rabbim bu günlerin hürmetine dualarınızı kabul eylesin canlar Eki Görüntüle 1974476
canımmm Allah kabul etsin şimdiden.Dünkü menüm
Sabah 11
Kahvaltı yerine 1tk yağda soğanlı tavuk göğsü ve ekşili salçalı sogan salatası ayran
Bukadar soğanmı olur derseniz dün o şekil esti bende
Akşam 18de
1kase yoğurtlu buğday çorbası
6lt su
1 kahve
1kupa yeşil çay sadece 15 dk yürüyüş yapamadım fazla koşu bandında. Başım ağrıyak gibi hissedince indim
Gece saat 2 de bir kase bugday çorbası 1 kücük el kadar sac böregi çok ince açtım içi ıspanaklıydı bol koydum içini birazda salata yedim bugün niyetliyim başarabilirsem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?