Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kıymetli evrak kolay derstir kuzuuu
yaparsın sen 100 çekersin

iyi yapmışsın okul yakınsa eve git rahat rahat çalış
kabakları yumurtalı yapacağım dolaba attım

evet yavrulamış minnaakkkk
kutuya bir ip pağladım
ayran ve süt yapmıştım öğlen için ondan koydum bir kaba iple sarkıttım içti onu

Canımmm her zaman olmuyor gaz
nohut sancı gibi yapıyor gazı
Güzel yürekli insan seni
Nohut ve fasulye yiyecegin gün su miktarını biraz azaltsan bence faydasını görürsün sende canim. Birde biz hic denemedik ama hani fasulyeyi nohutu falan bir gece önceden suyla islatiyoruz ya bazilari onu sütle islatiyor. Hic gaz yapmiyormus o zaman

yine erken bırak ama mesela 4 olsun yada gidebildiğin yere kadar 2 diye git dayanamadığın yerde 4te bırakırsın canım

oyyy kıyamam ben ona minnak :) senin sütüde kapmış afiyet bal şeker olsun ona da :)

deneyeyim süt ile canımm
bakalım nasıl olacak az bir şey pişireyim bir ara

Kuru patlıcan biber ve domatesten güveç yapsan mükemnel oluyo hem deişik olur veya arpacık soğanla et sote yanına karnıbahar brokoli ve havuçtan garnitür yada gel ben sana içli köfte yapayım
canımm benim
bir gün oruç tutsak hep beraber
Paxartesiye ne dersin seninde reglin biter hep beraber tutalım olurmu

Kizlar yarin regaip kandili malum. Yarini ve sonraki günü niyetli gecirebiliriz. zinnia ama sen hastaydin sanirim cnm
Canım bana uyar ben zaten niyetim o şekilde başım tutmazsa bundan sonrada pazartesi perşembe isterseniz tutarız hem borcu olan varsa onu tutmuş olur benim 7 tane var

pazartesi güzel,
dinşemiş regl bitmiş evet pazar konuşalım buun

heee yapppp
saydıklarını yarı gözümle okuyommm
anammmm ne güzeller

bir de soğanlı bir şey yaptım demiştin dünkü menünde ekşili ney o

Kizlarrrr, iyisiniz di mi?

Dün denediğim bi tarifi sizlerle paylaşmak istedim...Yulaf kurabiyesi.un yok,yağ yok,şeker yok.cok leziz ve doyurucu..Çayın yanında süper gidiyor..

2 adet elma rendeleyip,içine
10 yemek kaşığı yulaf ezmesi, biraz süt..Bu karışımı 2 dk mikrodalgada döndürdüm,yulaflar şişti,sütü çekti..
1 tatlı kaşığı tarçın,
2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi,
1 pk vanilin,
1 çay kaşığı kakao..Ekledim,1 yumurta akı karistir , yağlı kağıt üzerine kaşıkla kurabiye gibi koy

,180 derece ısıtılmış fırına ver.12 dakikada pisti,çıkardım.icine ceviz de eklenebilir evde yoktu..Enfes oldu...Tatlı ihtiyacına,sabah çayın yanına rahatlıkla yenir afiyet olsun...

Çok lezzetli duruyor canım hemen kaydediyorum bunu en kısa zamanda yapıcam zaten canım sürekli tatlı istiyor :)

Çok lezzetli duruyor canım hemen kaydediyorum bunu en kısa zamanda yapıcam zaten canım sürekli tatlı istiyor :)
Buna biraz bal ya da pekmez de eklenebilir tatlı hale getirmek için ama kalorisi artar,ben gerek duymadım.daha tatlı olsun dersen 1 yemek kaşığı ilave edebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…