eğer iyi hissedersem düşünüyorum canımmBenim çakiyi napıcam gözümü kırpmama izin vermiyo nasıl kapatayım özlemişim seninle konuşmayı çok şükür oruç beni etkilemiyo zaten kilo vercez diye aç yaşıyoz bari ibadet yerine geçsin mübarek günlerde boşuna aç kalmayalım pazartesi tutucanmı sende beraber tutalım
Tamam canım düzenle bak iyi hissedersen durumun iyi olursa pazartesi tutarsın canım ben nasip olursa tutucam niyetim var bi sorun olmazsaeğer iyi hissedersem düşünüyorum canımm
tansiyon ilaçlarımı düzene koyayım pazar günüden,
sabah akşam alıyorum çünkü.
Sen çakiye de anne hasta biraz eğer dinlenmesine izin vermezsen daha çok hasta olur ve seninle hiiiç oynayamaz.
ama biraz izin verirsen çook güzel oyunlar oynayabiliriz
Tammm ısırmalık sıpaaa haaaaTamam canım düzenle bak iyi hissedersen durumun iyi olursa pazartesi tutarsın canım ben nasip olursa tutucam niyetim var bi sorun olmazsa
Söylüyorum tamam annecim di len diyo kanepeye uzanınca gelip göz kapaklarımı açıyo üzerime zıplıyo sıpamm
Ama rahatlatıyo bende inlerim hahahyy onlar ne anlar daha yüksek inle belki kalk git derler ewineYalnız ben hasta olunca çook komik oluyom haa,
rahmetli anneannem ve babaannem inlerlerdi hasta olunca,grip üşütme romatızma tarzı bir ağrı sıradında.
Oyyyyy falan gibi.
Aynı o şekilde inlerim ben de
Bir çeşit terapi gibi gelir bana.
Hem inler hem gülerim.
Şu an şirkette inliyom arada,
Koord. gelmiş
haahh başladı bizim kocca deliii yine diyor
Aminn,Kandilimiz mübarek olsun kizlar. Hastalara şifa diliyorum.
Az önce sinavdan ciktim. Eve geciyorum. Dün yapamadığim corbayi bugün iftara yapacagim. Aksam menude sadece corba olur yani.
Eve gitmem için onların demesine gerek yok kuzumm,Ama rahatlatıyo bende inlerim hahahyy onlar ne anlar daha yüksek inle belki kalk git derler ewinemüzik gibi gelsin onlara
Allah kabul etsin canım bu gece dualarında bizleride unutma canım sınav nasılKandilimiz mübarek olsun kizlar. Hastalara şifa diliyorum.
Az önce sinavdan ciktim. Eve geciyorum. Dün yapamadığim corbayi bugün iftara yapacagim. Aksam menude sadece corba olur yani.
Daha kötü olmazsın inşallah sıcak bitki çayları varsa iç yada sütEve gitmem için onların demesine gerek yok kuzumm,
izin evrağı doldurup çıkabilirim.
Ama daha kötü olurum belki yarın falan diye dayanıyorum.
Rabbim yardımcın olsun takma kafanı canım hayırlısıAmin cnm
50 alıcam yaaaaHoca 2 soru sormustu. 2. Soruda bir yeri yanlış yazmisim cözdügüm 2 sayfa bosa gitti. Kucucük bir hata yüzunden 100 alamayacagim.
Maliyet muhasebesiydi sinav
Aynen canım içte şifa bul inşallah yorma fala kendini ne getirdin yemek bugünkuşburnu+ekinezyalı bitki çayı+adaçayı karışık hazırladım içeceğim.
Tabii hepsi poşet çay.
Yapacak bir şey yok
Hiç yoktan iyidir.
oyyyyy ennn baba derslerden biridir,Amin cnm
50 alıcam yaaaaHoca 2 soru sormustu. 2. Soruda bir yeri yanlış yazmisim cözdügüm 2 sayfa bosa gitti. Kucucük bir hata yüzunden 100 alamayacagim.
Maliyet muhasebesiydi sinav
Yemek sadece ayran hazırladım ve simit susamsızAynen canım içte şifa bul inşallah yorma fala kendini ne getirdin yemek bugün
Afiyet olsun canım paket gelince memleketden bayram havası oluyo evde. Ne çıkacak içinden diye kesesi dolu olsun babanınYemek sadece ayran hazırladım ve simit susamsız
sabah kahvaltıyı da zor yaptım.
Canım babacığım koli göndermiş,
tabii çocukluğumun simitlerinden susamsız simit olmazsa olmazzz.
çokk severim onu yiyeceğim inşallah.
aminnn canımmAfiyet olsun canım paket gelince memleketden bayram havası oluyo evde. Ne çıkacak içinden diye kesesi dolu olsun babanın
Amin canım benimaminnn canımm
Allahım yokluğunu göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?