Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Sağol canım teşekkür ederim. Seninde kandilin mübarek olsun.
Çok lezzetli gözüküyor :))
Yulaf kepeğiyle yapmak daha kolay dimi kepekle yapılan 100lerce tarif biliyordum bi aralar aklında bulunsun krepti kekti köfteydi çok lezzetli oluyor undan bi farklı yok :)

Bende size sevdiğim lahmacunu andıran yulaf kepekli bi tarif vereyim kızlar :)

2 yemek kaşığı yulaf kepeği,
2 adet yumurta,
2 yemek kaşığı yağsız kıyma,
2 yemek kaşığı soğan, baharatlar.

Yumurta beyazlarını bir çay kaşığının ucu kadar tuzla çırpın. Çırptıktan sonra içine yulaf kepeğini ekleyin ve çırpmaya devam edin. Soğanları ve kıymayı teflon tavada kavurun. Diğer bir yağsız tavada hazırladığınız karışımı (hamuru) ince bir şekilde yayın ve pişirin. Arkalı önlü pişirdikten sonra üzerine kıyma ve yumurta sarısını da ekleyin ve bir müddet daha pişirin.

Ama yulaf ezmesi daha lezzetli oluyor,bu ekmek gibi oldu kepekle

ne var evde pişirebileceğin
kavurma çekti canım benim
soğanlı sarımsaklı sebzelerin kavrulması mesela

Dolapta yeşillik, domates, salatalık dışında bir şeyde yok yaa. Üstelik o kadarda halsizimki. Ama annem geldi. O şipşak halleder artık. Sanırım o da buzluktan kavurma çıkaracak. Yanınada salata ayran yaparız.

Siz anneler hep aynı şeyleri düşünüyorsunuz.
Annemi çok seviyorum ya. Bazen bir şey isterim "O yok bu yok, nasıl yapayım" der. "Ya da o şimdi olacak iş mi?" der. Sen annesin sen yaparsın diyorum. Gerçektende yarım saat geçmeden yapıyor. Her sorunum o devreye girdiği an kayboluyor.

Eli öpülesi insanlarsınız

Kiz allah uzun omur nasib etsin annene bak simdi gozlerim doldu okurken benim annemle aramda mesafeler var yilda bir kec yada iki kez gore biliyorum.
Annemi ozledim ben dolub durmusdum senin yazini okuyunca bir patladim neyse annem uzakda olsunda sag salamet olsun neyse canim anenin ellerinden opuyorum

Off kizalr 40 dakka oldu pilates yapiyorum
Bacaklarim simdi yaniyor sirf karin bacak calosdim simdide agirlik la calisdim kollarim icin .
Pilates calisdim dunde yapmisdim simdi karnim yaniyor
Offff gitsin kilolar yansin yaglar ....
Kizlar aaa hic siz spor yapmiyorsuzmu hic sporunuzu yazmiyorsunuz neden acaba sporiu aksatiryorsuzmu..

Ahhh canımm
annen seni nasıl seviyor bir bilsennn,
gece uykunda seni nasıl seviyor,
aklına düştükçe gözleri nasıl yanarak doluyor,
ben gençken ilk evlendiğim yıllarda veya çocukken çok ağlardım,
daha doğrusu gözü yaşlı birisiydim, gerçi hala öyleyim ama o zamanlar gibi ağlamalr değil bu bahsettiğim.
Kızım doğduktan sonra asla beni ağlarken göremeyecek demiştim kendime,
ve hiç bir şey canımı acıtmıyor artık eskisi gibi.
Tek acım onun acısıdır Allahımm korusun.
Hep söylerim çocuk sevgisini kuzumdan sonra anladım diye,
Doğurmak değil ama olay
ona gerçekten anne baba olabilmek.

Heee spor kiiim biz kiiimm.
Kız okusana yazdıklarımı okumadığın belli yazıp yazıp çıkıyorsun herhalde.

Heee spor kiiim biz kiiimm.
Kız okusana yazdıklarımı okumadığın belli yazıp yazıp çıkıyorsun herhalde.
Canlarim bu aralar o kadar yogun oluyorum gelib yazib kaciyorum amma ogeriye donup okuyamoyorum nolur kusruma bakmayin insallah okurum bir ara bu aral birazcik sikintilarim cokdu vaxtim az oluyor opuyorum hepinizi

Amin cnm, Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah

Bu söylediğin gerçekten çok doğru. Böyle haberlerde okuyoruz ya çocuğunu bırakıp kaçanlar, sokağa atanlar.... Bende hep derimki Rabbim evladı bile hakedene versin. Bu tarz haberler okudukça hep böyle dua ederim.

Bugünkü menümüz belli oldu.
  • Bulgurlu yeşil mercimekli çorba (zaten dünden yapma iyetim vardı. 1 kase içerim)
  • kavurma (2 -3 kaşıkda ondan yerim, yağsız pişmişdi zaten)
  • soğan piyazı
  • ayran
Yarın yine niyetli olacağım için. Sahur için kendime sandviç hazırlarım. Bundan sonra ekmeği sadece kahvaltıda yiyeceğim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…