Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kuzummm artık genç kız oluyo tam çekingen olduğu dönemler fıstığım benim senin için duygusal olmuştur eminim artık büyüdüklerini anlıyosun ne kadar büyüselerde onlar bizim bebeklerimiz rabbim hayırlı uzun ömür versin

Maşallah canım hep kuru şeyler yemişsin kabızlık yapar biraz bagırsak çalıştıracek şeyler ye

Kardeşimde çok yapar mersinin batırığını afiyet olsun canım

Günaydın kızlar,
Havanın hiç tadı yok bugün burda. Annem izinli diye uyandirmadim hala uyuyor. Evin 4-5 sokak ilerisine bir simit firini acilmis. Ustelik odun atesinde pisiriyorlarmis. Annemde bende bayiliriz simit yemeye. Simdi giyinip ordan simit alip gelcem kahvalti icin

Afiyet olsun çok şanslısın bende çok severim ama burda yakın alacagım yer yok malesef

Seni ziyaret etmek farz oldu bacimm
nasil bir beceri bu
baklavayi gorunce zaten aklim cikti.
bir gun gelip bunlardan yemek
cay icmek
ve guzrl muhabbetini dinlemek istiyorum
Günaydın canım inşallah en kısa sürede rabbim nasip ederde buluşuruz canım sen yeterki iste canım yeterki gel ne istersen yaparım ben sana belki tatile gelirsin butaraflara ben sana pamukkale. Karahayıt ağlayan magara gezdiririm buraları canım beraber dağda kekik toplamaya gideriz hen doğa yürüyüşü yapmış oluruz hem kekik toplamış rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah

Canlarim naslisniz.
Dun aksam hic modum yokdu hevesim yokdu oturdum.divanda tv izledim sonra saat 8 idi dedim oturmakdan bir şey cikmaz bari biraz yuruş yapayim.
45 dakka koşu bandinda yurudum dun pohca falan yapmisdim onlardan yedim.
Bu sabah ilik su icdim 20 daka sonra bitgisel cayimi icdim.
30 dakak sonra ilik sogan kurumu icdim.
Bugun baya ev temizliyi yapdim domeztoz cif kirem derken her terefi piril piril yapdim amma yoruldumda bugun burda yagmur yagiyorda boyel tutkun havayi hic sevmamde.

Kizlar bu sabah cok sukur regil oldum ohh regil kurtarsin bakayim cekim hic getmismi diye bi sefer 80.600 cikdim bi sefer 79.800 gorek simdi ne cikacak.
Kizlar tam bir hafta kecsin gelen sali gunu tartilcam insallah eskiler gorurum regil şişginliyide geder ona kimi .
Ciha tohumuna devam edirem .bugun spor yapmicam hafif agrim var yatcam dinleneyim .
Yarin insllah iyi olursam yuruş yaparim yada pilates .
Hepinize iyi hafta sonlari dilerim.opdum tatlilarim hepnizi

Insallahhh
kizim soruyor
kim anne arkadasin

Iyi aksamlar kizlar aranizda tost makinasi işledenler varmi.
Komşuma ben alib getirdim aylardi cok memnun Conti firmasinindir. ....
Ben de aklima dusdu ki bende alayim aldim amma başka firma dir AWOX
8dilim ekmek sigiyor tefel kaplamadir.
Bir kez kylandim iyide ekmekleri kizartiyor amma aklim kontide kaldi acaba contimi alsaydim bende sizlerde nedir bene yazsaniza

Tüm gün misafirim vardı. Sabah kahvaltısını birlikte yaptık.
Sonra akşama kadar kurabiye,kandil simidi falan pişirdik, tabi bir yandanda akşam yemeği hazırladık, yedik, topladık derken sabah uyandığımdan beri mutfaktaydım.
Ama ciddi anlamda mutfaktaydım yani, yemeği bile mutfakta yedik

O kadar yorgunum ki kolumu kaldıracak dermanım yok. Yarında 2 arkadaşımı kahvaltıya davet etmiştim. Aynı maraton yarında devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…