Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bunu yapacağım
tadı nasıl şeker istiyor mu hiç
mesela az şeker koysaydım muhteşemdi falan dedin mi
kıtır kurabiyelere benziyorr

Soğan salatası canım
1soğanı piyazlık doğra maydanoz dere otu 2dal marul ince kıy soğanın üzerine 1 yk salça bırak limon nar ekşisi ve 1tk zeytin yağı ekle soğanı ovala yeşillikleri ekle karıştır çok güzel oluyo tavsiye ederim reyhanda çok yakışıyo

Mükemnel görünüyo canım hemen ekliyorum foiavorilerime tarifi en kısa zamanda yapıcam canım nasıl geçiyo zamanın sen nasılsın güzelim

anladım kuzummm
da salça ve nar ekşisi noolacak
kalorisi yüksek onun
yoksa tazecik nar ekşim beni bekliyooo
kilo ver hadi beni ye diyee

anladım kuzummm
da salça ve nar ekşisi noolacak
kalorisi yüksek onun
yoksa tazecik nar ekşim beni bekliyooo
kilo ver hadi beni ye diyee
Canım nar ekşisi yerine limontuzu ekleyebilirsin canım salçayı azaltabilirsin yada hiç eklemeye bilşrsin dene bence bikere dene ev yapımıysa hiç bişey olmuyo canım

selaaaammmmm
nasılsınız canlar
ben bugün bi araba sürmüşüm asfalt ağladı beee her geçen gün daha iyi oluyorum. trafiği olan kavşakta 1 kez stop ettirdim sadece. 2 duba arasına park edebiliyom

zinnia kız kedinin evini döşemişsin resmen, bide beyaz eşya sarkıtsaydın şaka biyana allah razı olsun senden canımm:) orası nasıl biyer ki nasıl girmiş oraya kedicik.
no_name_ Kurabiyeler çok güzel görünüyor eline sağlık kuzum afiyetle ye. çok da akıllıca olmuş.
sempatik_kiz dün burdaydım kaçırmışsın:) keşke sınava gece çalışsaydın. son dakika çalışanlar daha çok akılda kalıyor.

Son düzenleme:
efferümmm sanaaaaaa

inan bilmiyorum atladı sanırım oraya sığındı doğum yapabilmek için

Sagol canim benim ben hazir yulaf kurabitesi aliyorum kitr kitr cokda guzeldi tatli istegimi azltiyor bu tarifini ekledim faavorilerime bir ara yaparim canim
hazır yulaf kurabiyesini içinde tadlandırıcılar şekerler ve koruyucular var.
Boşver onları
Bu tarife bayıldımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…