- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 39
Sagol canim iyim sen nasilsin minnik mercimek nasldi kiz bende ara sira gelyorum islerim nedeniyle gelendede seni gormeyince merak etsim canim hadi opd.kendine iyi bakmerhaba kızlar
nasılsınız. benim uzun zamandır şişkinliğim vardı. 7 aylık hamile gibi göbeğim var aşırı şiş. ufacık bişey yesem bile midem çok ağrıyor. bugün nursel'in evi adlı programa denk geldim. adam glüten hassasiyetinden bahsetti. şişkinlik yaparmış. bulgur ve türevlerini yememeye karar verdim.
no_name_ hayat sana güzel gez bakalım:) ev işlerin de epey varmış kolay gelsin canım. bebiş de iyidir sanırım içerde yan gelip yatıyor:) haftaya kontrole gidecem.
zinnia oinone27 @Mevsimlerden roma @Gunel huseynli nasılsınız canlar:)
Sagol canim naslsin ben iyiim kiz tosst makinasi hakkda yazdigini oxudum.sagol canim hala dusunuyorum qiranit karacanin vardi oda baya pahaliydi bakcam canim.bu aldigim.markaninsatsam gedende yenisin alcam insallhLAtişş ne kadar oldu bebiş yavv
10 haftalık oldu teyzesiii elinden öper:)LAtişş ne kadar oldu bebiş yavv
anaaaammm minnaaammm büyümüşşşş10 haftalık oldu teyzesiii elinden öper:)
afiyet olsun canım. dizin için doktora gideceksin dimimenüm
08.00 1 yumurta+8 zeytin+2 kk peynir
13,00 tavuklu salata
20,00 5 elma dilim patates fırın+2 kaşık yoğurt+3 kaşıkno_name_ tarifi kabak+pırasa+yumurta kavurması
su 5 lt
spor : yok ( sğa diz kapağımda sorun var)
1 2 ay yetecek kurabiye tarifini bende istiyorum kuzummm
Kuzumm duzelmezse baktiraxagimafiyet olsun canım. dizin için doktora gideceksin dimi
Eline saglik afiyetle...TARÇINLI KURABİYE
Margarini erit, ocaktan al. Toz şeker ekle. Şeker eriyinceye kadar karıştır. Un, kabartma tozu, tarçın ve ceviziekleyip yoğur. Hamura şekil verip, yağlanmış tepsiye diz. 140 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dk pişir.
- 250 gr margarin
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 3 çorba kaşığı toz şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 3 su bardağı un
- 1 su bardağı ceviz(isteğe bağlı)
KANDİL SİMİDİ
Üzeri için: Yumurta akı, bolca susam
- yarım paket margarin(125 gr)
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çorba kaşığı yoğurt
- 2 tane yumurta(akları üzeri için kullanılacak)
- 2 çorba kaşığı sirke
- 1 çay kaşığı mahlep
- 1 çorba kaşığı toz şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 3.5 bardak su bardağı un
- yarım paket kabartma tozu
Bütün malzemeleri karıştırıp 200 derecede önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişir.
Aynı malzemelerle bir hamur daha yapıyorum onuda simit şeklinde değilde yuvarlak olarak şekil veriyorum ve üzerine yumurta sarısı sürüp çörek otu döküyorum. Yine 200 derecede kızarana kadar pişiriyorum. Üçününde çok güzel bir tadı oluyor ve buzluğa bile koymana gerek yok. Kavanozda 2 ay kadar taze kalıyor.
günaydın canımm,Günaydın kızlaaarrr :)
Akşamları pek bakamıyorum intenet paketimde azaldı
Nasılsınız?
günaydın:) ne kadar güzel. ben de doğumdan sonra yapayım. seneye yaza 52 kg olacam inşallah.Bu arada 79 kg yum biliyorsunuz
Fakat karnım göbeğim 72 kg larda olduğum zaman ki gibi.
Yani Jillian ı şiddtle öneririrm kızlar,
Dikkatli bir şekilde yapın yalnız.
Benim sağ dizde yürüyüşten kalma bir sorun vardı dün zorladı yapmadım.
Ama bugün azaldı sızlaması acıması vs.
günaydın iyidir sen nasılsın canımGünaydın kızlaaarrr :)
Akşamları pek bakamıyorum intenet paketimde azaldı
Nasılsınız?
Eline saglik afiyetle...
sanirim sut ve yogurtsuz oldigu icin dayaniyor.
abim unv iken ben lisede idim ve ona yapardik rahmetli babaannem ile kavanozda dayanitordu.
nerdeyse 30 yil olacak
unutmusum tarifler
İyiyim canım üşüyorum. Bende evde kombiyi kapattım hafta sonu güzel diye ama burada yaklaşık 15 gündür ısıtıcılar çalışmıyor ve dışarda güneş olmasına rağmen hep üşüdüm. Bugün havada kapalı yağmur yağdı yağcak gibi. Eve gidince üşürsem açıcam kombimi.günaydın canımm,
sen nasılsın
nasıl hava sıcak mı biraz bugün
2 gündür evde kombiyi kapattım.
ama şirket soğuk
odam soğuk daha doğrusu güneş almıyor, dün dizlerime atkı serdim.
Sensörlü şirketin ısınma sistemi dışarıda güneş olunca azalıyor ısısı ve güneş görmeyen 1 2 odadan biri olan benim oda buzzz gibi oluyor.
Dün çok yedim, daha doğrusu akşamları ayrana alıştığım için normal yemek yeyince karnım şişti gece,
ne güzel bir duygu midenin küçülmesi yavvvvv
İyi sayılırım canım üşüyorum sadece ve de dişim ağrıyorgünaydın iyidir sen nasılsın canım
Ohh afiyet olsun canım, miden iyice küçülmüş demek ki yemekler gözünde büyüyor :)Günaydın kızlar
Dun yemek yiyecek firsatim olmamisti bi turlu aksam lahmacun yedim. Yalniz yerken bile zorlandim ve kendi kendime acaba bu gece ruya görürmüyüm dedim veeee tüm gece kabus gördüm
Dünden o kadar tokum ki kahvaltiyi bir kac saat sonra yapacagim
Olabilir cnm. Yoģurt falan az oldugu ivinde kıyır kıyır oluyor çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?