Senin bu patronun kimse aynı benim eşim gibi.Patronum sabahtan beri yarım saat sonra çıkıcam diyo o yarım saat onun için gelmedi sanırım gidemedi.
O burdayken de çok geriliyorum, normalde çıkar giderdi kaldı ofiste.
Sorma kuzu yaa bi değişik adam. Müşteri geliyor. Ben satış elemanı değilim muhasebeciyim herşeyide bilmiyorum. Kimse yokken bakıyorum yapamayacağım bişeyse arıyorum 10 dk ya ordayım beklet diyor. 1 saat müşteriyi ofiste bekletmeye çalışıyorum. İnsanlar otururken sıkılıyor çay kahve bi yere kadar artık sohbet ortamı açılıyor. Dün birisiyle yarım saat siyaset konuşmuşuz ki konu oraya gelene kadar da iş güç nasıllar kriz nolacaklar falan var birde.Senin bu patronun kimse aynı benim eşim gibi.
Yarım saate oradayım der 2 saat sonra gelir,
zaman mefhumu yoktur,
Çok zor alıştım 15 senede
önceden deli olurdum.
Önemli olan düzelmesi becerklim benimKlavya takıldı bir an harfleri yazmadı vs. kablosuz klavye pili mi bitti dedim yok ışığı yanıyor.
ne olduğunu anlamadım,
düzelttim sonra nasıl düzelttim onu da bilmiyorum gerçi
Gönlüne göre bir iş bulana kadar elindeki en iyisidir canımm.Sorma kuzu yaa bi değişik adam. Müşteri geliyor. Ben satış elemanı değilim muhasebeciyim herşeyide bilmiyorum. Kimse yokken bakıyorum yapamayacağım bişeyse arıyorum 10 dk ya ordayım beklet diyor. 1 saat müşteriyi ofiste bekletmeye çalışıyorum. İnsanlar otururken sıkılıyor çay kahve bi yere kadar artık sohbet ortamı açılıyor. Dün birisiyle yarım saat siyaset konuşmuşuz ki konu oraya gelene kadar da iş güç nasıllar kriz nolacaklar falan var birde.
Bende öyle insanlara surat asan kendi halinde biri değilim ama bu durumdan da hoşlanmıyorum açıkcası.
Allah kolaylık versin canım ekmek parası işte kim severek yapıyoki işi pek nadirdir inşallah en kısa sürede daha iyibir iş fırsatı çıkar karşınaSorma kuzu yaa bi değişik adam. Müşteri geliyor. Ben satış elemanı değilim muhasebeciyim herşeyide bilmiyorum. Kimse yokken bakıyorum yapamayacağım bişeyse arıyorum 10 dk ya ordayım beklet diyor. 1 saat müşteriyi ofiste bekletmeye çalışıyorum. İnsanlar otururken sıkılıyor çay kahve bi yere kadar artık sohbet ortamı açılıyor. Dün birisiyle yarım saat siyaset konuşmuşuz ki konu oraya gelene kadar da iş güç nasıllar kriz nolacaklar falan var birde.
Bende öyle insanlara surat asan kendi halinde biri değilim ama bu durumdan da hoşlanmıyorum açıkcası.
İşte çok rahatım burda diye de sesimi çıkartmıyorum. Çok yoğun bir yer değil. Biraz ofis açık kalsın mantığındalar genelde de 1-2 saat durup çıkıyorlar rahat ediyorum. Ama bazen de oluyor ki o 2 saatte beni çileden çıkartıyor, gerginse sinirliyse bağırıyorsa gözlerimi büyütüp büyütüp konuşuyormuşum sinirlendiğimde anlıyorda yani kızdığımı bozulduğumu yine aynı yine aynıGönlüne göre bir iş bulana kadar elindeki en iyisidir canımm.
Fakat dünya üzerinde sevdiği işi dertsiz tasasız yapan insan sayısı çok az be kuzummm
Aslında burda çalışırken iş bulmam çok zor kuzum ancak çıktıktan sonra bakabilirim o yüzden bende gittiği yere kadar gitsin diyorum :)Allah kolaylık versin canım ekmek parası işte kim severek yapıyoki işi pek nadirdir inşallah en kısa sürede daha iyibir iş fırsatı çıkar karşına
Allah sabır versin dayanma gücü versin canım o zaman ne yemek getirdin bugün. CanımAslında burda çalışırken iş bulmam çok zor kuzum ancak çıktıktan sonra bakabilirim o yüzden bende gittiği yere kadar gitsin diyorum :)
Ellerine sağlıkkk şimdiden canımm benimmmKızlar eşim iş yerinde arkadaşlarına baklava yapıcam dua edin rast gelsin inşallah fazla yapıcam komşularada dagıtayım yemek isteyen buyursun gelsin canlar
Ton balıkla salata getirdim canım ama yiyemedim daha karıştırıp yiycem birazdanAllah sabır versin dayanma gücü versin canım o zaman ne yemek getirdin bugün. Canım
Eline sağlık canım çok çok kolay gelsinKızlar eşim iş yerinde arkadaşlarına baklava yapıcam dua edin rast gelsin inşallah fazla yapıcam komşularada dagıtayım yemek isteyen buyursun gelsin canlar
Evet canım finaller, hafta sonu bitiyor. Çok güzel görünüyorKandiliniz mübarek olsun kizlarrr, şansıma regl oldum bugün
zinnia geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
oinone27 canım babana acil şifalar dilerim,biran önce iyileşir inşallah
Mevsimlerden roma neyyyy baklava miiii ?
Gunel huseyinli latiyya iyisiniz di mi canlar?
sempatik_kiz kolay gelsin canım,çok mu daha sınavlar?Finaller mı bunlar?
Bu ara şu kurabiye işine taktım kafayı,bugün yulaf kepegi ile yaptım güzel oldu ekmek gibi oldu.ikisi de birbirinden oldukça farklı...kepekle tam ekmek lezzetinde.. daha doyurucu sankibu da fotosu..
Eki Görüntüle 1975042
Görüşürüz canlarrrrr....
İyi hadi az kalmış..Evet canım finaller, hafta sonu bitiyor. Çok güzel görünüyor
Sagol canimmmmmKandiliniz mübarek olsun kizlarrr, şansıma regl oldum bugün
zinnia geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
oinone27 canım babana acil şifalar dilerim,biran önce iyileşir inşallah
Mevsimlerden roma neyyyy baklava miiii ?
Gunel huseyinli latiyya iyisiniz di mi canlar?
sempatik_kiz kolay gelsin canım,çok mu daha sınavlar?Finaller mı bunlar?
Bu ara şu kurabiye işine taktım kafayı,bugün yulaf kepegi ile yaptım güzel oldu ekmek gibi oldu.ikisi de birbirinden oldukça farklı...kepekle tam ekmek lezzetinde.. daha doyurucu sankibu da fotosu..
Eki Görüntüle 1975042
Görüşürüz canlarrrrr....
Bunu sütle pişirmedim,un gibi zaten.biraz süt 2 YK yoğurt koydum.digerleri aynı.1 yumurta var..bol lor,çörekotu,nane,maydanoz ve yarım pk kabartma tozu koydum buna.birazda yulaf ezmesi ilave ettim yinedeSagol canimmmmm
Bunu nssil yaptin
corek otlu ile ayni mi
Kiz ellerine salik olsun nus olsun sana bacim evde yulaf az kalmis bir ara bende yaparim insallah.İyi hadi az kalmış..
Yapın vallahi yapıp yapıp buzluga atacağım.bu sabah 2 tane poğaça, biraz lor ve domates yedim ve yeşilcay içtim bu saate kadar tok tuttu...
Saol bebeğim,yap mutlaka çok doyurucu ve güzel oluyor..Esin,kızlar bile yiyebilirKiz ellerine salik olsun nus olsun sana bacim evde yulaf az kalmis bir ara bende yaparim insallah.
Canim bende iyiyim diyetle sporla basimi katiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?