Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canim babana acil şifa dileyirem babalar kizlar icin bir baskadir o guzden uzgunlugunu anliyorum canim sen canini sikma iyi olcak insallah

Kadin olmak zor zenaat
620 de zor kalktim
bulasiklar oylecr duruyordu
makinayi bosalt doldur
kahvaltiyi hszirla
Kuzuyu kaldir saclari cok uzun tara ör
ortaligi toparla
Uclari bozulmus ojeleri cikart
kendine ogle yemegi ivin birsryler hszirla
kahvalti yap
Işe git...

Canim babana acil şifa dileyirem babalar kizlar icin bir baskadir o guzden uzgunlugunu anliyorum canim sen canini sikma iyi olcak insallah
Amin canım inşallah. Zaten daha iyiymiş dn 5-6 kere aradım hastaneden de çıktı ama narkozun etkisiyle beni sayıklaması beni bitirdi burda

Valla doğru söylüyorsun canım maşallah o kadar sürede bir sürü iş yapmışsın
Benim uyku problemim var erken kalkamıyorum (çocuk yok diyede rahatım sanırm)
Ama yine de işe giderken yatak topla bulaşıktı çöplerdi 2 dk vaktim olmuyor

Evet kuzummm
biraz daha az kilolu olmak lszim
ben aktif spor yapan oldugum halde kardiyolarda yani kosma ziplama zorlaniyorum.
dun 10 kg zayif olsam cok rahat yspilir fedim.
Ramazana kadar 10 kilo verirsin canım kadının mükemmel sıkılaştırıyo toparlanıyo vücut sen 2 beden daha ince görünürsün devam et 3 levelden oluşuyo 1 desin deilmi sen canım her bir leveli 1 ay yapıyosun diye hatırlıyorum

Bogazim kotu
gece 22 de sizdim
1.30 da uyandim dolandim durdum.
ant almak zorundayim.
viks vs surecegim birazdan.
Viksi gece uyumadan ayagının altına sür çorap giy yat canım gün içinde sıcak bitki çayları tüket çok geçmiş olsun canım bu mübarek günün hürmetine rabbim hasta olan yada hastası olan herkese şifa versin inşallah

3 level evet canımm
her level 10 gün yapılıyor,
dün 1. level bitti ama ben cmt başlayacağım 2. levela

Evet kilo verilmediği halde beden küçülenler var,
bende 70 kg spor yapınca eski 65 kilom gibi oluyorum.
Bakalım neler olacak.

Canım daha yenimi anladın kuzum kadın olmanın zorlugunu heray reglisi evlenmesi doğumu evi derli toplu tutması çocuklara koş yemek ütü çamaşır kaç parçaya bölünüyo bide çalışıyosan ayvayı yedinin resmi rabbim kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…