Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
yemek gibi bir şey canımm
Canım hep aynı şeyleri yiyorsun vücut deişiklik istiyo mercimekli köfte yap canım şöyle ekşili yanında ben salçalı soğan salatası ysparım yeşil salata olur ayranla uzun zamandır yemedin yada güzelbi et yemegi benim arada tutar senin gibi uzun zamandır yemediğim bi yemegi yiyince geçer

Moral bozma sen başarırsın canım biraz daha gayret göstermeye ihtiyacın var canım

Gunaydin kiz sana noldu boyle allah yardimcin olsun canini sikma kotu gunun omru az olar canim benim
Günaydın canım bende migren var o tetikliyo bazen atak şeklinde ttutuyotutunca öyle hemen geçmiyo 6 ay baş ağrısıyla dolaştığımı biliyorum en erken 3 hafta sürüyo tamamen geçmesi güzelim rabbim düşman başına bile vermesin böyle bi agrı

Dünkü menüm
Sabah 11
Kahvaltı yerine 1tk yağda soğanlı tavuk göğsü ve ekşili salçalı sogan salatası ayran
Bukadar soğanmı olur derseniz dün o şekil esti bende
Akşam 18de
1kase yoğurtlu buğday çorbası
6lt su
1 kahve
1kupa yeşil çay sadece 15 dk yürüyüş yapamadım fazla koşu bandında. Başım ağrıyak gibi hissedince indim
Gece saat 2 de bir kase bugday çorbası 1 kücük el kadar sac böregi çok ince açtım içi ıspanaklıydı bol koydum içini birazda salata yedim bugün niyetliyim başarabilirsem inşallah

Ders ne kuzumm
umarim biraz olsun bakabildin
basarilarr yaparsin sen

Hic bir abarti yok bu cumlemde
seni yuzyuze tanimasam da
seviyorum inan buna
burayi iyiki acmis no_name_

Hic bir abarti yok bu cumlemde
seni yuzyuze tanimasam da
seviyorum inan buna
burayi iyiki acmis no_name_
Canım inanki bende çok seviyorum seni bir gün yüz yüze buluşup sohbet etmeyi çok istiyorum canım rabbim razı olsun no_name_ ndan rabbim onunda güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Kiizzlaarr bende variim yeni basladim cok hırslıyımm ben pazartesi sabahi 1 haftaligina sadece sivi ile beslenme detoksuna basladim. 65 kiloydum 6bucuk ay once evlendim 78 kg oldum. Bugun detoksumun 2. Gunuydu 77 cktimm
Hoşgeldin canım inşallah bol eksili günler görürsün :)

Günaydın canım :) bugün bende yataktan çok zor uyandım hiç işe gelesimde yoktu ama zorla morla kalktık işte :)

tatlım mercimek, nohut, kurufasulye çok dokunuyor bana
zevk alamıyorum yerken
hepsini çok sevsemde böyle bir sorun olunca ya çok az yiyrum ya da yemiyorum
hele bu dönemde yemeyeyim.
biraz düşüneyim nasıl farklılaştırabilirim
hem zevkli hem bana güç verecek kilo yapmayacak neler yapabilirim

canımmm Allah kabul etsin şimdiden.
uyu lütfen biraz
açlık falan tetiklemesin migrenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…