Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
menüm
10.00 1,5 yumurta+2 kk peynir+domates+salatalık+ 1/4 parça krep+5 zeytin
16,00 ızgara tavuk göğüs+haşlanmış brokoli+krnbhar+marul+domates
su 4 lt
spor: sabah 5 km yürüyüş+ akşam 4 km yürüyüş

Sabah,
1 dilim buğday ekmeği biraz peynir 4 zeytin

Öğlen,
Yulaflı poğaçalarımdan 2 tane, ayran

Akşam,
Çavdar ekmeğinden peynirli tost ve yoğurt

5 km yürüdüm eve gelip yaklaşık 2 saat temizlik yaptım bi dünya çamaşır katladım. Sonra markete gittik. Yemek yapmaya halim yoktu tost yaptm oda tost makinasına girince ekmekler ince olunca iyice incecik oldu :)

Tost evet ama gün içinde az yemişsin kuzumm
5 km yürüyüş ve temizlik vs derken çok güzel bir gün olmuş,
yarın wc ye çıkınca tartıl,
ama wc ye çıkamıyorsan 1 bardak süt iç bağırsaklarına iyi gelir.

hava çok tuhaftı bugün
sabah 8 gibi yürüyüşe çıktık eşimle, mont giydim allahtan ama üşüdüm baharlık monttu üzerimdeki.
12 gibi kızımı piyano dersinden almaya çıktım, esinti vs vardı ma güneşli idi.
Çıktı yürüdük biraz hav ısındı ikimizde birer penye tişort aldık giymeye :)
Minnağımın minicik göğüsleri çıkmaya başladı teyzeleriiiii
ona ilk kez sporcu sütyeni gibi sütyen aldık.
Hiç bana benzemiyor sıpamm çok çekingen.
Tişortden göğüsleri hafif bellioluyor diye rahatsız oldu,
düşündüm yazın rahat edemez bir sütyen alayım on diye.
İlk sütyenini almış olduk.
Sonra yürüdük eve kadar kuzumla hem o hem ben spor yapmış olduk.

Bir daha ki sefere bende deneyeceğim

Akşam yemeği için annemle batırık yaptık. O sulusundan yedi bende kurusundan. Salçamız tuzlu diye hiç ekstradan tuz eklememiştik. Yinede o kadar tuzlu olmuş ki 3 kaşık anca yedim. Yanındada 2 bardak ayran içtim.Bir dahaki sefere karıştırarak kullanacağız

Batırık nedir canım?

Batırık nedir canım?
Kısırın tahinli olanı. İçine kavrulmuş tahin ekleniyor ve o şekilde yoğuruluyor. Sonra içine su eklenip o şekilde yeniyor. İsteyen kuru isteyen sulu şekilde yiyor. HAtta yazın buzlu su ile yapılıyor. Birde haşlanmış lahana atılıyor içine isteğe bağlı

ben sulu olarak sevmedim ama kurusunu bu sene yemeye başladım. Gerçi ben tahin sevmiyorum. O yüzden tadı bir garip geliyor

tam anlamadım ama
sulu kısır gibi herhalde
hangi yörenin yemeği bu canımm

Çorba ve günkurusu kayısı hani siysh olan ondan sabahları aç karna ye 2 tane üzerine sıcak su iç iyi gelir hem gün iöinde yakarsın canım akşamları çorba içmeye gayret et

Mevsimlerden roma kuzuuuuu
ne pisirecegim ben hafta icineee
fikir ver bacimmm
Güzelbi ıspanak yemegi yapabilirsin no_name_ nın kurabiyelerinden olur sabah kahvaltı için karnıbahar yapabilirsin kuru sebzelerden haşlayıp yogurtlayıp yiyebilirsin buğday çorbası. Başka ne olabilir yulaf unundan börek olabilir içi sebzeli birgün kısır yapabilirsin yanında yoğurtla kreviz yemegi yada yogurtluya bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…