Kıymetli evrak kolay derstir kuzuuuKiymetli evrak hukuku diye bir dersti. Az önce ciktim sinavdan. Sabah iki kere okudum 50-60 falan alirim anca sanirim. Geceden 1 saat calissam 100 alirmisim
Simdi otobusteyim eve gidiyorum 5 saat sonra bir sinavim daha var. Ona calisacagim. O kadar saat okulda beklemektense eve git gel yapayim dedim
Canim brokoliyi denemedim. Ama bu tarifi kabakla ymfirinda cok guzel oluyor. Hattta once once dilimlersen cips gibi oluyor. Ama daha doyurucu ve saglikli
Mevsimlerden roma iyileşte biran önce dön sahalara canım. Yokluğun pek bir hissedilir oldu
latiyya senide yok yazdim haberin olsun
evet yavrulamış minnaakkkk
kutuya bir ip pağladım
ayran ve süt yapmıştım öğlen için ondan koydum bir kaba iple sarkıttım içti onu
Güzel yürekli insan seniCanımmm her zaman olmuyor gaz
nohut sancı gibi yapıyor gazı
yine erken bırak ama mesela 4 olsun yada gidebildiğin yere kadar 2 diye git dayanamadığın yerde 4te bırakırsın canımdaha önce yapmadım ben ama yapanlardan duyduklarım hep aynı ne kadar eerken kesersen yeme işini okadar iyi dediler hep..mesela abimle yengemde böyle kilo verdi..şu anda halsizlik olarak bir etkisini görmüyorum kuzum ama söylediğin bazen aklıma takılmıyor değl.
oyyy kıyamam ben ona minnak :) senin sütüde kapmış afiyet bal şeker olsun ona da :)PEnceremin önünde bir boşluk var aşağı dığru 2 mt sanırım belki 3
dar bir yer
aşağı baktım öylesine bir his baktırdı
anamm bir kedi
naapıyo buraya nasıl inmiş düşmüş mü diye düşünürken
bir parça bir şey attım tam kalkmadan aldı
neden kalkmıyor arka ayaklarında mı bir şey var acaba dedim tam da gözükmüyor.
Anaam yavurlamış mı acaba buraya dedim. ses de çıkmıyor.
ev
deneyeyim süt ile canımmGüzel yürekli insan seni
Nohut ve fasulye yiyecegin gün su miktarını biraz azaltsan bence faydasını görürsün sende canim. Birde biz hic denemedik ama hani fasulyeyi nohutu falan bir gece önceden suyla islatiyoruz ya bazilari onu sütle islatiyor. Hic gaz yapmiyormus o zaman
EvetKizlar yarin regaip kandili malum. Yarini ve sonraki günü niyetli gecirebiliriz.zinnia ama sen hastaydin sanirim cnm
Kuru patlıcan biber ve domatesten güveç yapsan mükemnel oluyo hem deişik olur veya arpacık soğanla et sote yanına karnıbahar brokoli ve havuçtan garnitür yada gel ben sana içli köfte yapayımtatlım mercimek, nohut, kurufasulye çok dokunuyor bana
zevk alamıyorum yerken
hepsini çok sevsemde böyle bir sorun olunca ya çok az yiyrum ya da yemiyorum
hele bu dönemde yemeyeyim.
biraz düşüneyim nasıl farklılaştırabilirim
hem zevkli hem bana güç verecek kilo yapmayacak neler yapabilirim
Paxartesiye ne dersin seninde reglin biter hep beraber tutalım olurmucanımm benim
bir gün oruç tutsak hep beraber
Canım ne güzel akıl etmişsin canım merhametli ortim benim
Canım bana uyar ben zaten niyetim o şekilde başım tutmazsa bundan sonrada pazartesi perşembe isterseniz tutarız hem borcu olan varsa onu tutmuş olur benim 7 tane varKizlar yarin regaip kandili malum. Yarini ve sonraki günü niyetli gecirebiliriz.zinnia ama sen hastaydin sanirim cnm
Yaa ne kadar tatlısın düşüncelisin, sen ayrı tatlı onlar ayrı
pazartesi güzel,Kuru patlıcan biber ve domatesten güveç yapsan mükemnel oluyo hem deişik olur veya arpacık soğanla et sote yanına karnıbahar brokoli ve havuçtan garnitür yada gel ben sana içli köfte yapayım
Paxartesiye ne dersin seninde reglin biter hep beraber tutalım olurmu
Çok lezzetli duruyor canım hemen kaydediyorum bunu en kısa zamanda yapıcam zaten canım sürekli tatlı istiyor :)Kizlarrrr, iyisiniz di mi?
Dün denediğim bi tarifi sizlerle paylaşmak istedim...Yulaf kurabiyesi.un yok,yağ yok,şeker yok.cok leziz ve doyurucu..Çayın yanında süper gidiyor..
2 adet elma rendeleyip,içine
10 yemek kaşığı yulaf ezmesi, biraz süt..Bu karışımı 2 dk mikrodalgada döndürdüm,yulaflar şişti,sütü çekti..
1 tatlı kaşığı tarçın,
2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi,
1 pk vanilin,
1 çay kaşığı kakao..Ekledim,1 yumurta akı karistir , yağlı kağıt üzerine kaşıkla kurabiye gibi koy
,180 derece ısıtılmış fırına ver.12 dakikada pisti,çıkardım.icine ceviz de eklenebilir evde yoktu..Enfes oldu...Tatlı ihtiyacına,sabah çayın yanına rahatlıkla yenirafiyet olsun...
Eki Görüntüle 1974648
Yap canım 2-3 tane bile yiyebilirsin, bu tarifle 10 tane oldu benimki..Kesinlikle öneririm.tatlimsi oluyor hem de çok tok tutuyorÇok lezzetli duruyor canım hemen kaydediyorum bunu en kısa zamanda yapıcam zaten canım sürekli tatlı istiyor :)
2 ölçü yapıp kavanozda saklasam ne kadar dayanır ki? Çabuk bayatlıycak gibi mi duruyorYap canım 2-3 tane bile yiyebilirsin, bu tarifle 10 tane oldu benimki..Kesinlikle öneririm.tatlimsi oluyor hem de çok tok tutuyor
Buna biraz bal ya da pekmez de eklenebilir tatlı hale getirmek için ama kalorisi artar,ben gerek duymadım.daha tatlı olsun dersen 1 yemek kaşığı ilave edebilirsiniz..Çok lezzetli duruyor canım hemen kaydediyorum bunu en kısa zamanda yapıcam zaten canım sürekli tatlı istiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?