- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Kuzummm artık genç kız oluyo tam çekingen olduğu dönemler fıstığım benim senin için duygusal olmuştur eminim artık büyüdüklerini anlıyosun ne kadar büyüselerde onlar bizim bebeklerimiz rabbim hayırlı uzun ömür versinhava çok tuhaftı bugün
sabah 8 gibi yürüyüşe çıktık eşimle, mont giydim allahtan ama üşüdüm baharlık monttu üzerimdeki.
12 gibi kızımı piyano dersinden almaya çıktım, esinti vs vardı ma güneşli idi.
Çıktı yürüdük biraz hav ısındı ikimizde birer penye tişort aldık giymeye :)
Minnağımın minicik göğüsleri çıkmaya başladı teyzeleriiiii
ona ilk kez sporcu sütyeni gibi sütyen aldık.
Hiç bana benzemiyor sıpamm çok çekingen.
Tişortden göğüsleri hafif bellioluyor diye rahatsız oldu,
düşündüm yazın rahat edemez bir sütyen alayım on diye.
İlk sütyenini almış olduk.
Sonra yürüdük eve kadar kuzumla hem o hem ben spor yapmış olduk.
Yap canım ye tadımlık nefsini körlemek için canım şeker yerine piştikten sonra ilk sıcagı çıkınca bal ekleye bilirsin üzerinede tarçın mis gibi olur
Maşallah canım hep kuru şeyler yemişsin kabızlık yapar biraz bagırsak çalıştıracek şeyler yeSabah,
1 dilim buğday ekmeği biraz peynir 4 zeytin
Öğlen,
Yulaflı poğaçalarımdan 2 tane, ayran
Akşam,
Çavdar ekmeğinden peynirli tost ve yoğurt
5 km yürüdüm eve gelip yaklaşık 2 saat temizlik yaptım bi dünya çamaşır katladım. Sonra markete gittik. Yemek yapmaya halim yoktu tost yaptm oda tost makinasına girince ekmekler ince olunca iyice incecik oldu :)
Kardeşimde çok yapar mersinin batırığını afiyet olsun canımAkşam yemeği için annemle batırık yaptık. O sulusundan yedi bende kurusundan. Salçamız tuzlu diye hiç ekstradan tuz eklememiştik. Yinede o kadar tuzlu olmuş ki 3 kaşık anca yedim. Yanındada 2 bardak ayran içtim.Bir dahaki sefere karıştırarak kullanacağız
Afiyet olsun çok şanslısın bende çok severim ama burda yakın alacagım yer yok malesefGünaydın kızlar,
Havanın hiç tadı yok bugün burda. Annem izinli diye uyandirmadim hala uyuyor. Evin 4-5 sokak ilerisine bir simit firini acilmis. Ustelik odun atesinde pisiriyorlarmis. Annemde bende bayiliriz simit yemeye. Simdi giyinip ordan simit alip gelcem kahvalti icin
Seni ziyaret etmek farz oldu bacimmEki Görüntüle 1976117 kahvaltılık soğanlı omletim tavsiye ederim içine bazen karnıbahar ıspanalta ekliyorum çocuklarda severek yiyor
Günaydın canım inşallah en kısa sürede rabbim nasip ederde buluşuruz canım sen yeterki iste canım yeterki gel ne istersen yaparım ben sana belki tatile gelirsin butaraflara ben sana pamukkale. Karahayıt ağlayan magara gezdiririm buraları canım beraber dağda kekik toplamaya gideriz hen doğa yürüyüşü yapmış oluruz hem kekik toplamış rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallahSeni ziyaret etmek farz oldu bacimm
nasil bir beceri bu
baklavayi gorunce zaten aklim cikti.
bir gun gelip bunlardan yemek
cay icmek
ve guzrl muhabbetini dinlemek istiyorum
InsallahhhGünaydın canım inşallah en kısa sürede rabbim nasip ederde buluşuruz canım sen yeterki iste canım yeterki gel ne istersen yaparım ben sana belki tatile gelirsin butaraflara ben sana pamukkale. Karahayıt ağlayan magara gezdiririm buraları canım beraber dağda kekik toplamaya gideriz hen doğa yürüyüşü yapmış oluruz hem kekik toplamış rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah
Ohh mis gibi afiyet olsun canımMenum
0930 1 yagda yumurta+2 kk peynir+10 zeytin domatrs salatalik
16.00 1 lahmacun+ ayran
su 5 lt
spor sabah 5 km yuruyus+ 15dk parkur aletleri
Gun boyu ormanda yuruyus
Kuzum benim yerim onu ben delünün teki diyebilirsinInsallahhh
kizim soruyor
kim anne arkadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?