Günaydın canım teşekkür ederim :)Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
Öncelikle sınavından 95 alman dileği ile...Hayırlı sabahlar kızlar
zinnia regli oldugun icinmi böylesin. Yoksa şifayı kaptınmı canım.
Bende pek iyi hissetmiyorum bugün kendimi. O yüzden bugün niyetlenemedim. Burazdan hem kendim icin hemde arkadasim icin bir sandvic hazirlayip cantama aticam. Sonrada dogru sinava.
Bugun 2 sinavim var. Tum gün okuldayim bu yüzden yazamayabilirim.
Açar hepsi canım,Menekşeyi sevmiyorum canım özel sebeplerden dolayı
yıldız çiçeği, alisyum ve ingiliz papatyası aldım bide petunya alıcam onlar açar mı yazın
Onun tohumunu alıp ektim annemde hep tohumdan ekerdi hatta ekmez bir önceki yılın tohumları toprakta bi anda fışkırırdı. Ama ben ekeli 20 günü geçti hiç bi kıpırtı yokAçar hepsi canım,
Ama mutlaka ipek çiçeği al,
deliriyor güneşte özellikle,
Hafta sonu buğday haşlayacağım, D diyet canavarının kurabiyesinden yapacağım, başkaaa düşüneyim yapacağım şte ne varsa...Dünkü menüm
Akşam 1 kase tarhana çorbası
1servis kaşığı kuru sebze kavurması (biber,patlıcan,fasulye,domates )
1 kasede bugday çorbası
Bekle birazOnun tohumunu alıp ektim annemde hep tohumdan ekerdi hatta ekmez bir önceki yılın tohumları toprakta bi anda fışkırırdı. Ama ben ekeli 20 günü geçti hiç bi kıpırtı yok
Tamam canım beklemedeyim bakalımBekle biraz
ben henüz hiç ekemedim,
bu haftasonu ekmem lazım,
Sana da geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize, mevsim geçişleri zor oluyor. Ben koca kış hasta olmam bu aylarda illa yatarım.
Sınavında da başarılar dilerim :)
Öncelikle sınavından 95 alman dileği ile...
regl bugün bitti gibi canım,
şifa kaptım rejim spor regl soğuk hepsi bir arada
en önemlisi stres, iş çok kötü kızlar,
sizlerle biraz olsun dağıtıryoum kafamı
Tesekkürler kızlar, simdi sınavdan ciktim. İdare ederdi diyelim. Diger sinavim 2 saat sonra. Bu arada kahvaltimi yapicamDikkat et canım sende mevsim geçişi herkes hastalanıyo sınavda başarılar canım
kahvaltılık ayran susamsız simit,Tamam canım beklemedeyim bakalım
bugün işe ne getirdin
Afiyet olsun canımkahvaltılık ayran susamsız simit,
ayran kaldı bitiremedim, simiti yedim, akşam yağmur yağmaz inşallah hava kapalı, yürümek istiyorum, her ne kadar çok iyi olmasam da,Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımmMd, oda arkadaşım, kankamm hepsi diyeyim ( tek kişi bu arada)
yemeğe çıkmıştı
siz bööle kıtır kurabiyeleri yapınca canım çekti
yanüü şekerli ama az şekerli kıtır kıtır üzümlü bir kurabiye istedi canım
mesaj attım ona
aradı şimdi satıcıya verdi telefonu adama iki saat tarif ettim.
üzümlü gevrek buldu getiriyoooooooo
Kendini iyi hissediyoran yürü tabi açılırsın ama kendinide yorma daha çok hasta olursan hiç bi işe yaramaz sonra kuzumayran kaldı bitiremedim, simiti yedim, akşam yağmur yağmaz inşallah hava kapalı, yürümek istiyorum, her ne kadar çok iyi olmasam da,
kumaş olan montum var üzerimde yağmur yağarsa korumaz.
incecik bir şey 2 parmağım eninde şimdi 2. yi lüplettim ve sizinle konuşuyodum içimdenAfiyet olsun canımm
Bende bu akşam tatlısını yapayım diye düşünüyordum keşke hazırını bulabilsemde bende alsam :)
güneş açtı şu an bulutlar dağıldı,Kendini iyi hissediyoran yürü tabi açılırsın ama kendinide yorma daha çok hasta olursan hiç bi işe yaramaz sonra kuzum
incecik bir şey 2 parmağım eninde şimdi 2. yi lüplettim ve sizinle konuşuyodum içimden
acaba kaç kaloridir laa bu diyeee
ama sen yap canımm
evde yapılmışıyla hiçç biri boy ölçüşemezzz
Bu akşam yapamıyca ama haftasonu aklımda sana da afiyet olsun canım arada kaçamaklar yapmak normal :)güneş açtı şu an bulutlar dağıldı,
minnaklara bakıorum ara ara,
anne kedi asla kalkmıyor yerinden altlarına almış onları sıcak tutmak için tabii
ama mama ve suyu bitiriyor ekliyorum.
daha gözleri açılmamış 3 tane gördüğüm kadarı ile minnaklarrrrrr
Kolay grlsin canım eşler evdeyken girmek zor oluyor. Yediklerinide bugün eritmişsindir akşamda biraz az yersin dengelenir :)Iyi aksamlar kizlar nolur kusra bakmayin bugun hic ugrayamadim.
Benim koca evde oldusa telfonumu isgal ediyor bugun is gucde cok oldu hic firsat bulamadim bir geleyim ne yapiyorsuz bakayim artik gece uzun uzun okurum yazilarinizi.
Kizlar busabahda diyetim yolunda gidiyordu amma ogle cocuklara hamurla yapilan bizlerin bir yemek tarci birsey var bence siz ona pisi diyorsuz.
Mayali hamur yogruruk icinede patates haslayib koyuyoruz sonra kizartiyoruz cokda lezzetli oluyo ayol kendimden kecdim ne kadar yediyimi bilmedim.
Neyse gelelim spora
Sabah 9 da 6 km yurudum.
Bugun hic oturmaya firsat bulamadim nasil yorgunum bir bilsez.
Aksamda firsatin bulub 20 daka falan yurumek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?