- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
Sınavlardan dolayı uğrayamıyorum canım ben pek bu sıralar. Ama bendede ipin ucu kaçıyor ara ara malesefno_name_ latiyya sempatik_kiz
Mevsimlerden roma kirgincicekler fantastikaaa zinnia
Kizlar siz nasilsiniz nerelerdesiniz ne yapiyorsuz neler yeyib neler iciyorsyz benim kimi ara sirada olsa diyeti bozuyorsuzmu
Tam duzelemesemde iyiyimGünaydın canımnasılsın nasıl oldun daha iyi misin bugün
Yarin tartilHepinize günaydııııınnnn
Cumartesinin gelmiş olması yarım gün çalışıcam düşüncesi (oysa yine 3 e kadar) yarının tatil olması bugün çok enerjik uyanmama sebep oldu
Eşim rahatsızdı 2 gündür ağrısı vardı dün acile gitmiş bağırsaklarında iltihap çıkmış biraz nazlı dünden beri eve gidince onun nazını çekeceğimi de biliyorum gerçi ama olsun kıyamam ben ona :)
Bu arada 1 nisana çift hanelerde girmek istiyorum dedim ama olmadı :/ sabah aç karnına tartıldım tam 100 çıktım o 100 gram niye gitmedi bilmiyorum. Gerçi tuvalete gittikten sonra tartılmalıydım sanırım ama yapamadım
Günaydın canımGunaydiinn
Allahimmm
muhtesemmmmmmmm
Ben hazir baklava hic sevmem
isterse enn meshur marka olsun
agzima suremem
ama evde yapilan kiyirr kiyirr baklavaya bayilurimmmmm
bayramlarda memlekete gittigimde ki kurbanda benim nemlekete gideriz
Hiic tutmam yerimmmm.
bu fotodan goruluyor ki sen baklavayi muhtesem yapiyorsun[/QUcanımBizde yiyemiyoruz hazır canım baklavayı güzel yaptımı söylerler hamur işine elim yatkın canım bak ver adresi yollayayım sana sen şerbetini yaparsın canım lütfen adresi ver yeter
Canım yaptıkca öğrenirsin denemekten vaz geçme kimse doğuştan öğrenmiyoMaşallaaahh ellerine sağlık
Ben hamur açmayı beceremeyenlerdenim hazır baklavalık yufkalar kurtarıcım olur hep ama seninki harika duruyor
Saliya kadar tartılma salı sabah tartıl canım. Görürsün merak etme kendimden biliyorum sinir bozucu 1 gr bile mutlu ediyo başı iki haneli olsunda diyosunHepinize günaydııııınnnn
Cumartesinin gelmiş olması yarım gün çalışıcam düşüncesi (oysa yine 3 e kadar) yarının tatil olması bugün çok enerjik uyanmama sebep oldu
Eşim rahatsızdı 2 gündür ağrısı vardı dün acile gitmiş bağırsaklarında iltihap çıkmış biraz nazlı dünden beri eve gidince onun nazını çekeceğimi de biliyorum gerçi ama olsun kıyamam ben ona :)
Bu arada 1 nisana çift hanelerde girmek istiyorum dedim ama olmadı :/ sabah aç karnına tartıldım tam 100 çıktım o 100 gram niye gitmedi bilmiyorum. Gerçi tuvalete gittikten sonra tartılmalıydım sanırım ama yapamadım
wcye gidebilirsem öyle yapıcam canımYarin tartil
Wc ye cik sonra tartil
İyiyiz canım hayat koşturması çocuklar uğraş durno_name_ latiyya sempatik_kiz
Mevsimlerden roma kirgincicekler fantastikaaa zinnia
Kizlar siz nasilsiniz nerelerdesiniz ne yapiyorsuz neler yeyib neler iciyorsyz benim kimi ara sirada olsa diyeti bozuyorsuzmu
Burda da hava garip rüzgar yok ama serin gibi, bende bugün fazladan yürümeyi planlıyorum erken çıkıcam diye.Bugun bol bol yuruyecrgim
hava cok iyi olmasa da
nisan ayi basladigi icin
park vs ne varsa gidecegim
Yarın tartılsam diye düşünüyordum ama tartılmasam mı ki bilemedim şimdiSaliya kadar tartılma salı sabah tartıl canım. Görürsün merak etme kendimden biliyorum sinir bozucu 1 gr bile mutlu ediyo başı iki haneli olsunda diyosun
Bugün yorma canım kendini fazla düzelmedin henüz iyce hasta olma havada iyi deilmiş dikkat et kendineBugun bol bol yuruyecrgim
hava cok iyi olmasa da
nisan ayi basladigi icin
park vs ne varsa gidecegim
Sen tartılma salıya kadar biraz çorba türü iç için yumuşasın canım moralini bozma sakın bir gitmeye başladımı hızla gidiyo zatenYarın tartılsam diye düşünüyordum ama tartılmasam mı ki bilemedim şimdi
Valla sinir bozuyomuş 100 gr diyosun ama sabah sabah psikolojim bozuldu 3-4 kere inip çıktım.
Hamur açmayıda inan beceremiyorum.Annem o kadar çok uğraştı öğretmek için olmadı. Herşeyi yaparım ama el açması börekti hamurdu yapamam :/
Moralim iki haneliye düşemedim diye bozuldu ama 500 gram 500 gramdır diyerekte sevindim biraz şimdi toplamda 3.1 kilo vermiş oldum bu bile güzel :)Sen tartılma salıya kadar biraz çorba türü iç için yumuşasın canım moralini bozma sakın bir gitmeye başladımı hızla gidiyo zaten
Canim yagmurda islandigin zaman ispirto veya kolonyagi ile sirtini sil.Dün okulda otobüs beklerken şakır şakır yağmur yağdı ıslandım. Hic keyfim yok simdi.
Yogurt ve sut ic aksamMoralim iki haneliye düşemedim diye bozuldu ama 500 gram 500 gramdır diyerekte sevindim biraz şimdi toplamda 3.1 kilo vermiş oldum bu bile güzel :)
Evet sıvı tüketmem lazım yada bağırsakları ne çalıştırıyorsa ondan tüketmem lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?