afiyet bal şeker olsunAmin cnm, Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah
Bu söylediğin gerçekten çok doğru. Böyle haberlerde okuyoruz ya çocuğunu bırakıp kaçanlar, sokağa atanlar.... Bende hep derimki Rabbim evladı bile hakedene versin. Bu tarz haberler okudukça hep böyle dua ederim.
Bugünkü menümüz belli oldu.
Yarın yine niyetli olacağım için. Sahur için kendime sandviç hazırlarım. Bundan sonra ekmeği sadece kahvaltıda yiyeceğim bende
- Bulgurlu yeşil mercimekli çorba (zaten dünden yapma iyetim vardı. 1 kase içerim)
- kavurma (2 -3 kaşıkda ondan yerim, yağsız pişmişdi zaten)
- soğan piyazı
- ayran
çok güel açmış kuzummmBen bu çiçeğe bayıldım ne kadar çabuk çiçeklendi daha açmayı bekleyen 10dan fazla tomurcugu var :)zinnia iyi ki tavsiyen sonucu almışım çuhamı eve gelir gelmez yanına koşuyorum :)
Yaa keşke hep açsa eylüle ekime kadar kalsa her rengini alırdım çok sevdimçok güel açmış kuzummm
canım 1 2 y daha çar sonra açmaz
ama yeşil yaprağı kalır,
sonra tekrar açar ama aylar sonra,
yıllık bitkidir çuha
2 renk daha alYaa keşke hep açsa eylüle ekime kadar kalsa her rengini alırdım çok sevdim
Anamm ne guzellerrSabah
1 dilim buğday ekmeği peynir zeytin ve süt
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
Mantar yemeği yoğurt ve yarım dilim buğday ekmeği
1 tanede kandil simiti yedim sonradano_name_ nın poğaçasını yaptım 2 tanede bundan yedim benimki çörek otlu değil, dere otlu lorlu oldu çok da lezzetli bunu sık sık yaparım artık tarif için teşekkürler canım bayıldım Eki Görüntüle 1975196
Menekşeyi sevmiyorum canım özel sebeplerden dolayı2 renk daha al
Menekse al
o hep acar
Kıyamam canım geçmiş olsun, kendini yorma yürüme bugünde dinlen iyiceYine iyi başlamadım sabaha,
halsiz ve boğazım kötü,
gün içinde toparlanacağım inşallah
kahvaltı bile istemedim canım
yanımda getirdim bir kaseye koyarak ne varsa
Sana da geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize, mevsim geçişleri zor oluyor. Ben koca kış hasta olmam bu aylarda illa yatarım.Hayırlı sabahlar kızlar
zinnia regli oldugun icinmi böylesin. Yoksa şifayı kaptınmı canım.
Bende pek iyi hissetmiyorum bugün kendimi. O yüzden bugün niyetlenemedim. Burazdan hem kendim icin hemde arkadasim icin bir sandvic hazirlayip cantama aticam. Sonrada dogru sinava.
Bugun 2 sinavim var. Tum gün okuldayim bu yüzden yazamayabilirim.
Canım geçmiş olsun ewe git dinlen çalışma bugün hazır fıstık okuldayken yat sende dinlenmeden atlatamazsınYine iyi başlamadım sabaha,
halsiz ve boğazım kötü,
gün içinde toparlanacağım inşallah
kahvaltı bile istemedim canım
yanımda getirdim bir kaseye koyarak ne varsa
Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlıkSabah
1 dilim buğday ekmeği peynir zeytin ve süt
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
Mantar yemeği yoğurt ve yarım dilim buğday ekmeği
1 tanede kandil simiti yedim sonradano_name_ nın poğaçasını yaptım 2 tanede bundan yedim benimki çörek otlu değil, dere otlu lorlu oldu çok da lezzetli bunu sık sık yaparım artık tarif için teşekkürler canım bayıldım Eki Görüntüle 1975196
Dikkat et canım sende mevsim geçişi herkes hastalanıyo sınavda başarılar canımHayırlı sabahlar kızlar
zinnia regli oldugun icinmi böylesin. Yoksa şifayı kaptınmı canım.
Bende pek iyi hissetmiyorum bugün kendimi. O yüzden bugün niyetlenemedim. Burazdan hem kendim icin hemde arkadasim icin bir sandvic hazirlayip cantama aticam. Sonrada dogru sinava.
Bugun 2 sinavim var. Tum gün okuldayim bu yüzden yazamayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?