Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Malzemeleri aldım eve geçiyorum,akşam yulaflı lor peynirli çörek otlu poğaça yapacağım...Onu da şöyle planlıyorum: 10 kaşık yulaf ve sütü yine microdalgada 2 dk döndürüp soğuyunca 1 tam yumurta kiracağım, lor peynir,2 kaşık yoğurt,cörek otu ve nane koyacağım.birazda keten tohumu aldım ondan da koyup karıştırıp 1o dk pişireceğim..bu da şahane olacak özellikle kahvaltıda yumurtadan sikilanlar için

Yalnız kızlar bunlar poğaça gibi oluyor çıtır çıtır değil yani..O katkı maddesi olanlar çıtır oluyordur belki..Ya da ben sütle pişirince yumuşak oluyor ben yumuşak istediğim için böyle yapıyorum.

Bende içli köfte istiyom

Canım bana uyar ben zaten niyetim o şekilde başım tutmazsa bundan sonrada pazartesi perşembe isterseniz tutarız hem borcu olan varsa onu tutmuş olur benim 7 tane var
Cok güzel olur. Benimde borclarım var güya kışa girerken karar almiştım. Her pazartesi persembe tutacaktım. Ama bir kere bile tutamadım
Fakat bundan sonra tutalım.

Favorilere ekledim tatlim

mercimek unu ve nohut unu diye unlar çıkmış. fasulye de vardı galiba. onlarla köfte hatta pasta yapılabilir aslında ne dersiniz? buğsay unundan daha iyi sanki. gerçi artık nohut nercimeğin de gdo'lusu var ama..yada ithal..

kendi tarifini kendi yapıyor süpersin:)

Çok lezzetli olacakmış gibi duruyor :)

Tamam canım bekliyorum :) fırını çalıştırmışken ikisini de yapar atarım kenara :)
Bu arada yulaf değilde yulaf kepeğinden de olur dimi bunlar o un gibi ya
Olur sanırım onu bilmiyorum ki..Benimki eti yulaf ezmesi , tane tane..Un gibi olanı hiç görmedim..Ama daha güzel olur.sen sütle pişirme o halde azıcık süt koy tutsun diye bence..Benim yulaflar tane tane sert,yumuşasin diye süt ile pisiriyorum 2 dk

Kizlar anneanneme gitmedwn once kuafore ugradim kaşımı aldirmak icin kuafördeki arkadaşım 2 aydir platese gidiyordu. Kızda müthis bir incelme var. Kilo vermedim diyor ama rahat 2 beden incelmis. Müthişdi. Sinavlar biter bitmez bende baslayacagim platese

plates eve inceltiyor
bir arkadaşım doğum yapmamıştı gerçi
göbği vardı minik
ne kadar zayıdflarsa zayıflasın gitmezdi o göbek
sonra pltaes yaptı ve kayboldu
ben jillian'a takılacağım biraz.
bakalım neler olacak
bende ki göbeaaa görseniz kaçarsınız laaaaa

Ay kizlar oldum bacaklarim sanki yaniyor 8 km yurudum.
4 katadan merdivenleri 8 kez indim cikdim nefes nefese kaldim simdi dusda alcam kizlar ne dersiniz yarin bir tartiya cikayimmi ya 1 hafta kecsin tartilayim ne dersiniz.
Bu defa kararliyim tam qaz devam ediyorum amma tartida esiklme gormemekden korkuyorkuyorum.bana bir akil verin

Anneannem akşam yemegi icin mercimekli köfte yapmış bizi çağırdı. Evde yemeğimde yoktu cok iyi oldu
Kiz ben de pilates yapiyorum bak bende aylardir ayni kiloda olmama ragmen beni kim gorse diyo kiz ne kadar zayiflamisin sen incelmisen diyorum hayir kilo vermemisem amma kim gorse diyo sikilasmisan gercekden pilatesin faydasi var ozde cok.su sisesin doldurmusam bende onunla agrlik da calisiyorum.
lastikde almisam pilates topumda var vaxtim oldukca 20
30 dakka yapiyorum pilates

1 hafta sonra tartil tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…