Canim babana acil şifa dileyirem babalar kizlar icin bir baskadir o guzden uzgunlugunu anliyorum canim sen canini sikma iyi olcak insallahBugün çok zor bigün geçirdim ama bitti çok şükür , babam ufak bi ameliyat oldu ve ben yanına gidemedim narkozdan ayılırken beni sayıklamış niye gelmedn kızım niye bırakıp gittin kızım diye içim parçalandı, üzüldüm ağladım ağladım sonra başıma bi ağrı girdi yavaş yavaş arttı akşam katlanılmaz boyuta ulaştı bide üzerine akşam üstü başım hem dönüyordu hem midem bulanıyordu o yüzden yürüyüşte yapmadım suda içmedim eve gelince de 1 saat uyumuşum. Eşim uyandırdı yemek yemem için. Yarın daha fazla yürümeyi planlıyorum.
Hepinize iyi geceler kızlar :)
Aminnn canimmGunaydin kizlar gunun guzeliklerle dolu gun olsun rabbim hepinizin canin sag eylesin gunu guzel baslayib guzelde bitirelim azmimiz dahada artsin .
Ben bu sabah limon sirke ilik su icdim.
Sogan kurumu icdim simdiye kadar yapdiklarim bu
Çok geçmiş olsun canım rabbim şafi adıyla şifa versin babacına sanada geçmiş olsun baş ağrısını çeken bilir canım sıkma canını
Canimmm
babana sifa versin rabbim.
en kisa surede git yanina al gonlunu
hem sana hem ona iyi gelir
Geçmş olsun canım arkadaşın ilaç yazıcaktı işe yaramadımıBogazim kotu
gece 22 de sizdim
1.30 da uyandim dolandim durdum.
ant almak zorundayim.
viks vs surecegim birazdan.
Günaydın canım afiyet olsun :)Gunaydin kizlar gunun guzeliklerle dolu gun olsun rabbim hepinizin canin sag eylesin gunu guzel baslayib guzelde bitirelim azmimiz dahada artsin .
Amin canım inşallah. Zaten daha iyiymiş dn 5-6 kere aradım hastaneden de çıktı ama narkozun etkisiyle beni sayıklaması beni bitirdi burdaCanim babana acil şifa dileyirem babalar kizlar icin bir baskadir o guzden uzgunlugunu anliyorum canim sen canini sikma iyi olcak insallah
Valla doğru söylüyorsun canım maşallah o kadar sürede bir sürü iş yapmışsınKadin olmak zor zenaat
620 de zor kalktim
bulasiklar oylecr duruyordu
makinayi bosalt doldur
kahvaltiyi hszirla
Kuzuyu kaldir saclari cok uzun tara ör
ortaligi toparla
Uclari bozulmus ojeleri cikart
kendine ogle yemegi ivin birsryler hszirla
kahvalti yap
Işe git...
yazdı ama ant lazım sanırım artıkGeçmş olsun canım arkadaşın ilaç yazıcaktı işe yaramadımı
mevsim geçişlerindeki hastalıklarda kötü oluyor dikkat et kendine
Günaydın dadlummmGuünayyydiiinnnn
Allah razı olsun canım amin dünü atlatdıktan sonra bugün kolay canımAllah kabul etsin kuzummm.
afiyet olsun
kolaylik versin
Ramazana kadar 10 kilo verirsin canım kadının mükemmel sıkılaştırıyo toparlanıyo vücut sen 2 beden daha ince görünürsün devam et 3 levelden oluşuyo 1 desin deilmi sen canım her bir leveli 1 ay yapıyosun diye hatırlıyorumEvet kuzummm
biraz daha az kilolu olmak lszim
ben aktif spor yapan oldugum halde kardiyolarda yani kosma ziplama zorlaniyorum.
dun 10 kg zayif olsam cok rahat yspilir fedim.
Viksi gece uyumadan ayagının altına sür çorap giy yat canım gün içinde sıcak bitki çayları tüket çok geçmiş olsun canım bu mübarek günün hürmetine rabbim hasta olan yada hastası olan herkese şifa versin inşallahBogazim kotu
gece 22 de sizdim
1.30 da uyandim dolandim durdum.
ant almak zorundayim.
viks vs surecegim birazdan.
Günaydın canın inşallah. Artar azim canımGunaydin kizlar gunun guzeliklerle dolu gun olsun rabbim hepinizin canin sag eylesin gunu guzel baslayib guzelde bitirelim azmimiz dahada artsin .
3 level evet canımmRamazana kadar 10 kilo verirsin canım kadının mükemmel sıkılaştırıyo toparlanıyo vücut sen 2 beden daha ince görünürsün devam et 3 levelden oluşuyo 1 desin deilmi sen canım her bir leveli 1 ay yapıyosun diye hatırlıyorum
Canım daha yenimi anladın kuzum kadın olmanın zorlugunu heray reglisi evlenmesi doğumu evi derli toplu tutması çocuklara koş yemek ütü çamaşır kaç parçaya bölünüyo bide çalışıyosan ayvayı yedinin resmi rabbim kolaylık versin inşallahKadin olmak zor zenaat
620 de zor kalktim
bulasiklar oylecr duruyordu
makinayi bosalt doldur
kahvaltiyi hszirla
Kuzuyu kaldir saclari cok uzun tara ör
ortaligi toparla
Uclari bozulmus ojeleri cikart
kendine ogle yemegi ivin birsryler hszirla
kahvalti yap
Işe git...
Günaydın canınHepinize günaydıııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?