- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 39
Canim bak su aralar girib once yazilanlari okuyamiyorum sen kendi evine dondunmuSaol bebeğim,yap mutlaka çok doyurucu ve güzel oluyor..Esin,kızlar bile yiyebilir
Sağol canım teşekkür ederim. Seninde kandilin mübarek olsun.Kandiliniz mübarek olsun kizlarrr, şansıma regl oldum bugün
zinnia geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
oinone27 canım babana acil şifalar dilerim,biran önce iyileşir inşallah
@Mevsimlerden roma neyyyy baklava miiii ?
@Gunel huseyinli @latiyya iyisiniz di mi canlar?
sempatik_kiz kolay gelsin canım,çok mu daha sınavlar?Finaller mı bunlar?
Bu ara şu kurabiye işine taktım kafayı,bugün yulaf kepegi ile yaptım güzel oldu ekmek gibi oldu.ikisi de birbirinden oldukça farklı...kepekle tam ekmek lezzetinde.. daha doyurucu sankibu da fotosu..
Eki Görüntüle 1975042
Görüşürüz canlarrrrr....
Bende alıcam onu aklımda bi aktar falan görürsem :)Kizlar gercekden silerde alib bir deneyin ciha tohmu cok tok tutuyor tattda ben duwunuyorumno_name_ yapdigi kurabiyeden yapanda icine bende coha tohmu ve ketek tohmu atarim
Canim bak su aralar girib once yazilanlari okuyamiyorum sen kendi
Canim bak su aralar girib once yazilanlari okuyamiyorum sen kendi evine dondunmu
evine dondunmu
Dün keten tohumu koydum canım içine ben deKizlar gercekden silerde alib bir deneyin ciha tohmu cok tok tutuyor tattda ben duwunuyorumno_name_ yapdigi kurabiyeden yapanda icine bende coha tohmu ve ketek tohmu atarim
Ama yulaf ezmesi daha lezzetli oluyor,bu ekmek gibi oldu kepekleSağol canım teşekkür ederim. Seninde kandilin mübarek olsun.
Çok lezzetli gözüküyor :))
Yulaf kepeğiyle yapmak daha kolay dimi kepekle yapılan 100lerce tarif biliyordum bi aralar aklında bulunsun krepti kekti köfteydi çok lezzetli oluyor undan bi farklı yok :)
Ezmeyle denemedim canım deniycem ama bunla da yapmak şekillendirmek kolay oluyor ara ara ikisinden de yapılabilir sanırımAma yulaf ezmesi daha lezzetli oluyor,bu ekmek gibi oldu kepekle
ne var evde pişirebileceğinAkşama çorba yapacaktım. Ama canım başka birşeyler istiyor. Ne istediğinide çözemedimzinnia senin gibiyim şu anda
Acaba akşam ne pişirsem
ne var evde pişirebileceğin
kavurma çekti canım benim
soğanlı sarımsaklı sebzelerin kavrulması mesela
Kiz allah uzun omur nasib etsin annene bak simdi gozlerim doldu okurken benim annemle aramda mesafeler var yilda bir kec yada iki kez gore biliyorum.Dolapta yeşillik, domates, salatalık dışında bir şeyde yok yaa. Üstelik o kadarda halsizimki. Ama annem geldi. O şipşak halleder artık. Sanırım o da buzluktan kavurma çıkaracak. Yanınada salata ayran yaparız.
Siz anneler hep aynı şeyleri düşünüyorsunuz.
Annemi çok seviyorum ya. Bazen bir şey isterim "O yok bu yok, nasıl yapayım" der. "Ya da o şimdi olacak iş mi?" der. Sen annesin sen yaparsın diyorum. Gerçektende yarım saat geçmeden yapıyor. Her sorunum o devreye girdiği an kayboluyor.
Eli öpülesi insanlarsınız
Ahhh canımmDolapta yeşillik, domates, salatalık dışında bir şeyde yok yaa. Üstelik o kadarda halsizimki. Ama annem geldi. O şipşak halleder artık. Sanırım o da buzluktan kavurma çıkaracak. Yanınada salata ayran yaparız.
Siz anneler hep aynı şeyleri düşünüyorsunuz.
Annemi çok seviyorum ya. Bazen bir şey isterim "O yok bu yok, nasıl yapayım" der. "Ya da o şimdi olacak iş mi?" der. Sen annesin sen yaparsın diyorum. Gerçektende yarım saat geçmeden yapıyor. Her sorunum o devreye girdiği an kayboluyor.
Eli öpülesi insanlarsınız
Heee spor kiiim biz kiiimm.Off kizalr 40 dakka oldu pilates yapiyorum
Bacaklarim simdi yaniyor sirf karin bacak calosdim simdide agirlik la calisdim kollarim icin .
Pilates calisdim dunde yapmisdim simdi karnim yaniyor
Offff gitsin kilolar yansin yaglar ....
Kizlar aaa hic siz spor yapmiyorsuzmu hic sporunuzu yazmiyorsunuz neden acaba sporiu aksatiryorsuzmu..
Canlarim bu aralar o kadar yogun oluyorum gelib yazib kaciyorum amma ogeriye donup okuyamoyorum nolur kusruma bakmayin insallah okurum bir ara bu aral birazcik sikintilarim cokdu vaxtim az oluyor opuyorum hepiniziHeee spor kiiim biz kiiimm.
Kız okusana yazdıklarımı okumadığın belli yazıp yazıp çıkıyorsun herhalde.
Kiz allah uzun omur nasib etsin annene bak simdi gozlerim doldu okurken benim annemle aramda mesafeler var yilda bir kec yada iki kez gore biliyorum.
Annemi ozledim ben dolub durmusdum senin yazini okuyunca bir patladim neyse annem uzakda olsunda sag salamet olsun neyse canim anenin ellerinden opuyorum
Bu söylediğin gerçekten çok doğru. Böyle haberlerde okuyoruz ya çocuğunu bırakıp kaçanlar, sokağa atanlar.... Bende hep derimki Rabbim evladı bile hakedene versin. Bu tarz haberler okudukça hep böyle dua ederim.Ahhh canımm
annen seni nasıl seviyor bir bilsennn,
gece uykunda seni nasıl seviyor,
aklına düştükçe gözleri nasıl yanarak doluyor,
ben gençken ilk evlendiğim yıllarda veya çocukken çok ağlardım,
daha doğrusu gözü yaşlı birisiydim, gerçi hala öyleyim ama o zamanlar gibi ağlamalr değil bu bahsettiğim.
Kızım doğduktan sonra asla beni ağlarken göremeyecek demiştim kendime,
ve hiç bir şey canımı acıtmıyor artık eskisi gibi.
Tek acım onun acısıdır Allahımm korusun.
Hep söylerim çocuk sevgisini kuzumdan sonra anladım diye,
Doğurmak değil ama olay
ona gerçekten anne baba olabilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?