- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
İnsan yapınca hareket hafiflemiş hissefiyo vende uzun aradan sonra bugün önce arkadaşlarla buluşup bişeyler atışdırdık sonrada 6km yürüyüş yaptık iyi geldi30 dk Jillian level 2 1. gün
ohhhh yaptım ve rahatladımmmm
Son nokta diyosun yani
Kız kime yaptın okadar şeyi dolabamı atıcaksın canım senin yorgunluğunu çok iyi anlıyorum geçen gümçn bende pert olmuştum Allah kolaylık versinTüm gün misafirim vardı. Sabah kahvaltısını birlikte yaptık.
Sonra akşama kadar kurabiye,kandil simidi falan pişirdik, tabi bir yandanda akşam yemeği hazırladık, yedik, topladık derken sabah uyandığımdan beri mutfaktaydım.
Ama ciddi anlamda mutfaktaydım yani, yemeği bile mutfakta yedik
O kadar yorgunum ki kolumu kaldıracak dermanım yok. Yarında 2 arkadaşımı kahvaltıya davet etmiştim. Aynı maraton yarında devam edecek
Yarın oruç tutacakmısın güzelim ben niyetlenicem nasip olursa
Kurabiyeleri kavanoza koydum, kaldırdım canım. Bir iki ay yeter artık. Misafir geldiğinde çok büyük rahatlık oluyor. Dışarıdan almayı pek sevmiyorum.Kız kime yaptın okadar şeyi dolabamı atıcaksın canım senin yorgunluğunu çok iyi anlıyorum geçen gümçn bende pert olmuştum Allah kolaylık versin
Canimmm benimmmKuzum benim yerim onu ben delünün teki diyebilirsinacıkta çatlakk bi arkadaş diyebirsin fıstığa
Ne guzel yspmissinİnsan yapınca hareket hafiflemiş hissefiyo vende uzun aradan sonra bugün önce arkadaşlarla buluşup bişeyler atışdırdık sonrada 6km yürüyüş yaptık iyi geldi
Ay yok can8mm yaaSon nokta diyosun yani
Menü nerde bacımmm???Bugünkü menüm
Sabah
Bir bardak süt
Öğlen arkadaşta 1 kase keşkek
2 çatal kızımdan kalan tatlı. 5lt su
2 kahve
1yeşil çay
Spor 6 km yürüyüş
Bugün hayır canımm,Yarın oruç tutacakmısın güzelim ben niyetlenicem nasip olursa
1 2 ay yetecek kurabiye tarifini bende istiyorum kuzummmKurabiyeleri kavanoza koydum, kaldırdım canım. Bir iki ay yeter artık. Misafir geldiğinde çok büyük rahatlık oluyor. Dışarıdan almayı pek sevmiyorum.
Bende niyetli olmak istiyordum ama misafirim var. Perşembe günü tutacağım nasip olursa
Günaydın cnaımm
Kolay gelsin canım sana,günaydın kızlarrrrr, hayırlı haftalar dilerimmmm....
zinnia canım haftasonu eşim geldi dün geze geze geri döndüm eşimle... bugün- yarın evdeyim... çamaşırlar birikmiş bir sürü ütü.... işleri halledeceğim halıları yıkamaya vereceğim evde işim çok...alış veriş yapacağım, yemek yapıp bırakacağım, camlar silinecek, balkonlar yıkanacak, koltuklar silinecek...nevresimler yıkanıp ütülenecek, yorgan battaniye yıkamaya gidecek halılarla... pikeler çıkarılıp yıkanıp kullanıma hazır hale gelecek... çarşamba sabahı eşimin o tarafa seyahati olacak götürecek beni 23 nisana kadar yazlıktayız sonra hep birlikte bana geçeceğiz...uzattık tatilimizi...
fırsat buldukça okudum yazışmalarınızı...atladığım bir şey olmadı sanırım...
bu arada ben yokken kilolarınızı yazıp listeyi düzenleyebilirsiniz aklınızda olsun kızlar.ben son halini yapıştırırım ilk sayfaya...listeyi aşağıya ekliyorum herkes kilosunu yazarsa ekleriz...
@Am I Mad ............başlangıç: 92 ............ güncel kilo: 79........... .. ilk hedef kilo : 74
latiyya .....................hamişşşşşş , yeğenimiz geliyooorrrrr
zinnia ...................başlangıç: 88,6.......güncel kilo: 82,6................hedef kilo:68
sempatik_kiz ...........başlangıç: 64..............güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55
Gunel huseyinli .......başlangıç: .....................güncel kilo: 80 ..........................hedef kilo: 60
Mevsimlerden roma ..başlangıç: 106.....güncel kilo: 94,8................ilk hedef: 95
oinone27 ................başlangıç:.......................güncel kilo:..........................ilk hedef:
Mevsimlerden roma Allah kabul etsin canım orucunu...
sempatik_kiz sınavlar bitti artık, ohhh missss, bundan sonra gez toz tadını çıkar tatlım baharın
Gunel huseyinli canııım, ben de özlüyorum sizi, ama artık yaz moduna geçiş yapmış bulunmaktayım çok sık gelemem buralara....bu arada haftasonuna kadar diyet gayet güzel giderken eşler gelince her şey bozuldu yine
oinone27 canım gayet güzel ilerlemektesin tebrik ederim seni...kurabiyeleri de yapmışsın, afiyetler olsun...
latiyya latişim kuzum iyisindir inşallah, büyüyor mu bebiş? habersiz bırakma bizi tatlışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?