İyi yorulmuşsun bugğn canımmAyy ben bugün o kadar yoğundum ki bi ara beynim yandı heralde dedim. Bi ara bi baktım 3 telefonla aynı ands konuşuyorm bi yandan mail yazıyorum ve müşteri var. Hepsine nasıl yetiştim bilmiyorum teklif al teklif ver projeleri oku cevapla telefonlar gelen giden faturalar 3-4 saatte bittim resmen kendimi ofisten zor attım.
Akşamda apartmandan bi komşu çağırdı yeni evli ilk kez çağırıo şimdi pasta börek yapmıştır çok iradeli olmam lazım kendimi tutmalıyım bişey yemek istemiyorum yoksa kendime çok kızıcam
Canım kuruları yıkadım kaynar suya attım yumuşayıncaya kadar haşladım süzdüm biberi oatlıcanı fasulyeyi bir hasladım domatesi kaynar suda beklettim ama az suda o suyu kullandım geriHafta sonu buğday haşlayacağım, @diyet canavarının kurabiyesinden yapacağım, başkaaa düşüneyim yapacağım şte ne varsa...
canım kavurmayı ansıl yaptın, kuruları ıslattın önce sanırım sonra soğanla kavurdun mu?
AllahimmmEki Görüntüle 1975663 kızlar dün açtığım baklavam
Salata falan yoktu canım ama ben yememek için çok direndim azıcık tadına baktım çok küçük bir parça börek minik eklerin yarısını ve 2 tane lahana sarması yedim sadece akşamda o yüzden yemek yememiştimİyi yorulmuşsun bugğn canımm
salata vs varsa onlarda yemeye çalışsan
Maşallaaahh ellerine sağlıkEki Görüntüle 1975663 kızlar dün açtığım baklavam
Günaydın canımGunaydiinn
Günaydın canımmmGunaydin kizlar.
Tatlilarim nasilsiniz.
Ben bugun biraz yorgun idim gune oyandim amma bakdim nedense odem vardi goz altim biraz şişmişdi.
Ilik sirkeli su icdim
20 daka sonra sogan kurumu icdim.1 saat sonra yesil kahvemi icdim.
Yarim saat kecdi kahvaltim..
2 yumurta.
Siyah cay.
1 d kepek ekmek.
Marul dereotu kişniş maydonuz.
4 siyah 4 yeşil zeytin.
1 t k pekmez.
Ciha keten tohmu yogurt karisimi.
Kizalr ekmeyin yarsi kaldi yeyemedim tikandim.
Ayol cok sagol canim iyi hatirlatdin rezene papatya drmleyib iceyim ben sinirleri yatirdir eye duymuşum bende.Günaydın canımmm
Afiyet olsun çok spor yaptığın için vücudun halsiz kalmış olabilir ondan yorgun uyanmışsındır.
Çocuklarına da sinirlenme çocuk onlar kuzum çok gerginsen melisa çayı yada rezene çayı iç biraz yatıştırır seni
İç canım rahatlarsın hem karnın falan ağrıyorsa papatya çayı ona da çok iyi geliyor.Ayol cok sagol canim iyi hatirlatdin rezene papatya drmleyib iceyim ben sinirleri yatirdir eye duymuşum bende.
Kiz sanki uzerimden tiren kecib bence regil olcam sanirim .
Ben regil olanda haldan hala duşuyorum.
Regilim gecikdi.
Her ay duzenli 1 hafta sogan kuru icende her ay vaxtinda regil oluyorum amma ele ki icmedimse boyle cetin regil oluyorum.
Kizlar uzun zaman malice aldim ya vurulan iynelerin ilaclarin hec bir etgisin gormedim .
Amma allah razi olsun Ahmet marangi hoca sogan kurun dtv de dedi onu uyguladim yillardir faydasin gordum ben
Sogan suyu kadin orqanlarinin her terefine faydasi var canimbende kistde vardi eridi geddiİç canım rahatlarsın hem karnın falan ağrıyorsa papatya çayı ona da çok iyi geliyor.
Benim regllerimde hep ağrılı geçer papatya çayı biraz azaltıyor.
soğan kürünü ben iltihap için duymuştum hatta denedim bi ara ama tadını pek beğenmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?