Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Günaydın kızlar. Dün sınavlarım bitince eve gelip üzerimi değiştirip 1 kase çorba içtim, geri çıktım. Bir arkadaşımın doğum günüydü. Ona bir pasta aldım. Onun evine geçtim. 1 kaç çatal pasta yedim.

Günü o şekilde kapattım.

Bugünde sınavım var. Son sınav. Şimdi bir kahvaltı yapıp okula gideceğim.

Biraz ev islerim var hall edib gelcem hamur yapdim cocuklara pohca falan yapcam .
Kizlar benim 2 kizim var onlara bacardigim kadariyla dukan şeyleri vermiyorum hazir şeylerdin anlayacaginiz kaciyorum her şeyi kendim yapiyorum hazir meyve suyuda cok vermiyorum kek pasta corek borek anlayacaginiz ne varsa nendim yaparim amma gel ki bakasan kizlar cok zayiflar .
Bence bebelerina cekmisler babalarida zayifdir.
Eleme geleni pişirib onlerine koyuyorum ki yesinler birazcik ete kana gelsinler kim gorse diyor ayol bu cocukara iyi bakmiyorsun mu neden zayiflar bu kadar.
Sinir oluyorum. Komşun cocuklari abur cubur yer hep cocuklar da massalahlari var ben bu kadar titizlikle bakiyorum zayiflar

Yarin tartil
Wc ye cik sonra tartil

Günaydın canım

Saliya kadar tartılma salı sabah tartıl canım. Görürsün merak etme kendimden biliyorum sinir bozucu 1 gr bile mutlu ediyo başı iki haneli olsunda diyosun

Saliya kadar tartılma salı sabah tartıl canım. Görürsün merak etme kendimden biliyorum sinir bozucu 1 gr bile mutlu ediyo başı iki haneli olsunda diyosun
Yarın tartılsam diye düşünüyordum ama tartılmasam mı ki bilemedim şimdi
Valla sinir bozuyomuş 100 gr diyosun ama sabah sabah psikolojim bozuldu 3-4 kere inip çıktım.

Hamur açmayıda inan beceremiyorum.Annem o kadar çok uğraştı öğretmek için olmadı. Herşeyi yaparım ama el açması börekti hamurdu yapamam :/

Sen tartılma salıya kadar biraz çorba türü iç için yumuşasın canım moralini bozma sakın bir gitmeye başladımı hızla gidiyo zaten

Sen tartılma salıya kadar biraz çorba türü iç için yumuşasın canım moralini bozma sakın bir gitmeye başladımı hızla gidiyo zaten
Moralim iki haneliye düşemedim diye bozuldu ama 500 gram 500 gramdır diyerekte sevindim biraz şimdi toplamda 3.1 kilo vermiş oldum bu bile güzel :)

Evet sıvı tüketmem lazım yada bağırsakları ne çalıştırıyorsa ondan tüketmem lazım canım

Yogurt ve sut ic aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…