Brokoli kızart canım brokoliyi çok az haşla yumurtaya bula sonrada galeta ununa bula kızart çok lezzetli oluyor. Brokoliyi yiyebildiğim tek şey bu benim oda yılda bi anca.tatlım mercimek, nohut, kurufasulye çok dokunuyor bana
zevk alamıyorum yerken
hepsini çok sevsemde böyle bir sorun olunca ya çok az yiyrum ya da yemiyorum
hele bu dönemde yemeyeyim.
biraz düşüneyim nasıl farklılaştırabilirim
hem zevkli hem bana güç verecek kilo yapmayacak neler yapabilirim
Evet inşallah buluşuruz bir günCanım inanki bende çok seviyorum seni bir gün yüz yüze buluşup sohbet etmeyi çok istiyorum canım rabbim razı olsunno_name_ ndan rabbim onunda güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
kızartma olmaz kusummmBrokoli kızart canım brokoliyi çok az haşla yumurtaya bula sonrada galeta ununa bula kızart çok lezzetli oluyor. Brokoliyi yiyebildiğim tek şey bu benim oda yılda bi anca.
Galeta unu var ama az kullanırsan problem olmaz sanırım.
Nasılsın bugün kuzuuGünaydın canıımm :)
Ben genel anlamda brokoli karnıbahar kabak gibi şeyler yiyemediğim için kızartma derdim olmuyor canım bunuda işte yılda 1 anca :) Ama bunu fırında da yapabiliyorsun da tarifini bilmiyorum denemedim hiçkızartma olmaz kusummm
sen de yapma
kızartmayı çıkart hayatından
ben evde sanırım yılda 1 2 kez yaparım kızartmayı o da hamsi falandır.
çok az yağ koyarım tavaya biber, domates patates bile o şiekilde olur
ama brokoliyi haşlayıp yumrta ile kavurabilirim güzel fikir verdin
İyiyim canım ama hala üşüyorum üstümde en kalın kazaklarımdan birisi var dışarda güneş var ama ofise yanaşmıyor bile :/Nasılsın bugün kuzuu
neler getirdin öğle yemeğine
hava nasıl
burası biraz iyi ama dizlerime soğuk geliyor kesin ana kapıyı açıp sigara içiyorlar
ohh çeşit bol ve çok sağlıklıİyiyim canım ama hala üşüyorum üstümde en kalın kazaklarımdan birisi var dışarda güneş var ama ofise yanaşmıyor bile :/
Bugün salata getirdim içine 2 kaşık haşlanmış kuru fasülye koydum nasıl oldu tadı bilmiyorum yanına da yoğurt yulaf elma ve tarçınlı bi karışım getirdim tatlı olsun diye
Sen ne getirdin :)
bak aklıma getirdinİyiyim canım ama hala üşüyorum üstümde en kalın kazaklarımdan birisi var dışarda güneş var ama ofise yanaşmıyor bile :/
Bugün salata getirdim içine 2 kaşık haşlanmış kuru fasülye koydum nasıl oldu tadı bilmiyorum yanına da yoğurt yulaf elma ve tarçınlı bi karışım getirdim tatlı olsun diye
Sen ne getirdin :)
ohh çeşit bol ve çok sağlıklı
ben marul+maydanoz 4 köfteyi didikleyip salata yaptım
birde yoğurt+süt ayran :)
Bende hafta sonu kuru fasülye yapmıştım ordan biraz kaldı onu değerlendireyim dedim nohutla yaptıgım çok lezzetliydi buda güzel olmuştur umarım :)bak aklıma getirdin
bende kuru faulye yemeğini pişirip buzluğa atmıştım
bizimkiler 2. günden sonra o yemeği yemedikleri için koca bir tas kadar kurufasulye kalmıştı buzluğa koymöuştum.
onu çözdürüp salatalara karşıtırayım
bir hafta yapayım bunu
iyi fikir olduuu
Günaydın canım tekrar hoşgeldinkızlaar günaydın kaç gündür yoktum..hafta sonu şehir dışındaydık biraz kaçamak yaptım sayılır ama tölere ettim:) kilo verdim gibi geliyor etrefımdakilerde söylüyor eşim bacakların inceldi diyor ama ben tartılmıyorum inatla neden böyle yapıyorum bi fikrim de yok açıkcası:)) bugün ki menüm kajvaltıda çökelek avakado zeytin kırmızı lahana maydonoz dil peyniri badem vardı..öğle yemeğimi yine evden getirdim pırasa ve 3 tane fırında pişmiş köfte yine herzaman ki gibi öğlen 2 den sonra bişey yemek yok
daha önce yapmadım ben ama yapanlardan duyduklarım hep aynı ne kadar eerken kesersen yeme işini okadar iyi dediler hep..mesela abimle yengemde böyle kilo verdi..şu anda halsizlik olarak bir etkisini görmüyorum kuzum ama söylediğin bazen aklıma takılmıyor değl.Günaydın canım tekrar hoşgeldin
Afiyet olsun ama 2 çok erken değil mi en azından 4 falan yap onu bir süre sonra çok halsiz kalırsın direncin düşer
nohut hi.ç yiyemem canım 1 kaşık bile şişiriyor gazdan deli ediyor beniBende hafta sonu kuru fasülye yapmıştım ordan biraz kaldı onu değerlendireyim dedim nohutla yaptıgım çok lezzetliydi buda güzel olmuştur umarım :)
Sende dene canım nohutlusunu da dene o çok güzeldi ben haşlayıp salatalar için atıcam buzluğuma :)
Afiyet olsun canım senin menünde çok lezzetli ben köfte getiremedim dolapta 10 tane önceden yapıp attığım vardı dün yedik onları bugüne de yeniden hazırlamak zor geldi :)
Kiymetli evrak hukuku diye bir dersti. Az önce ciktim sinavdan. Sabah iki kere okudum 50-60 falan alirim anca sanirim. Geceden 1 saat calissam 100 alirmisimDers ne kuzumm
umarim biraz olsun bakabildin
basarilarr yaparsin sen
Canim brokoliyi denemedim. Ama bu tarifi kabakla ymfirinda cok guzel oluyor. Hattta once once dilimlersen cips gibi oluyor. Ama daha doyurucu ve sagliklikızartma olmaz kusummm
sen de yapma
kızartmayı çıkart hayatından
ben evde sanırım yılda 1 2 kez yaparım kızartmayı o da hamsi falandır.
çok az yağ koyarım tavaya biber, domates patates bile o şiekilde olur
ama brokoliyi haşlayıp yumrta ile kavurabilirim güzel fikir verdin
Canim gaz problemin bu kadar cok olmasinin en büyük nedeninin su oldugunu biliyorsun degilmi. Biz basta duydugumuzda cok şaşırmıştık. Bende annemden biliyorumnohut hi.ç yiyemem canım 1 kaşık bile şişiriyor gazdan deli ediyor beni
ama kuruyu azar azar yerim
Ayy kiyamam belkide yaralanmistirPEnceremin önünde bir boşluk var aşağı dığru 2 mt sanırım belki 3
dar bir yer
aşağı baktım öylesine bir his baktırdı
anamm bir kedi
naapıyo buraya nasıl inmiş düşmüş mü diye düşünürken
bir parça bir şey attım tam kalkmadan aldı
neden kalkmıyor arka ayaklarında mı bir şey var acaba dedim tam da gözükmüyor.
Anaam yavurlamış mı acaba buraya dedim. ses de çıkmıyor.
ev
Canımmm her zaman olmuyor gazCanim gaz problemin bu kadar cok olmasinin en büyük nedeninin su oldugunu biliyorsun degilmi. Biz basta duydugumuzda cok şaşırmıştık. Bende annemden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?