Canımm senin adına çok sevindim. Ne güzel tatil yapıyorsun. Evde de çok yorma kendini yorgun argın tatil yapma 23ünden sonraya da iş kalsın.günaydın kızlarrrrr, hayırlı haftalar dilerimmmm....
zinnia canım haftasonu eşim geldi dün geze geze geri döndüm eşimle... bugün- yarın evdeyim... çamaşırlar birikmiş bir sürü ütü.... işleri halledeceğim halıları yıkamaya vereceğim evde işim çok...alış veriş yapacağım, yemek yapıp bırakacağım, camlar silinecek, balkonlar yıkanacak, koltuklar silinecek...nevresimler yıkanıp ütülenecek, yorgan battaniye yıkamaya gidecek halılarla... pikeler çıkarılıp yıkanıp kullanıma hazır hale gelecek... çarşamba sabahı eşimin o tarafa seyahati olacak götürecek beni 23 nisana kadar yazlıktayız sonra hep birlikte bana geçeceğiz...uzattık tatilimizi...
fırsat buldukça okudum yazışmalarınızı...atladığım bir şey olmadı sanırım...
bu arada ben yokken kilolarınızı yazıp listeyi düzenleyebilirsiniz aklınızda olsun kızlar.ben son halini yapıştırırım ilk sayfaya...listeyi aşağıya ekliyorum herkes kilosunu yazarsa ekleriz...
@Am I Mad ............başlangıç: 92 ............ güncel kilo: 79........... .. ilk hedef kilo : 74
latiyya .....................hamişşşşşş , yeğenimiz geliyooorrrrr
zinnia ...................başlangıç: 88,6.......güncel kilo: 82,6................hedef kilo:68
sempatik_kiz ...........başlangıç: 64..............güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55
Gunel huseyinli .......başlangıç: .....................güncel kilo: 80 ..........................hedef kilo: 60
Mevsimlerden roma ..başlangıç: 106.....güncel kilo: 94,8................ilk hedef: 95
oinone27 ................başlangıç:.......................güncel kilo:..........................ilk hedef:
Mevsimlerden roma Allah kabul etsin canım orucunu...
sempatik_kiz sınavlar bitti artık, ohhh missss, bundan sonra gez toz tadını çıkar tatlım baharın
Gunel huseyinli canııım, ben de özlüyorum sizi, ama artık yaz moduna geçiş yapmış bulunmaktayım çok sık gelemem buralara....bu arada haftasonuna kadar diyet gayet güzel giderken eşler gelince her şey bozuldu yine
oinone27 canım gayet güzel ilerlemektesin tebrik ederim seni...kurabiyeleri de yapmışsın, afiyetler olsun...
latiyya latişim kuzum iyisindir inşallah, büyüyor mu bebiş? habersiz bırakma bizi tatlışımmm
tamam canım uğrarım merak etme... 1 hafta evde olmayınca evin altı üstüne gelmişKolay gelsin canım sana,
Yoğun günler
yaza başlangıç temizliği
biz henüz kıştan çıkamadığımız için burada dizlerimiz üşür vaziyette ayaklarımızda botlarla oturuyoruz...
Uğra lütfen arada
habersiz bırakma bizi
saol tatlımm, çalışmayınca böyle, gezip tozmadan vakit geçmiyorCanımm senin adına çok sevindim. Ne güzel tatil yapıyorsun. Evde de çok yorma kendini yorgun argın tatil yapma 23ünden sonraya da iş kalsın.
Evet canım kurabiyeler çok güzel oldu hep böyle tarifler verebilirsin, tatlısını da yapacağım bi ara fırsat bulursam :)
Bu arada başlangıç kilom 103,1 şu anda 100 ilk hedefimde 85 :) 3 gün önce tartıldım 1 nisanda, haftaya salıya kadar tartılmıycam ki 1-2 kg gitmiş diyebileyim. Yoksa böyle 200 gram vermişim aa 100 gram geri almışım derken sinirim bozuldu. Kendime tartıda yasak getirdim :)
Yapacağın işler kolay değil canımmmtamam canım uğrarım merak etme... 1 hafta evde olmayınca evin altı üstüne gelmişofff gözümde büyüyor işler...
İyi tatiller canım bide kolay gelsin tabi ki :)saol tatlımm, çalışmayınca böyle, gezip tozmadan vakit geçmiyor
her gün tartılmamak gerek tabi, sinir bozar....
Kuzum sen nasılsın nasıl oldun daha iyi misinYapacağın işler kolay değil canımmm
Kuzum sen nasılsın nasıl oldun daha iyi misin
ikisini de yapacam bugünlerde. yalnız bişey duydum mantıklı geldi. tavukların hemen hepsi hormonlu. hindi eti önerdiler. bundan sonra hindi eti yemeye karar verdim.bugün yine tavuk göğüs eti aldım...1 kilo kadar, yarısını mantarlı sote, yarısını da tavuk köfte yaptım...
çalışanlar için özellikle tavuk köfteyi öneririm kızlar....ben tavuğu çok sverim ve yıllarca haşlanmış göğüs yiyerek resmen eziyet etmişim kendime....tavuk kıyma bulamadığım için yapmıyordum ama çok kolaymış meğerse kıyma yapmak...tavuk göğüs etini çiğden minik minik kesip el blendırı ile kıymaya çeviriyorum,5 dakikada oluyor....içine 2 diş sarımsak,bol kimyon,karabiber,isot,biraz tuz,1 yumurta, galeta unu ve maydanoz koyuyorum....köfte şeklini verip 30 dk buzdolabında bekletip yağsız tavada ya da ızgarada pişiriyorum...sucuk köfte gibi oluyor tadı..geçen hafta soğan rendelemiştim bugün sadece sarimsak koydum...sıcak ya da soğuk tüketebilirsiniz, içinde hiç yağ olmadığı için donmuyor...inanılmaz lezzetli ve doyurucu, şiddetle tavsiye ederim....
Evet canım dikkat et yatıp kalma iş güç çocuk derken zor olur bide psikolojik olarakda kötü olursun yatarsan.İyiyim canımm,
sağ dizim kenarı acıyordu 2 haftadır falan
bugün merdiven çıkarken zorluor.
Tam nedir bilmiyorum.
zaten dizlerimin iç kısımlarında ya sürtünmeden ya soğuktan ya da atopik dermatitden bir problem vardı.
KArşılıklı iç kısımlar kaşıntı yanma vs oluyor.
Spordan sonra oluyor,
kuru cildim atopik kremler kullanıyorum bazen olduğunda.
İlk kez bu sefer geçmedi.
Tam ne olduğunu çözemedim.
Solunum yolu enf tam düzelmese de iyice azaldı.
Çok dikkat etmem gerekiyor yoksa tekrarlarsa yatırır beni.
Artık havalar ısınsın yavvv,
Dün yine güneş olsa da soğuktu hava, bugün de aynı.
Anammm ne çok vır vır ettim haaa
ayy çok güzel duruyoorrr. ben ekmekten vazgeçemiycekmişim gibi hissediyorum bunu deniycem bakalm sabahları bi parça yesem yeter bana :)oinone27 canım Protein Ekmek ve pizzanın tarifi; 3 yumurta beyazlarıni ayırıp bir çimdik tuz ile mikserle çırp ama çok çırpılacak koyu olacak, kabı çevirince dokulmeyecek kadar katı...
Ayırdığın sariların içine ,100 Gr labne peynir, ben birazda lor karıştırıyorum, bir de 1 PK kabartma tozu, çatalla iyice ez,karıştır.sonra bu karışımı beyazların içine dök ama çok yavaş alttan karıştır, köpük sönmeyecek şekilde kibar kibar karıştırıp 160 derece onceden ısıtılmış fırına sok, 15 dk sonra altı üstü kızarınca çıkar..
Pizza yapacaksan çıkardıktan sonra biraz sogusun üzerine salçayı z.yagi ile karıştır,biraz kekik koy, ekmeğin üstüne sur, sonra salam sucuk ve kaşar koy tekrar fırına..Kaşar kızarınca çıkar ve yeeee ohh afiyet olsun
Canım burda kasapta yaptırıyorum ben tavuk kıyması. Adam çok sıcak bakmıyor sanırım ama yapıyor yani :)bugün yine tavuk göğüs eti aldım...1 kilo kadar, yarısını mantarlı sote, yarısını da tavuk köfte yaptım...
çalışanlar için özellikle tavuk köfteyi öneririm kızlar....ben tavuğu çok sverim ve yıllarca haşlanmış göğüs yiyerek resmen eziyet etmişim kendime....tavuk kıyma bulamadığım için yapmıyordum ama çok kolaymış meğerse kıyma yapmak...tavuk göğüs etini çiğden minik minik kesip el blendırı ile kıymaya çeviriyorum,5 dakikada oluyor....içine 2 diş sarımsak,bol kimyon,karabiber,isot,biraz tuz,1 yumurta, galeta unu ve maydanoz koyuyorum....köfte şeklini verip 30 dk buzdolabında bekletip yağsız tavada ya da ızgarada pişiriyorum...sucuk köfte gibi oluyor tadı..geçen hafta soğan rendelemiştim bugün sadece sarimsak koydum...sıcak ya da soğuk tüketebilirsiniz, içinde hiç yağ olmadığı için donmuyor...inanılmaz lezzetli ve doyurucu, şiddetle tavsiye ederim....
İyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyormerhaba kızlar
nasılsınız. benim uzun zamandır şişkinliğim vardı. 7 aylık hamile gibi göbeğim var aşırı şiş. ufacık bişey yesem bile midem çok ağrıyor. bugün nursel'in evi adlı programa denk geldim. adam glüten hassasiyetinden bahsetti. şişkinlik yaparmış. bulgur ve türevlerini yememeye karar verdim.
no_name_ hayat sana güzel gez bakalım:) ev işlerin de epey varmış kolay gelsin canım. bebiş de iyidir sanırım içerde yan gelip yatıyor:) haftaya kontrole gidecem.
zinnia oinone27 Mevsimlerden roma @Gunel huseynli nasılsınız canlar:)
10 haftalık oldum canım:) iyi çok şükür öyle aman aman bi sorun yokİyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Senin kaç aylık oldu bebişin :)
Oyy maşallah daha fasülye minnak :)10 haftalık oldum canım:) iyi çok şükür öyle aman aman bi sorun yok
LAtişş ne kadar oldu bebiş yavv10 haftalık oldum canım:) iyi çok şükür öyle aman aman bi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?