Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Ayy ben bugün o kadar yoğundum ki bi ara beynim yandı heralde dedim. Bi ara bi baktım 3 telefonla aynı ands konuşuyorm bi yandan mail yazıyorum ve müşteri var. Hepsine nasıl yetiştim bilmiyorum teklif al teklif ver projeleri oku cevapla telefonlar gelen giden faturalar 3-4 saatte bittim resmen kendimi ofisten zor attım.

Akşamda apartmandan bi komşu çağırdı yeni evli ilk kez çağırıo şimdi pasta börek yapmıştır çok iradeli olmam lazım kendimi tutmalıyım bişey yemek istemiyorum yoksa kendime çok kızıcam

menüm
09,30 1 yumurta+2 kk peynir+6 zeytin+2 çeri+1 salatalık
13,00 1/2 lt ayran+1susamsız simit
15,30 2 üzümlü gevrek+1/2 lt ayran
20,15 1 susamsız simit+1 kk peynir

su 6 lt

spor: 4 km yürüyüş+30 dk jillian level1 10. gün

bu 2 gün simit yedim durdum haa

İyi yorulmuşsun bugğn canımm
salata vs varsa onlarda yemeye çalışsan

Canım kuruları yıkadım kaynar suya attım yumuşayıncaya kadar haşladım süzdüm biberi oatlıcanı fasulyeyi bir hasladım domatesi kaynar suda beklettim ama az suda o suyu kullandım geri
Bol soğan dogradım kavurdum kavrulunca salça. Az ekledim istediğin baharatlardan ekledim. Haşlanmış sebzeleri bekledim domatesi ekledim 5 dk hepsi özleşene kadar kavurdum servise hazır ben tereyagı ekledim kavururken

Hayırlı geceler kızlar kızlar bugün 3 tepsi börek açtım pert durumdaydım akşamda misafir geldi habersiz anca uzandım size bir bakayım dedim kendinize iyi bakın öpüldünüz canlar

Dünkü menüm akşam 1 kase buğday çorbası
1tabak kuru sebze kavurması
2dilim tatlı köşeydi küçük dilimler
1kk kadar tadımlık börek
Okadar açtım emek hakkı olsun demi ama

Eki Görüntüle 1975663 kızlar dün açtığım baklavam
Allahimmm
muhtesemmmmmmmm
Ben hazir baklava hic sevmem
isterse enn meshur marka olsun
agzima suremem
ama evde yapilan kiyirr kiyirr baklavaya bayilurimmmmm
bayramlarda memlekete gittigimde ki kurbanda benim nemlekete gideriz
Hiic tutmam yerimmmm.
bu fotodan goruluyor ki sen baklavayi muhtesem yapiyorsun

İyi yorulmuşsun bugğn canımm
salata vs varsa onlarda yemeye çalışsan
Salata falan yoktu canım ama ben yememek için çok direndim azıcık tadına baktım çok küçük bir parça börek minik eklerin yarısını ve 2 tane lahana sarması yedim sadece akşamda o yüzden yemek yememiştim

Hepinize günaydııııınnnn
Cumartesinin gelmiş olması yarım gün çalışıcam düşüncesi (oysa yine 3 e kadar) yarının tatil olması bugün çok enerjik uyanmama sebep oldu
Eşim rahatsızdı 2 gündür ağrısı vardı dün acile gitmiş bağırsaklarında iltihap çıkmış biraz nazlı dünden beri eve gidince onun nazını çekeceğimi de biliyorum gerçi ama olsun kıyamam ben ona :)

Bu arada 1 nisana çift hanelerde girmek istiyorum dedim ama olmadı :/ sabah aç karnına tartıldım tam 100 çıktım o 100 gram niye gitmedi bilmiyorum. Gerçi tuvalete gittikten sonra tartılmalıydım sanırım ama yapamadım

Gunaydin kizlar.
Tatlilarim nasilsiniz.
Ben bugun biraz yorgun idim gune oyandim amma bakdim nedense odem vardi goz altim biraz şişmişdi.
Ilik sirkeli su icdim
20 daka sonra sogan kurumu icdim.1 saat sonra yesil kahvemi icdim.
Yarim saat kecdi kahvaltim..
2 yumurta.
Siyah cay.
1 d kepek ekmek.
Marul dereotu kişniş maydonuz.
4 siyah 4 yeşil zeytin.
1 t k pekmez.
Ciha keten tohmu yogurt karisimi.
Kizalr ekmeyin yarsi kaldi yeyemedim tikandim.

Günaydın canımmm
Afiyet olsun çok spor yaptığın için vücudun halsiz kalmış olabilir ondan yorgun uyanmışsındır.
Çocuklarına da sinirlenme çocuk onlar kuzum çok gerginsen melisa çayı yada rezene çayı iç biraz yatıştırır seni

Ayol cok sagol canim iyi hatirlatdin rezene papatya drmleyib iceyim ben sinirleri yatirdir eye duymuşum bende.
Kiz sanki uzerimden tiren kecib bence regil olcam sanirim .
Ben regil olanda haldan hala duşuyorum.
Regilim gecikdi.
Her ay duzenli 1 hafta sogan kuru icende her ay vaxtinda regil oluyorum amma ele ki icmedimse boyle cetin regil oluyorum.
Kizlar uzun zaman malice aldim ya vurulan iynelerin ilaclarin hec bir etgisin gormedim .
Amma allah razi olsun Ahmet marangi hoca sogan kurun dtv de dedi onu uyguladim yillardir faydasin gordum ben

İç canım rahatlarsın hem karnın falan ağrıyorsa papatya çayı ona da çok iyi geliyor.
Benim regllerimde hep ağrılı geçer papatya çayı biraz azaltıyor.
soğan kürünü ben iltihap için duymuştum hatta denedim bi ara ama tadını pek beğenmemiştim

Sogan suyu kadin orqanlarinin her terefine faydasi var canimbende kistde vardi eridi geddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…