- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Hurmada olur canım şeker niyetine hem besin degeri yüksek şekerlide üstelikMuz da koy içine çok yakışır.ezip koyabilirsin
Vesile olalım canım birbirimize tutalım borçlarıBende içli köfte istiyom
Cok güzel olur. Benimde borclarım var güya kışa girerken karar almiştım. Her pazartesi persembe tutacaktım. Ama bir kere bile tutamadım
Fakat bundan sonra tutalım.
Favorilere ekledim tatlim
Yaaaa muhyeşem görünüyo gel beni ye diyo elimi uzatıp alasım geldi resmen afiyet olsun canım nasıl olmuş tadı hemen yutmasaydın tadını çıkarsaydınEki Görüntüle 1974737
Bunlarda lorlu çörekotu naneli...Tuzlu sevdiğimden midir nedir bu çok daha güzel oldu kızlar.ayni tarif ettiğim gibi yaptım..Her gün yaparım artık hem tuzlu hem de tatlı,coook guzellerrrroinone27 zinnia
Çok lezzetli canım ben peynirli olanı daha çok sevdim, poğaça gibi olmusYaaaa muhyeşem görünüyo gel beni ye diyo elimi uzatıp alasım geldi resmen afiyet olsun canım nasıl olmuş tadı hemen yutmasaydın tadını çıkarsaydın
Aynen canım yap ye bol bol , sut,yulaf hep tükettiğimiz şey zaten.yag yok,un yok,şeker yok daha ne olsunno_name_ 2 ay sonunda canim bisiii cekiyo diyodummmm ama nee diyodum dun
su an resmen sekerli olan8ndan 1 tabak yerimmmmm
muhtesemmm gorunuyor dostummmmm
Oyy eline sağlık müthiş duruyor afiyet olsun canım :) dereotum yok kalmadı yarın alaym da en kısa zamanda deniycem. Yılaf kepeği büyük marketlerde var carrefour migros gibi un gibi ince undam biraz daha iri taneli. Dukan diyeti yaparken onunla genelde krep yapardım ekmek, fincan kek, lahmacun bile yapmışlığım vardır ondan :) bi arada onu dene belki seversin canımEki Görüntüle 1974737
Bunlarda lorlu çörekotu naneli...Tuzlu sevdiğimden midir nedir bu çok daha güzel oldu kızlar.ayni tarif ettiğim gibi yaptım..Her gün yaparım artık hem tuzlu hem de tatlı,coook guzellerrrroinone27 zinnia
Biraz daha bekle öyle tartıl kuzum daha iyi olur hem toplu verince daha mutlu oluyor insanAy kizlaroldum bacaklarim sanki yaniyor 8 km yurudum.
4 katadan merdivenleri 8 kez indim cikdim nefes nefese kaldim simdi dusda alcam kizlar ne dersiniz yarin bir tartiya cikayimmi ya 1 hafta kecsin tartilayim ne dersiniz.
Bu defa kararliyim tam qaz devam ediyorum amma tartida esiklme gormemekden korkuyorkuyorum.bana bir akil verin
Afiyet olsun canım şu jillianı biraz baktım yapmaya çalıştım süper ama başımı ağrıtdı biraz daha zamana ihtiyacım var onu yapmak için kadın mükemmelMenum
08.00 yarim yumrta 10 zeytin 1 kk peynir
12.00 3 kofteli marul maydanoz salatasi 1 bardak sutlu ayran 1/2 susamsiz simit
20.30 1 lt sutlu ayran 1 kofte 1/2 susamsiz simit
su 6lt
Spor 4 km yuruyus 30 dk jillian level 1 10. Gun
Ellerine sağlık canım eksik mazemeleri alıp hemen denemek istiyorum ikisinideÇok lezzetli canım ben peynirli olanı daha çok sevdim, poğaça gibi olmus
Afiyet olsun canımSabah
1 yumurta 1 dilim buğday ekmeği biraz peynir ve zeytin
Öğlen
Kuru fasülyeli salata yarım kase mercimek çorbası
Öğleden sonra
Yoğurtlu yulaflı elmalı tarçınlı karışım 3 kaşık kadar
Akşam
Tavuk ve yoğurt
Çok geçmiş olsun canım rabbim şafi adıyla şifa versin babacına sanada geçmiş olsun baş ağrısını çeken bilir canım sıkma canınıBugün çok zor bigün geçirdim ama bitti çok şükür , babam ufak bi ameliyat oldu ve ben yanına gidemedim narkozdan ayılırken beni sayıklamış niye gelmedn kızım niye bırakıp gittin kızım diye içim parçalandı, üzüldüm ağladım ağladım sonra başıma bi ağrı girdi yavaş yavaş arttı akşam katlanılmaz boyuta ulaştı bide üzerine akşam üstü başım hem dönüyordu hem midem bulanıyordu o yüzden yürüyüşte yapmadım suda içmedim eve gelince de 1 saat uyumuşum. Eşim uyandırdı yemek yemem için. Yarın daha fazla yürümeyi planlıyorum.
Hepinize iyi geceler kızlar :)
Allah kabul etsin kuzummm.Menüm
Akşam
1 tabak kiraz yapragı köftesi bol soslu 2 çatal kadayıf tatlısı
Bu saate kadar 4ltsu
Sahurda
1tabak daha köfte 1küçük saç böregi ıspanaklı 1 türk kahvesi
CanimmmBugün çok zor bigün geçirdim ama bitti çok şükür , babam ufak bi ameliyat oldu ve ben yanına gidemedim narkozdan ayılırken beni sayıklamış niye gelmedn kızım niye bırakıp gittin kızım diye içim parçalandı, üzüldüm ağladım ağladım sonra başıma bi ağrı girdi yavaş yavaş arttı akşam katlanılmaz boyuta ulaştı bide üzerine akşam üstü başım hem dönüyordu hem midem bulanıyordu o yüzden yürüyüşte yapmadım suda içmedim eve gelince de 1 saat uyumuşum. Eşim uyandırdı yemek yemem için. Yarın daha fazla yürümeyi planlıyorum.
Hepinize iyi geceler kızlar :)
Evet kuzummmAfiyet olsun canım şu jillianı biraz baktım yapmaya çalıştım süper ama başımı ağrıtdı biraz daha zamana ihtiyacım var onu yapmak için kadın mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?