Üstü hafif sert içi yumuşacık.dun yaptık bugün hala dünkü gibi duruyor..Bilemedim ki,buzdolabinda saklanır.ben de ilk kez yaptim2 ölçü yapıp kavanozda saklasam ne kadar dayanır ki? Çabuk bayatlıycak gibi mi duruyor
Tamam canım akşam fırsatım olursa yaparım :)Buna biraz bal ya da pekmez de eklenebilir tatlı hale getirmek için ama kalorisi artar,ben gerek duymadım.daha tatlı olsun dersen 1 yemek kaşığı ilave edebilirsiniz..
bunu yapacağımKizlarrrr, iyisiniz di mi?
Dün denediğim bi tarifi sizlerle paylaşmak istedim...Yulaf kurabiyesi.un yok,yağ yok,şeker yok.cok leziz ve doyurucu..Çayın yanında süper gidiyor..
2 adet elma rendeleyip,içine
10 yemek kaşığı yulaf ezmesi, biraz süt..Bu karışımı 2 dk mikrodalgada döndürdüm,yulaflar şişti,sütü çekti..
1 tatlı kaşığı tarçın,
2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi,
1 pk vanilin,
1 çay kaşığı kakao..Ekledim,1 yumurta akı karistir , yağlı kağıt üzerine kaşıkla kurabiye gibi koy
,180 derece ısıtılmış fırına ver.12 dakikada pisti,çıkardım.icine ceviz de eklenebilir evde yoktu..Enfes oldu...Tatlı ihtiyacına,sabah çayın yanına rahatlıkla yenirafiyet olsun...
Eki Görüntüle 1974648
Soğan salatası canımpazartesi güzel,
dinşemiş regl bitmiş evet pazar konuşalım buun
heee yapppp
saydıklarını yarı gözümle okuyommm
anammmm ne güzeller
bir de soğanlı bir şey yaptım demiştin dünkü menünde ekşili ney o
Mükemnel görünüyo canım hemen ekliyorum foiavorilerime tarifi en kısa zamanda yapıcam canım nasıl geçiyo zamanın sen nasılsın güzelimKizlarrrr, iyisiniz di mi?
Dün denediğim bi tarifi sizlerle paylaşmak istedim...Yulaf kurabiyesi.un yok,yağ yok,şeker yok.cok leziz ve doyurucu..Çayın yanında süper gidiyor..
2 adet elma rendeleyip,içine
10 yemek kaşığı yulaf ezmesi, biraz süt..Bu karışımı 2 dk mikrodalgada döndürdüm,yulaflar şişti,sütü çekti..
1 tatlı kaşığı tarçın,
2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi,
1 pk vanilin,
1 çay kaşığı kakao..Ekledim,1 yumurta akı karistir , yağlı kağıt üzerine kaşıkla kurabiye gibi koy
,180 derece ısıtılmış fırına ver.12 dakikada pisti,çıkardım.icine ceviz de eklenebilir evde yoktu..Enfes oldu...Tatlı ihtiyacına,sabah çayın yanına rahatlıkla yenirafiyet olsun...
Eki Görüntüle 1974648
anladım kuzummmSoğan salatası canım
1soğanı piyazlık doğra maydanoz dere otu 2dal marul ince kıy soğanın üzerine 1 yk salça bırak limon nar ekşisi ve 1tk zeytin yağı ekle soğanı ovala yeşillikleri ekle karıştır çok güzel oluyo tavsiye ederim reyhanda çok yakışıyo
Allah razı olsun canım beniMevsimlerden roma Allah kabul etsin canım..
sempatik_kiz kolay gelsin,Allah yardımcın olsun sınavlarında
zinnia latiyya @Gunel huseyinli oinone27 @fatos87fatos hepinize kolaylıklar dilerim canlarrr
Canım nar ekşisi yerine limontuzu ekleyebilirsin canım salçayı azaltabilirsin yada hiç eklemeye bilşrsin dene bence bikere dene ev yapımıysa hiç bişey olmuyo canımanladım kuzummm
da salça ve nar ekşisi noolacak
kalorisi yüksek onun
yoksa tazecik nar ekşim beni bekliyooo
kilo ver hadi beni ye diyee
Şeker olsa daha güzel olurdu tabi.tatlimsi olmuş .bunu yapacağım
tadı nasıl şeker istiyor mu hiç
mesela az şeker koysaydım muhteşemdi falan dedin mi
kıtır kurabiyelere benziyorr
Çok şükür her şey yolunda cnmMükemnel görünüyo canım hemen ekliyorum foiavorilerime tarifi en kısa zamanda yapıcam canım nasıl geçiyo zamanın sen nasılsın güzelim
Çok sevimdim beni. Yerimede gez dolaş eğlen çoş canım benimmÇok şükür her şey yolunda cnm
yarsını şekerli yapiim :)Şeker olsa daha güzel olurdu tabi.tatlimsi olmuş .
tamam yapayım bunuCanım nar ekşisi yerine limontuzu ekleyebilirsin canım salçayı azaltabilirsin yada hiç eklemeye bilşrsin dene bence bikere dene ev yapımıysa hiç bişey olmuyo canım
Muz da koy içine çok yakışır.ezip koyabilirsinyarsını şekerli yapiim :)
Sagol canim benim ben hazir yulaf kurabitesi aliyorum kitr kitr cokda guzeldi tatli istegimi azltiyor bu tarifini ekledim faavorilerime bir ara yaparim canimMevsimlerden roma Allah kabul etsin canım..
sempatik_kiz kolay gelsin,Allah yardımcın olsun sınavlarında
zinnia latiyya @Gunel huseyinli oinone27 @fatos87fatos hepinize kolaylıklar dilerim canlarrr
anammm muz koyunca şekere gerek kalmazzMuz da koy içine çok yakışır.ezip koyabilirsin
efferümmm sanaaaaaaselaaaammmmm
nasılsınız canlar
ben bugün bi araba sürmüşüm asfalt ağladı beeeher geçen gün daha iyi oluyorum. trafiği olan kavşakta 1 kez stop ettirdim sadece. 2 duba arasına park edebiliyom
zinnia kız kedinin evini döşemişsin resmen, bide beyaz eşya sarkıtsaydın şaka biyana allah razı olsun senden canımm:) orası nasıl biyer ki nasıl girmiş oraya kedicik.
no_name_ Kurabiyeler çok güzel görünüyor eline sağlık kuzum afiyetle ye. çok da akıllıca olmuş.
sempatik_kiz dün burdaydım kaçırmışsın:) keşke sınava gece çalışsaydın. son dakika çalışanlar daha çok akılda kalıyor.
hazır yulaf kurabiyesini içinde tadlandırıcılar şekerler ve koruyucular var.Sagol canim benim ben hazir yulaf kurabitesi aliyorum kitr kitr cokda guzeldi tatli istegimi azltiyor bu tarifini ekledim faavorilerime bir ara yaparim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?