Aminnn inşallah canımmViksi gece uyumadan ayagının altına sür çorap giy yat canım gün içinde sıcak bitki çayları tüket çok geçmiş olsun canım bu mübarek günün hürmetine rabbim hasta olan yada hastası olan herkese şifa versin inşallah
KAdınlar bu yüzden uzun yaşıyor sanırım.Canım daha yenimi anladın kuzum kadın olmanın zorlugunu heray reglisi evlenmesi doğumu evi derli toplu tutması çocuklara koş yemek ütü çamaşır kaç parçaya bölünüyo bide çalışıyosan ayvayı yedinin resmi rabbim kolaylık versin inşallah
Gripin yutabiliyosan yut ewe gidince yat terle canım iyce bak kötü olursan izin al canım dahada beter olmaEve gidip yatmak uyumak istiyorum.
Eğer toparlanamazsam eve gidince akşam doğruca yatıp uyuyacağım.
kuzumun yemeği de var şükür.
Atlatırsın canımm,Günaydın dadlummm
Allah razı olsun canım amin dünü atlatdıktan sonra bugün kolay canım
Mükemmel olacak Adriana lima gibi kadınsın maşallah3 level evet canımm
her level 10 gün yapılıyor,
dün 1. level bitti ama ben cmt başlayacağım 2. levela
Evet kilo verilmediği halde beden küçülenler var,
bende 70 kg spor yapınca eski 65 kilom gibi oluyorum.
Bakalım neler olacak.
ya sorma geçen cuma izin aldım, kendime ayıracaktım o günü işlerim vardı.Gripin yutabiliyosan yut ewe gidince yat terle canım iyce bak kötü olursan izin al canım dahada beter olma
Erkeklere göre daha güçlüler canım kadınlar ruhenKAdınlar bu yüzden uzun yaşıyor sanırım.
Ayakta durabilme mücadelesi,
Gripini iyi dein,Gripin yutabiliyosan yut ewe gidince yat terle canım iyce bak kötü olursan izin al canım dahada beter olma
Alemsin haaaMükemmel olacak Adriana lima gibi kadınsın maşallah
Her zaman böyle olmuyo canım senede 2 veya 3 kez atak şeklinde geçiyo oda uykusuzluk tetikliyo tv bilgisayar kitap okuma fazla yapamıyorum en fazla 10 15 dk tetikliyo bunlarAtlatırsın canımm,
ama yine tekrar edeyim, migrenine dikkat et lütfen.
Ağır geçiriyorsun
Rabbim kuzunada sanada şifa versin bidaha göstermesin canım benimde kendime zaman ayırayım deyip yada bişeye niyetlenirsem mutlaka ya misafir gelir ya başka bişey oluyoya sorma geçen cuma izin aldım, kendime ayıracaktım o günü işlerim vardı.
Ama maalesef kuzum rahatsızlandı
şimdide kendim kötüyüm.
Biliyorum canımmHer zaman böyle olmuyo canım senede 2 veya 3 kez atak şeklinde geçiyo oda uykusuzluk tetikliyo tv bilgisayar kitap okuma fazla yapamıyorum en fazla 10 15 dk tetikliyo bunlar
Canım bn sade gripin yutup yataga gömülüp terle atıyorum iyi geliyo sıcak bi duş ve çıkınca duştan bi bitki çayı ıhlamur kuşburnu gibiGripini iyi dein,
Gripinle limon mu karıştıryordum
unuttum yahu
fakat nurofen aldım yarım saat önce,
öğle arası yutayım gripin
Hadi çok yazma dinlen biraz,Rabbim kuzunada sanada şifa versin bidaha göstermesin canım benimde kendime zaman ayırayım deyip yada bişeye niyetlenirsem mutlaka ya misafir gelir ya başka bişey oluyo
Kızz fiziksel görünüm olarak diyorum yoksa senin eline su dökemez oAlemsin haaa
Adriana gibi olmak istemem
Kendim olayım yeter
sağlıklı dinç, akıllı huzurlu
o yeter bana kuzummmm
Kızz fiziksel görünüm olarak diyorum yoksa senin eline su dökemez o
Hamdolsun bundan sonrada olmaz inşallah canım benim stres yorgunluk tetikliyo baş agrısınıBiliyorum canımm
bende de var bir benzeri
Kulağıma vurur sağ gözüm kapanır.
İlk işe başladığım dönemler çok yoğundu,
Sol gözümde doğuştan tembellik var, 3numara bozuk fakat hiç bir şey işe yaramıyor.
çocukken farkedilip önlem alınması gerekiyormuş,
beni,m farketmem ünv de oldu maalesef.
onn için sol göz yorulunca sol tarafım iptal olurdu.
stres aşırı çalışma etkendi.
allah korurun uzun zamandır yok artık
Stres hepsi inanHamdolsun bundan sonrada olmaz inşallah canım benim stres yorgunluk tetikliyo baş agrısını
Benim çakiyi napıcam gözümü kırpmama izin vermiyo nasıl kapatayım özlemişim seninle konuşmayı çok şükür oruç beni etkilemiyo zaten kilo vercez diye aç yaşıyoz bari ibadet yerine geçsin mübarek günlerde boşuna aç kalmayalım pazartesi tutucanmı sende beraber tutalımHadi çok yazma dinlen biraz,
hem niyetlisin,
kapat gözlerini,
sonra yazarsın tekrar
Aynen güzelim dediğin gibi stres herşeye sebep al yut biran önce şifa bul güzelimStres hepsi inan
her hastalığın başı stres
buna inanıyorum artık ben.
Şu gripini alıp içeyim ben evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?