Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Yaaaa muhyeşem görünüyo gel beni ye diyo elimi uzatıp alasım geldi resmen afiyet olsun canım nasıl olmuş tadı hemen yutmasaydın tadını çıkarsaydın

Menum
08.00 yarim yumrta 10 zeytin 1 kk peynir
12.00 3 kofteli marul maydanoz salatasi 1 bardak sutlu ayran 1/2 susamsiz simit
20.30 1 lt sutlu ayran 1 kofte 1/2 susamsiz simit
su 6lt

Spor 4 km yuruyus 30 dk jillian level 1 10. Gun

Oyy eline sağlık müthiş duruyor afiyet olsun canım :) dereotum yok kalmadı yarın alaym da en kısa zamanda deniycem. Yılaf kepeği büyük marketlerde var carrefour migros gibi un gibi ince undam biraz daha iri taneli. Dukan diyeti yaparken onunla genelde krep yapardım ekmek, fincan kek, lahmacun bile yapmışlığım vardır ondan :) bi arada onu dene belki seversin canım

Biraz daha bekle öyle tartıl kuzum daha iyi olur hem toplu verince daha mutlu oluyor insan

Sabah
1 yumurta 1 dilim buğday ekmeği biraz peynir ve zeytin
Öğlen
Kuru fasülyeli salata yarım kase mercimek çorbası
Öğleden sonra
Yoğurtlu yulaflı elmalı tarçınlı karışım 3 kaşık kadar
Akşam
Tavuk ve yoğurt

Bugün çok zor bigün geçirdim ama bitti çok şükür , babam ufak bi ameliyat oldu ve ben yanına gidemedim narkozdan ayılırken beni sayıklamış niye gelmedn kızım niye bırakıp gittin kızım diye içim parçalandı, üzüldüm ağladım ağladım sonra başıma bi ağrı girdi yavaş yavaş arttı akşam katlanılmaz boyuta ulaştı bide üzerine akşam üstü başım hem dönüyordu hem midem bulanıyordu o yüzden yürüyüşte yapmadım suda içmedim eve gelince de 1 saat uyumuşum. Eşim uyandırdı yemek yemem için. Yarın daha fazla yürümeyi planlıyorum.

Hepinize iyi geceler kızlar :)

Menum
08.00 yarim yumrta 10 zeytin 1 kk peynir
12.00 3 kofteli marul maydanoz salatasi 1 bardak sutlu ayran 1/2 susamsiz simit
20.30 1 lt sutlu ayran 1 kofte 1/2 susamsiz simit
su 6lt

Spor 4 km yuruyus 30 dk jillian level 1 10. Gun
Afiyet olsun canım şu jillianı biraz baktım yapmaya çalıştım süper ama başımı ağrıtdı biraz daha zamana ihtiyacım var onu yapmak için kadın mükemmel

Çok geçmiş olsun canım rabbim şafi adıyla şifa versin babacına sanada geçmiş olsun baş ağrısını çeken bilir canım sıkma canını

Menüm
Akşam
1 tabak kiraz yapragı köftesi bol soslu 2 çatal kadayıf tatlısı
Bu saate kadar 4ltsu
Sahurda
1tabak daha köfte 1küçük saç böregi ıspanaklı 1 türk kahvesi

Canimmm
babana sifa versin rabbim.
en kisa surede git yanina al gonlunu
hem sana hem ona iyi gelir

Afiyet olsun canım şu jillianı biraz baktım yapmaya çalıştım süper ama başımı ağrıtdı biraz daha zamana ihtiyacım var onu yapmak için kadın mükemmel
Evet kuzummm
biraz daha az kilolu olmak lszim
ben aktif spor yapan oldugum halde kardiyolarda yani kosma ziplama zorlaniyorum.
dun 10 kg zayif olsam cok rahat yspilir fedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…